2016. május 31., kedd

Prófécia, 2016. május 31.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 31.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Az antikrisztus szellemét rátok szabadították, hogy vádoljon és próbára tegyen titeket, Én népem. Erősen kell állnotok abban, amit tudtok és hisztek, és nem szabad megrendülnötök a vádak hatására. Tudnotok kell, hogy ez az ellenség támadása, aminek könnyen fölé tudtok emelkedni, ha a Szellemben jártok és éltek, és nem lesztek hajlandóak lecsúszni testi reakciókba. Legyetek erősek!
1 János 2:18 Fiacskáim, itt az utolsó óra; és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljön, így most sok antikrisztus jelent meg; ebből tudjuk, hogy itt az utolsó óra.

2016. május 30., hétfő

Prófécia, 2016. május 30.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 30.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Nem az a szellemi ember vagy, amilyenné válnod kell az Én akaratom szerint. Azt akarom, hogy úgy láss, ahogy Én látok és úgy higgy, ahogy Én hiszek. Azt akarom, hogy tisztaságban járj. Ajtókat fogok megnyitni neked, hogy megváltozz, hogy pillanatonként változz át az Én képmásomra. Neked mindössze csak hinned kell. Ez lehetséges neked, mert Én vagyok a Dicsőség Ura, és Én elvezérellek abba, amiről a mai napon beszélek neked, mondja az Úr.

SMALL STRAWS IN A SOFT WIND by MARSHA BURNS:

Ismeretlen területre vezetlek, hogy olyan dolgokat láthass, amiket még nem láttál és olyan dolgokat tudj meg, amiket eddig nem tudtál. Ne félj. Inkább egy kalandvágyó lelkülettel menj tovább. A mostani idő egy hirtelen kitörő szellemi növekedést fogja magával hozni, ami nélkül nem tudsz továbbmenni, mondja az Úr. Zsoltárok 16:11 Megismerteted velem az élet útját, teljes öröm van Tenálad; a Te jobbodon gyönyörűségek vannak örökké.

2016. május 27., péntek

Prófécia, 2016. május 27.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 27.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Legyél éber és figyelj oda a kis dolgokra. A részletek ismerete miatt teljesen más lesz minden ebben az időben, és ez rendkívül fontos tud lenni arra nézve, hogy mi lesz a kimenetele azoknak a helyzeteknek, amikkel szembekerülsz. Használd az ítélőképességedet, hogy elkerülhesd az olyan hibákat, amik sokba kerülhetnek neked. Példabeszédek 3:5-6 Teljes szívvel bízzál az Úrban, és ne támaszkodj saját belátásodra! Minden utadon rá gondolj, s ő majd igazgatja lépéseidet.

Áttörés a prófétai területen - itt a videofelvétel

Máris fent van a youtube-on a prófétálásról és a prófétai szolgálatról folytatott beszélgetés. Nagyon tartalmas, építő és elgondolkodtató. Mindenkinek ajánlom megnézésre és megszívlelésre. Köszönet elsősorban Istennek, ezért az újszerű áldásért, hogy a televízióban is ilyen mélységben és ilyen tisztán van szó erről a témáról, és emellett köszönet Mikes Attilának és Szilágyi Zsoltnak, a műsorban elhangzott bölcs és könnyen érthető tanításért, gondolatokért és bizonyságokért, valamint a műsorvezetőnek, Gere Józsefnek, a hozzáértő, jó mentalitású gondolatokért és kérdésekért. Nagyon boldogító, hogy egy ilyen Szentírás-orientált és tömény, tartalmas beszélgetést láthat és hallhat ma már bárki egy magyar tévécsatornán. Hiszem, hogy ez egy áttörés, és az Úr egyre jobban kiterjeszti az Ő akarata szerinti prófétálást és a Szent Szellemben való szolgálatot Krisztus testében, az Ő nevének a dicsőségére.
~O.Gy.

2016. május 26., csütörtök

Prófécia, 2016. május 26.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 26.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Erőfeszítések nélkül nem fogsz tudni az útvonalon maradni. Sok minden van a környezetedben és a körülményeidben, ami hosszútávon megzavarhatja a koncentrálásodat. Emlékezz rá, hogy ki vagy Bennem, és hogy mik a szándékaim veled, mondja az Úr. A mostani időben a figyelemelterelések halálosak tudnak lenni. Zsoltárok 63:6 Ha reád gondolok ágyamban: őrváltásról őrváltásra rólad elmélkedem.

