2015. november 9., hétfő

Hamarosan átállás: egy új szakasz a Prófétai Naplónál

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a blogon végzett szolgálat hamarosan egy új domain néven/címen lesz megtalálható. A Prófétai Napló új helye hamarosan a profetainaplo.hu lesz! A domain már a rendelkezésemre áll, habár még nincs élesítve, de hamarosan technikailag is megtörténik az átállás, ezért tájékoztatlak benneteket előre.

Ezzel az eredetileg "Gyuri naplója" néven indult szolgálat története egy új szakaszba lép. Az átmenet alatt az internetes felület is fog még változni, fejlődni a későbbiek során, de maga a profetainaplo.hu elérhetőség hamarosan működni fog. Az email hírlevélre eddig feliratkozott olvasókra is gondoltam, gondoskodni fogok róla, hogy aki eddig is értesülni akart emailben a friss bejegyzésekről, senki se maradjon le ezekről.

A Facebook oldal nem változik, kérlek továbbra is kövessétek az ott olvasható információkat és a további posztokat is - és persze itt a blogon is!

Köszönöm, hogy eddig is figyelemmel kísértétek ezt a szolgálatot, amely a magyar nyelvű olvasók számára több mint öt éve közvetít prófétai látást és üzeneteket, és amelynek a hátterét rengeteg önkéntes fordítói munka valamint prófétikus szemléletű hírfigyelői és szerkesztői tevékenység adja. Emellett azt is köszönöm a munkatársaim nevében is, hogy folyamatosan támogatjátok ezt a munkát, ami hisszük, hogy nem hiábavaló az Úrban!

Minden dicsőség Istené, aki minden kegyelemmel és erővel ellát bennünket!

Országh György - szerkesztő, Prófétai Napló