2015. november 17., kedd

Az átmenethez szükséges békesség és ellátás új szintjei













Prófétai üzenet: Az átmenethez szükséges békesség és ellátás új szintjei
Doug Addison

Most, a novemberi hónap során, sok szellemi változást fogunk látni. November a 11. hónap, a 11-es szám pedig az átmenetet jelképezi.

2015. szeptember 23-án volt Jóm Kippur, ami a zsidó naptár legszentebb napja. A zsidók abban hisznek, hogy ezen a napon nyílnak meg a mennyei könyvek az életünk felett, illetve vezetők és nemzetek felett. Isten ekkor indítja útnak a következő évre vonatkozó sorsunkat.

Sok ember kapott előléptetést egy új szellemi vagy érettségi szintre ebben az esztendőben. Ezzel együtt egy jelentős változással járó átmenet megy végbe, ami eltart egy ideig, annak érdekében, hogy ki legyenek dolgozva az életünkre vonatkozó új tervek.

Az egész szellemi átmenet miatt, ami az életünkben történik, új szellemi ajándékokat kaptok és új angyalok vannak szolgálatba állítva. Ahogy ez megtörténik, lehet, hogy ezek nem lesznek annyira ismerősek a számotokra, és lehet, hogy nem fogjátok még tudni, hogy hogyan fognak működni a dolgok. Ahogy változások állnak be az elhívásunk és a feladataink terén, nem gondolhatjuk, hogy mindent ugyanúgy csinálhatunk, mint régebben.

Figyeld az újat!
Mivel új időszakba lépünk, a következőt kell a szívünkre vennünk:

"Ne emlékezzetek a régiekről, és az előbbiekről ne gondolkodjatok!" Ézsaiás 43:18

Fontos, hogy ne gondoljuk azt, hogy ugyanúgy tehetünk mindent, mint ahogy eddig. Gondolj arra, hogy mi történt Mózessel, amikor Isten azt mondta neki, hogy üssön rá a sziklára, és csodálatos módon víz ömlött belőle (2 Mózes 17:6). Majd később, egy újabb időszakban, Isten azt mondta neki, hogy szóljon a sziklának, és nem azt, hogy üssön rá (4 Mózes 20:7-12).

Mózes sajnos egy régi módszert alkalmazott, és ráütött a sziklára, ahelyett, hogy szólt volna a sziklának. Noha megtörtént a csoda, és víz ömlött belőle, mivel nem Isten útmutatásait követte, korlátok közé zárta az életére szóló elhívás betöltését.

Isten egyértelmű jeleket ad, amelyekkel segítséget ad, és végigvezérel az átmeneti szakaszokon, úgyhogy figyeld ezeket. Számíts rá, hogy az ellátás és a nagyobb erőforrások elérhetővé válnak a számodra. Legyél kész elengedni a régit, hogy megnyisd az újat. A legtöbb esetben arra lesz szükség, hogy megtegyél egy hitlépést, hogy megnyíljanak előtted ezek a lehetőség-ajtók.

A békesség és az ellátás angyalai
Október 6-án, reggel 6:33-kor volt egy szellemi átélésem, és egy transz-jellegű (eksztatikus) állapotba kerültem (ApCsel 10:10), ami 33 percig tartott. Egy angyal jött a szobámba, rám tette a kezét, békességet adott, és a Máté 6:33-34 szavait mondta. Miközben az angyal kimondta azokat a szavakat, hogy "ne aggódj", Isten jelenléte és békéje vett körbe, ami egy pajzsot formált, illetve egy erőteret, ami olyan volt, mint egy páncélruha.

"De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek. Ne aggódjatok tehát a holnapért, mert a holnap majd aggódik magáért: elég minden napnak a maga baja." Máté 6:33-34

Ahogy kijöttem ebből a szellemi élményből, hallottam, ahogy azt mondja a Szent Szellem, hogy mindenfelé megkapják most az emberek ezt a békességet és ellátást, hogy a mostani viharok fölé kerülhessenek. Akár tudatában vagy egy angyal jelenlétének, akár nem, fogadd el hittel ezt, hogy Isten most adja meg neked a békesség új szintjeit és azokat a forrásokat, amelyekre szükséged lesz ahhoz, hogy végigmehess ezen az átmeneti időszakon.