2016. május 25., szerda

Prófécia, 2016. május 25.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 25.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Amikor kilépsz a rutinodból, figyelj oda, hogy a Szellemem sodrásában legyél! Egyértelmű, hogy kikerülsz a komfortzónádból, de ne legyél hajlandó bemenni a veszélyzónába. Éberebbnek kell lenned szellemileg, mint valaha. Fordíts időt arra, hogy megfigyeld a környezetedet és a pozíciódat és engedd, hogy Én irányítsak minden lépést, mondja az Úr. Példabeszédek 3:6 Minden útjaidban ismerd el Őt; akkor Ő igazgatja a te útjaidat.

2016. május 24., kedd

Prófécia, 2016. május 24.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 24.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Végezz egy újra-beállítást. Vannak olyan területek az életedben, amik kikerültek az ellenőrzés alól, ezért vissza kell kerülnöd az optimális biztonság helyére, az életed minden területén -- szellemileg, fizikailag és a lelkedben is. Kerülj stabil talajra azáltal, hogy ráállítod az akaratodat arra, hogy mindig azt fogod tenni, ami a legelőnyösebb a számodra is és a környezetedben levők számára is, mondja az Úr. Példabeszédek 20:11 Már egy gyermek tetteiből is fel lehet ismerni, hogy tiszta és helyes-e, amit tesz!

2016. május 23., hétfő

Még többet a prófétai szolgálatról a tévében

Múlt héten volt a Pax tévé adásában "A pásztor válaszol" című műsorban Mikes Attila és Szilágyi Zsolt, akik a prófétálásról beszélgettek a műsorvezetővel, és nagyon jó szemlélettel mondták el az ezzel kapcsolatos tudnivalókat. Egész pontosan egy-két rövidebb gondolatmenetet lehetett hallani tőlük ebben a témában, mivelhogy ez egy betelefonálós adás volt. Én személy szerint sajnáltam, hogy sok oda nem illő dolgot is végig kellett hallgatnunk a betelefonálók részéről (ez a hátránya az ilyen műsoroknak), de azért az ezekre adott válaszaikban is elhangzottak értékes dolgok, és ennek örültem.

És most jön egy jó hír:

A most következő adás abban lesz eltérő, hogy felvételről vetítenek le egy hosszabb beszélgetést ugyanebben a témában, szintén Zsolt és Attila részvételével. Azt már most biztosan lehet tudni, hogy ebben a műsorban már bővebben lesz szó a prófétai szolgálatról, ezt Mikes Attila is megerősítette a kérdésemre. Az egy órás beszélgetést ezen a héten is csütörtökön, 20.10-kor láthatjuk a Pax TV műsorában, "A pásztor válaszol - bővebben" címmel.
-O.Gy.

Prófécia, 2016. május 23.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 23.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Azt akarom, Én népem, hogy higgyétek el az Én szavamat. Azt szeretném, hogy hit által helyezkedjetek úgy, hogy megkapjátok a kijelentést arról, hogy ki vagyok Én és mit fogok cselekedni a ti érdeketekben ebben a konkrét időszakban. Mert ebben az időszakban a világosság rendkívül fontos. A világosság fogja megvilágítani az ösvényt, amin most fogtok járni. Éljetek a világosságban és járjatok a világosságban! Engedjétek, hogy az Én világosságom megmutatkozzon az életetekben, és hadd világítson rá azokra a dolgokra, amikre fel kell hívni a figyelmeteket, hogy átgondoljátok azokat, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Figyelmesen gondold át és értékeld ki a gondolataidat és a tetteidet. A szavaiddal és a tetteiddel tudod megvalósítani ezt az elhatározást. Figyelj oda, hogy minden csakis a Velem való kapcsolatodból áradjon, mondja az Úr. Olyan idők vannak, amelyek az osztatlan figyelmedet igénylik az Én útjaim követésében. Zsoltárok 18:21 Mert megőriztem az Úrnak útjait, és gonoszul nem távoztam el az én Istenemtől.

