2015. október 19., hétfő

Stratégia a következő 24 hónapra - Doug Addison


Doug Addison:
Stratégia a következő 24 hónapra

2015. október 13.

Múlt hónapban, 10 nap alatt szeptember 13 (Rós Hásáná, a Zsidó Újév) és szeptember 23 (Jóm Kippur) között megtapasztaltam az egyik legaktívabb szellemi periódust, amire emlékszem. Nagyon keveset aludtam ez idő alatt, mivel úgy éreztem, hogy valami történik a szellemben minden éjjel és nappal.

A következő 24 hónap során radikális változások lesznek
Idén Jóm Kippur ideje alatt (2015 szeptember 23) Isten megmutatott egy vázlatot a következő 24 hónapra. Attól a naptól fogva a következő 2 éven át egészen 2017 szeptemberéig drámai áttöréseket és fordulatokat fogunk látni. De öt különböző csoport számára különféle stratégiákra lesz szükség. 

Ti kapuk, emeljétek fel fejeiteket, és emelkedjetek fel ti örökkévaló ajtók; hadd menjen be a dicsőség királya. Zsoltárok 24: 7

Isten gyorsan mozdul, és felnyit bizonyos kapukat és ősi ajtókat, amelyek szellemi ajándékokat, elhívásokat és elvesztett megbízatásokat jelent. Ez Isten példátlan jelenlétét fogja magával hozni.

Ez az az öt dolog, amit Isten mutatott, hogy a következő 2 évben tenni fog. Mindegyik a 24-es számmal kapcsolatos, amely új vezetőséget és tekintélyt jelent. A 24 órát, 24 napot, 24 hetet, 24 hónapot emelte ki, illetve azokat, akik 24 évesek.

1. 24 órás előléptetések
Drámai felgyorsulásoknak leszünk a szemtanúi, hirtelen előléptetésekkel, áldással vagy haladással. Hasonló ez ahhoz, mint amikor József élete egyetlen radikális fordulattal a bizonytalanságból odáig vezetett, hogy ő lett a teljes egyiptomi birodalom második embere (1 Mózes 41). József évekig készült, hogy beteljesüljenek az álmai, de az előléptetése 24 óra alatt következett be. 

A legtöbben azok közül, akik a 24 órás időkereten belül fognak előlépni, az elmúlt évek során veszteségeket és elutasítást éltek át. Ők a pusztában háttérbe lettek szorítva, mert még nem jött el az ő idejük. De a következő két évben több ilyen hirtelen előlépést fogunk látni eddig ismeretlen emberek életében. 

2. 24 nap az előlépésig
Isten azt mondta nekem, hogy lesznek olyan emberek, akik Jóm Kippurtól számítva 24 napon belül fognak előlépni. Jóm Kippur 2015 szeptember 23-án volt. Számíts rá, hogy valami jelentőségteljes esemény vagy változás fog történni 2015 október 17-én vagy azután. 

3. 24 hét a radikális változásig
Sokan egy nagyobb változást fognak megtapasztalni az életükben a Jóm Kippurt követő 24-ik hétben, amely 2016 március 9-re esik. Érdekes módon, Isten korábban már beszélt nekem arról, hogy amikor átállítjuk az óráinkat a tavaszi időszámításra (az Egyesült Államokban), bizonyos dolgokban új időszámítás fog kezdődni szellemi síkon is. Ez az időpont 2016 március 13-ra esik. Figyelj majd, hogy milyen radikális változásokat fog hozni március első két hete.

Ezt a két csoportot láttam a 24 hetes időszakban:

Az első csoport azokból állt, akik már fel voltak készülve mert Isten addigra már megmetszette és megtisztította az életüket. Ez a csoport elképesztő mennyiségű kijelentést fog kapni a következő 24 hétben, ezáltal olyan pozícióba kerülnek, ahonnan 2016 márciusában hirtelen előre tudnak lépni. 

A második csoport azokból áll, akik a szolgálatban a frontvonalon álltak és vereséget szenvedtek el. Isten arra hívja ezt a csoportot, hogy tartsanak szünetet, pihenjenek és szedjék össze magukat a következő 24 hét alatt. Sokakat, akik nem teszik ezt meg, az a veszély fenyeget, hogy ki fognak esni (nem feltétlenül halálra kell gondolni). Míg időt töltenek azzal, hogy pihennek és gyógyulnak, Isten újraizzítja őket egy olyan szintre, amit azelőtt nem ismertek.
Ez nem jelenti azt, hogy a következő 24 hétben menj szabadságra. Isten már szólt ezekhez a vezetőkhöz, hogy időt kell szakítaniuk a pihenésre ahhoz, hogy életük és szolgálatuk következő fázisába léphessenek.

4. 24 hónap ámulat
A teljes időrend, amit láttam, 2015 szeptember 23-tól 2017 szeptember 23-ig tart. Ez idő alatt azt fogjuk látni, hogy az események felgyorsulnak. Sokakat, akik azt hitték, lemaradtak az elhívásukról, Isten stratégiailag átrendezi a felgyorsult haladás érdekében. 

Ami sokaknak egy életbe telt volna, hogy elérjék, az kevesebb, mint két év alatt be fog teljesedni. Ugyanakkor azok, akik nem vonultak vissza pihenni, a szenvedés időszakán fognak keresztülmenni, hogy felkészülhessenek a rájuk váró időszakra. 

5. A 24 évesek találkozója Istennel
Isten azt mutatta, hogy azokban munkálkodik, akik 2015-ben és 2016-ban töltik be a 24. évüket. Ők 1991-1992 között születtek. Sokan ezek közül az ifjak közül azt érzik, hogy valami nagyobb, fontosabb dolguk van az életben, csak még nem tudják mi az. A következő 24 hónapban 2017 szeptemberéig Isten beszélni fog ehhez a korcsoporthoz és találkozásaik lesznek az Úrral és hirtelen fognak előlépni.

Ezt az üzenetet az októberi Szellemi Kapcsolat webcastomban is elmondtam. Sokkal több kijelentést kaptam, amit ebbe az egy cikkbe nem tudok belesűríteni.

Az új, Prófétai előrejelzés 2016 címmel hamarosan kiadásra kerülő könyvemben is olvashatók azok a részletes üzenetek, amiket Isten mondott nekem a következő évről. Összességében egy jó év lesz sokak számára, akik az Úrra vártak.


Áldás, 
Doug Addison
DougAddison.com
- - - - - - - - - -
Fordítás: Gáll Edit