2016. április 18., hétfő

Prófécia, 2016. április 18.

Prófétai Áhítatok
Faith Tabernacle, ft111.com
2016. április 18.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Azt szeretném, ha hit által úgy helyezkednél, hogy ahhoz igazodj, amit ezekben a napokban cselekszem. Mert ez a fény időszaka, a kijelentés időszaka, a felemelkedés időszaka, az az időszak, amelyben lehetőséged adódik minden eddiginél magasabbra menni. Még mélyebben megismerhetsz Engem. Annak az ideje van, amikor kialakítom a most következő időszakba vivő és azon átvezető utazásod kereteit, hogy megkaphasd az áldásait és megszerezhesd a tanulságait ennek az időszaknak, és ezáltal egyre magasabbra kerülj.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Jó úton haladsz, de olyan körülmények fognak adódni, amelyek képesek leterelni az útról. Továbbra is koncentrálj és őrizd meg a tisztán látható célkitűzésedet. Valóban új kezdet van, viszont az ellenség meg fog tenni bármit, amit csak tud, hogy ugyanazokat a hibákat kövesd el, amiket a legutóbbi szellemi időszakban követtél el. Keress Engem a bölcsességért minden dologban, mondja az Úr.
5 Mózes 5:32 Vigyázzatok tehát, hogy úgy cselekedjetek, amint parancsolta az Úr, a ti Istenetek nektek; el ne térjetek se jobbra, se balra.