2016. május 21., szombat

Prófécia 2016. május 21.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 21.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Azt szeretném, ha megemlékeznél a jóságomról, mert Én vigyáztam rád akkor is, amikor egyedül érezted magad, akkor is, amikor kétségbeesett voltál, akkor is, amikor úgy érezted, hogy elfelejtettek, akkor is, amikor nélkülöztél. Sohasem mentem el tőled. Sohasem hagytalak el. Minden egyes napon veled voltam az első naptól fogva, amikor átadtad magad Nekem, és vigyáztam rád. Az igaz, hogy megengedtem, hogy átmenj nehéz körülményeken, de vajon nem tudod, hogy ezek megerősítenek téged? Nem tudod, hogy ezek feljogosítanak téged arra, hogy gyakorold azt a hatalmat, amit Tőlem kaptál? Nem tudod, hogy ezeknek az lett a következménye, hogy ragaszkodsz Hozzám? A te sorsod már meg van írva, és az a győzelemről szól, nem a kudarcról. Hát járj Velem bizalomban és szeretetben. A győzelem biztosítva van. Legyél erős az Úrban és az Ő hatalmas erejében. Merd elhinni, hogy az tudsz lenni, amit Én mondtam, hogy lenni tudsz, mondja az Úr.

2016. május 20., péntek

Prófécia, 2016. május 20.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 20.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Egy szellemi vihar közeleg, mondja az Úr. Megrázás, rostálás és szétszórás fog történni. Számítsatok rá, hogy az elvetett magvaitok termést hoznak, akár jó, akár rossz legyen az. Sokan, akik megtévesztettek és kihasználtak másokat, meg lesznek tévesztve és ki lesznek használva. Ez a vihar ahhoz szükséges, hogy azok, akik elaludtak vagy akik önelégültek lettek, felébredjenek. Az Én népemnek, akik már ébren vannak, ébren is kell maradniuk szellemileg, hogy elkerüljék a pusztítást. Galata 6:7 Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is.

2016. május 19., csütörtök

Bibliai prófétálás a tévében - ma esti műsor

EGY HÍR: BIBLIAI PRÓFÉTÁLÁS A TÉVÉBEN

Itt a Prófétai Napló munkájában egyértelmű, hogy kiemelkedő szerepet kap a prófétálás, a próféciák jelentősége. Ezen belül is az a cél van szem előtt tartva, hogy minél inkább kiegyensúlyozott, biblikus módon valósuljon meg ez, egészséges, biblikus szolgálatok segítsenek megismerni és az életünk részévé tenni ezt a területet. Nem véletlen, hogy például Bill és Marsha Burns üzenetei mindennaposak itt a Prófétai Naplóban, sok más hasznos szolgálat mellett.

Ezért nagy örömmel olvastam azt a friss információt a Felekezetközi Prófétikus Fórum facebook oldalán, hogy ma (csütörtök) este 20.10-kor a Pax Tv-ben lesz egy műsor, amelyben a prófétálásról lesz szó, és Mikes Attiláék lesznek a vendégek. Ez mindenképpen érdekes lesz, és számomra Mikes Attila személye biztosítékot jelent arra, hogy a Biblia szerinti szemléletről és gyakorlatról fogunk hallani. Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe a ma esti tévéműsort - én is kíváncsian várom! 
~O.Gy.

Prófécia, 2016. május 19.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 19.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Vizsgáld meg magad, hogy meglásd, hol kell korrigálni valamit. A te mércéd az Én igém, mondja az Úr. Nem csak olvasnod és hallgatnod kell a szellemi igazságot, hanem példaképpé kell válnod abban, amiről tudod, hogy jó és helyes. Járj a világosságban! Élj a Szellemben! Jakab 1:25 De aki belenéz a szabadság tökéletes törvényébe és meg is marad abban, és nem feledékeny hallgatója, hanem cselekvője is annak, az áldott lesz cselekedeteiben.

