2015. október 6., kedd

TALÁLKOZÁSOK A RENDELTETÉSETEKKEL!

TALÁLKOZÁSOK A RENDELTETÉSETEKKEL!

2015 OKTÓBER 6. / LANA VAWSER

Figyeljétek meg, és számítsatok rá, hogy ezen a héten erőteljes átéléseitek lesznek az Úrral, a rendeltetésetekkel kapcsolatban. Az Isten tüzének az átélései történnek mostanában, hogy lángra lobbantsák az Ő népét, olyan szinten, hogy éhezés és szenvedély legyen bennük aziránt, hogy soha nem tapasztalt szinteken ismerjék meg Őt és tapasztalják meg az Ő Szellemének a legnagyszerűbb munkálkodásának a bevezetését. Az Ő szeretetének a tüze erőteljesen árad ki az átélések során, hogy elégesse a láncokat, és előhívjon benneteket az igazi identitásotokkal. Az identitással kapcsolatos hazugságok hirtelen elégnek az Ő szeretetének a tüzében, ti pedig, akik Őérte égtek, a szabadság új szintjére emelkedtek. Az Úr nagy sebességgel munkálkodik a szabadítás és szabadság területén. Az Ő tüze ajándékokra száll, és berobbantja ezeket egy teljesen új szintre. Az ajándékotokban való növekedés hirtelen szabad utat szerez (tág teret nyit) előttetek!

Figyeljétek meg, és számítsatok rá, hogy erőteljes megerősítéseket fogtok kapni az elhívásotokra és a rendeltetésetekre ettől a héttől kezdve.

Különösen azok közületek, akik nem tudjátok, hogy mi a következő lépésetek, és akik úgy érzitek, hogy "túl késő" belépni a rendeltetésetekbe: az Ő szemei rajtatok vannak, és újra lángra fogja lobbantani a tüzet.

Figyeljétek meg, és számítsatok rá, hogy Ő ki fog törni azokból a skatulyákból, amikbe esetleg mi tettük bele Őt, és be fogja mutatni az Ő Dicsőségét és hűségét.

Ez a hét a "nagyszerűbb következő lépések" hete. Nagyobb lépések, isteni lépések születnek és tárulnak fel ettől a héttől kezdődően. Ezek az isteni lépések nem csak azt hordozzák magukban, hogy a szívek vágyai újabb szinteken nyilvánulnak meg, hanem kapcsolatokat és hálózatokat visznek át a rendeltetésükről szóló álmok beteljesülésébe, de azt is meglátjátok, hogy az életetekben történt késlekedések HIRTELEN ÁTVÁLTOZNAK és EGY ÚJ NAPNAK AZ ISTENI MEGMUTATKOZÁSAI lesznek belőlük! Ő az, aki most kigyógyít titeket a csalódásaitokból, és bevisz benneteket a következő isteni találkozókba.

**************************************************************