Félelem kontra bölcsesség
Az isteni lehetőségek 7 évébe lépünk be most, amikor előmozdíthatjuk Isten Királyságát és megtérülnek az elmúlt 14 év veszteségei (2001 óta). Idén áprilisban tettem közzé egy prófétai üzenetet, aminek az volt a címe, hogy "Ne fogd vissza magad!".

Sokan mondták el nekem, hogy visszafogták magukat a döntések meghozatalában, házvásárlás, költözés, állás elvállalása terén, stb., mert azt hitték, hogy szeptemberben össze fog omlani a gazdaság. Az ilyen gondolkodást általában a félelem motiválja, és éppen ez okozza az összeomlást az emberek életében. Nagyon fontos, hogy Isten időrendjébe illeszkedjünk bele, és felejtsünk el néhány olyan dolgot, ami ebben az időszakban már nem aktuális.

Meg kell értenünk, hogy mi a különbség a félelem és a bölcsesség között. Amikor a döntéseidet a félelem motiválja, akkor nem lesz terved. Amikor bölcsességet alkalmazol, akkor az azt jelenti, hogy hallottál valamit Istentől és isteni szándékok alapján hozol döntéseket.

A félelemből fakadó viselkedés miatt az történhet, hogy hezitálsz, vagy visszafogod magad, és lehetséges, hogy lemaradsz Isten időzítéséről. Vannak olyan alkalmak, amikor bölcsességet kell alkalmaznod, és várnod kell valamivel. De ez általában békességgel jár (és nem félelemmel), és Isten is megerősíti valamilyen tervvel vagy megoldással.

Isten mennyei megoldásokat küld most, és nem annak van az ideje, hogy visszafogjátok magatokat, hanem annak, hogy magabiztosan haladjatok előre. Figyeljetek Istenre, mert a következő 7 áldott évre vonatkozó tervek és stratégiák jönnek át most.

Menj be Isten nyugalmába
A múlt hónapban egy olyan próféciát tettem közzé, hogy a következő 24 hét során, ami 2016 március 9-ig tart, fontos lesz visszavonulni és új stratégiát kapni. Arra szeretnélek bátorítani benneteket, hogy reagáljatok erre azzal, hogy időt fordítotok a pihenésre és a felfrissülésre. Ahogy megteszitek ez, azt fogjátok tapasztalni, hogy új terveket kaptok, amelyeket 2016-ban kell végigkövetnetek.

Ha szeretnétek többet hallani a novemberre vonatkozó prófétai üzenetemből, nézzétek meg ezt a videót a havi Spirit Connection műsorból (angol nyelven). Itt tudod megtekinteni a felvételt.

Áldás,

Doug Addison
DougAddison.com

U.i.: Szeretnéd tisztábban hallani Istent? Múlt héten kiadtam a legújabb e-könyvemet, azzal a címmel, hogy How to Hear God’s Voice More Clearly For Yourself ("Hogyan tudod személyesen tisztábban hallani Isten hangját"). Töltsd le ingyen a saját példányodat itt (angol nyelven).

Doug Addison prófétai álommagyarázó, előadó, író, életvezetési tanácsadó, és stand-up humorista. Doug a szeretet, a reménység és a vidámság üzenetével járja a világot. Egyedi stílusa segít abban, hogy az emberek megnyíljanak, hogy felfedezhessék a rendeltetésüket és megtapasztalják Isten természetfeletti szeretetét és erejét. Doug díjnyertes szerző, aki hét könyvet írt. A feleségével, Lindával, a kaliforniai Los Angeles-ben él.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fordítás: Országh György

A Doug Addison által hivatkozott áprilisi prófétai üzenet (csak angol nyelven) itt található: http://dougaddison.com/2015/04/prophetic-word-dont-hold-back/

A múlt havi prófécia (a következő 24 hétről) megtalálható magyarul itt a blogon; angolul Doug Addison weboldalán pedig itt.