2016. május 18., szerda

Prófécia, 2016. május 18.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 18.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Legyél rugalmas, mondja az Úr. Egyes erőforrások, amelyekre eddig támaszkodtál, többé nem lesznek használhatóak. Ne reagálj érzelmileg ezekre a változásokra, inkább legyél kreatív és találj más lehetséges forrásokat és megoldásokat. Emlékezz, hogy Én, a te Istened, Én vagyok a te megbízható gondviselőd. Bízhatsz Bennem, hogy betöltöm minden szükségedet és hogy bölcsességet és útmutatást adok. Zsoltárok 9:10 És bíznak Tebenned, akik ismerik a Te nevedet; mert nem hagytad el, Uram, akik keresnek téged.

2016. május 17., kedd

Prófécia, 2016. május 17.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 17.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Látomásban láttam egy apró fénypontot a távolban, ami elkezdett növekedni és erősödni. Majd hallottam az Urat, ahogy ezt mondta: "Lehetőségeket adok, hogy növekedjetek a kijelentésben és a bölcsességben. Nem lakhattok tovább a sötétségben, ezért nyújtsátok ki a kezeteket az Én világosságomért és engedjétek, hogy körülvegyen titeket és átjárja az egész lényeteket. Itt az ideje, hogy kiemelkedjetek és kimozduljatok hittel és győzelemmel." Jakab 1:5 Ha pedig valakinek nincsen bölcsessége, kérjen bölcsességet Istentől, aki készségesen és szemrehányás nélkül ad mindenkinek, és meg is kapja.

2016. május 16., hétfő

Prófécia, 2016. május 16.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 16.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Ez az Én akaratom a számotokra, hogy fogadjátok el, amit Én cselekszem. Hadd jöjjön az élő víz a mennyből és mosson meg, tisztítson meg és kenjen fel a mostani időre vonatkozó célkitűzéssel. Hogy ti, Én népem, soha többé ne kerüljetek a félelem és a kárhoztatás alá. Jöjjetek és jussatok el arra a kinyilatkoztatásra és valóságra, hogy Én mellettetek állok és veletek vagyok, és soha nem hagylak el és nem távozom el tőletek. Bátorodjatok fel! Újuljatok meg! Hadd áradjanak a Szellem vizei, hogy elhozzák rátok azt a friss kenetet a mai napon. Fogadjátok, amit Én adtam, és hadd jöjjön be hatalmas módon az életetekbe. Többé már ne engedjetek az akadályoknak! Többé már ne hagyjátok, hogy az ellenség a földre döntsön és rajtatok taposson! Én veletek vagyok, hogy felemeljelek titeket az Én királyságom dicsőségébe. Hadd legyek Én a legfőbb uralkodó az életetek felett, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Ebben az időben sokféle módon félresodródhatsz. Muszáj szellemileg koncentrálnod, hogy a legtöbbet hozd ki ebből az időszakból. Amikor túlságosan lefoglalnak a világ dolgai, lemaradhatsz arról, amit ki akarok jelenteni neked, mondja az Úr. Ezáltal pedig sebezhetővé válhatsz. Példabeszédek 5:1-2 Fiam! Az én bölcsességemre figyelmezz, az én értelmemre hajtsd a te füledet, hogy megtartsd a meggondolást, és a tudást a te ajkaid megőrizzék.

2016. május 15., vasárnap

Próféciák - péntek, szombat (2016. május 13. és 14.)

A pénteki (május 13.) és a szombati (május 14.) próféciát most sikerült lefordítanom és közzétennem, itt olvashatjátok mind a kettőt. (O.Gy.)

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 13.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Sokan közületek, Én népem, újra megkerestétek a kudarc és a fájdalom régi helyeit. Ez nem hasznos nektek, mondja az Úr. Az, hogy milyennek tudjátok felfogni a múltat, nagy mértékben szubjektív, ugyanis csupán homályosan láthatjátok azt, mert a látásotokat eltorzítják az érzéseitek és a véleményetek. A múltban már semmit sem tudtok megváltoztatni, viszont tovább tudtok menni a Szellemem erejében. Ez egy új nap, amelyen úgy dönthettek, hogy a Szellemben fogtok járni. Filippi 3:13 Testvéreim, én nem gondolom magamról, hogy már elértem, de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé.

- - - - - - - - - -
2016. május 14.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Azt szeretném, Én népem, hogy őszinteségben járjatok, képmutatás nélkül. Legyél az, aki vagy Énbennem, és ez fogja lehetővé tenni, hogy a Szellemem megnyilvánulása akadály nélkül áradhasson át rajtad. De ha félsz az elutasítástól, és ha az elfogadást és az elismerést keresed, a környezeted csak azt fogja látni, hogy nem érzed biztonságban magadat, még akkor is, amikor igyekszel vallásos lenni. Olyan idők vannak most, amikor minden szinten megtapasztalhatod a nagyobb szabadságot, mondja az Úr. 1 Timótheus 1:5 A parancs célja pedig a tiszta szívből, jó lelkiismeretből és képmutatás nélküli hitből fakadó szeretet.

2016. május 12., csütörtök

Prófécia, 2016. május 12.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 12.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Az átmeneti időszakod már majdnem véget ért. Már csak egy kevés türelemre és állóképességre van szükséged, mielőtt nekikezdhetsz a vándorutad következő szakaszának. Engedd, hogy a reményteli várakozás legyen a motivációd, miközben ráállsz a továbbhaladásra. Építsd fel és ápold a tisztaságot, mondja az Úr. Eltökélten törekedj felkerülni az erkölcsi és szellemi magaslati helyre. 3 Mózes 20:26 Legyetek előttem szentek, mert én, az ÚR, szent vagyok, és elkülönítettelek benneteket a népektől, hogy az enyéim legyetek.

2016. május 11., szerda

Az utolsó utáni Felház

 Holnap lesz az utolsó utáni Felház

Prófécia, 2016. május 11.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 11.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN MARSHA BURNS:

Kérd Tőlem, hogy tárjam fel a hibáidat. Ha teljes mértékben őszinte leszel magaddal és Velem is, akkor segíteni fogok, hogy úgy tudj járni, hogy tisztán átlátható legyen a lelked és a szellemed, mondja az Úr. Ha a szellemi tisztaságra törekszel, akkor ez a belső munka egy követelmény. Nem tudsz a Szellemben járni, amíg dédelgeted magadban a hamis, megtévesztő látszatot. Zsoltárok 138:23-24 Vizsgálj meg, Istenem, világítsd át szívem! Próbálj meg, és vizsgáld meg gondolataimat! Nézd meg, van-e bennem gonosz szándék! Vezess engem az örök élet ösvényén!

2016. május 10., kedd

Prófécia, 2016. május 10.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 10.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Hatalmas erődítményekkel erősítsétek meg a hatalmatokat! Sokan közületek elfelejtették, hogy Én hatalmat adtam nektek a sötétség erői felett, amelyek már a befolyásuk alá vonták az életeteket. Megvan bennetek az a képesség, hogy eltökélitek, hogy győzni fogtok. Muszáj gyakorolni a Tőlem kapott hatalmatokat, hogy harcoljatok és így áttörjetek a szabadságra, mondja az Úr. Nagyon is képesek vagytok megszerezni a győzelmet. Lukács 10:19 Hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon és skorpiókon tapossatok. Hatalmatok van az ellenség minden ereje fölött. Semmi nem árthat nektek.

2016. május 9., hétfő

Prófécia, 2016. május 9.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 9.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Repüljetek! Repüljetek Sasszárnyakon! Repüljetek a hit magasabb helyeire! Szárnyaljatok fel az Én jelenlétembe és legyen gondotok rá, hogy ezen az ösvényen maradjatok, amelyen ma elindultatok! Mert Én bizonyosan mondom nektek, hogy a győzelem biztosítva van. A győzelem az Én utam. Én népem, meg fogtok döbbenni az előttetek álló napokban annak a győzelemnek a nagysága miatt, amit Én fogok megadni nektek. Hát bátorodjatok fel! Bátorodjatok fel és tárjátok ki a szárnyaitokat, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Sok, különböző lehetőséged volt, hogy megszilárdítsd magadat az isteni rendben, és sok területen ezt meg is tetted. De azt akarom, hogy figyelmes legyél a finomhangolás folyamatára is, amikor olyan dolgok jönnek fel, amik a figyelmedet és a hajlandóságodat fogják igényelni, hogy korrigálj és tökéletesíts, mondja az Úr. Én foglak vezetni ebben a folyamatban. 1 Korinthus 14:40 Minden ékesen és jó renddel legyen.

2016. május 6., péntek

Prófécia, 2016. május 6.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 6.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Tudatosan keress egy csendes helyet a Szellemben való megpihenésre. Távolodj el minden káosztól és zűrzavartól, és ne legyél hajlandó érzelmileg belevonódni olyan dolgokba, amelyekből nem fakad élet és világosság. Védve kell maradnod azoktól a körülményektől és állapotoktól, amik megzavarják a szíved békéjét, mondja az Úr. Ézsaiás 26:3 Kinek elméje reád támaszkodik, megőrzöd azt teljes békében, mivel tebenned bízik.

2016. május 5., csütörtök

Prófécia, 2016. május 5.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 5.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Vigyázz, nehogy korlátozott információk alapján legyenek feltételezéseid! Ezek a feltételezések olyan ösvényen fognak elvezetni téged, aminek kétséges a kimenetele. Végső soron vissza kell követned majd a lépéseidet, hogy visszakerülj a stabil talajra. Ugyanakkor az is nehézséget fog okozni, hogy felismerd a különbséget az igaz és a hamis között. Ha ezen a bizonytalan, árnyékos helyen találod magad, akkor újra kapcsolódj fel és járj a Szellemben, mondja az Úr. 1 János 4:6 Mi az Istentől valók vagyunk; aki ismeri az Istent, hallgat minket; aki nem az Istentől való, nem hallgat minket: erről ismerjük meg az igazság szellemét és a tévelygés szellemét.

2016. május 4., szerda

Prófécia, 2016. május 4.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 4.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Lépj át a fénybe, hátrahagyva minden sötétséget! Azok a dolgok, amelyekből kárhoztatás, elnyomás és depresszió származik, nem Tőlem vannak, mondja az Úr. Amikor elkezdesz Szellemben járni és már nem a testet szolgálod ki, akkor a világosság diadalmaskodni fog minden sötétség felett. Világítson a fényed! 1 János 1:7 Ha pedig a világosságban járunk, ahogyan ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással, és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől.

2016. május 3., kedd

Prófécia, 2016. május 3.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 3.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Azokhoz szólok, akik úgy érzitek, mintha be lennétek bábozódva, egy selyemgubóval szorosan körülkötve. Ez az állapot lehetetlenné tette számotokra, hogy úgy tudjátok megélni az életet, ahogy valójában van, és visszatartott attól a szabadságtól, amire annyira sóvárogtok. Én az igazat mondom neked, hogy most már itt van az ideje, hogy kitörj erről a csendes, passzív helyről, hogy felismerd a benned rejlő lehetőségeket. Az az Én vágyam, hogy önmagad lehető legjobb változata legyen belőled, mondja az Úr. Galata 5:1 Szabad életre szabadított meg titeket a Felkent, álljatok meg hát ebben, és ne tűrjétek magatokon újra a rabszolgaság igáját.

2016. május 2., hétfő

Prófécia, 2016. május 2.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. május 2.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Ha nem hagyod abba a harcot, akkor győzni fogsz. Ez már egy kész tény. Ha Én a te oldaladon állok, akkor ki merészel ellened lenni? - mondja az Úr. Jöjj erre a helyre, ahol teljes szívedből hiszel és teljes erődből bízol. Én vagyok az, aki megtartott téged, aki gondoskodik rólad, aki meggyógyít téged és aki veled jár. Mert ha te ezt hiszed és újra megszilárdítod a szívedben és a szellemedben a mai napon, akkor elképesztő és dicsőséges győzelem vár rád az előtted álló napokban.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Figyelj oda, hogy mi folyik körülötted szellemileg! Kapcsolj éleslátásra és maradj is éleslátású! Nincs idő arra, hogy elszalaszd azokat a részleteket, amiket Én mutatok neked és amiket Én cselekszem veled. Ha ezt megteszed, akkor az észlelőképességed be fog állni és tiszta lesz a fókuszod, és olyan dolgokat is meg fogsz tudni, amik máskülönben megszöktek volna előled, mondja az Úr. Zsidókhoz írt levél 5:14 A nagykorúaknak pedig kemény eledel való, mint akiknek érzékszervei a gyakorlat következtében már alkalmasak a jó és a rossz megkülönböztetésére.