2015. október 22., csütörtök

Prófétai üzenet: Nincs többé idegesség, aggódás és pánikolás - Doug Addison


Prófétai üzenet: Nincs többé idegesség, aggódás és pánikolás
2015. október 22.
Doug Addison

E hónapban tettem közzé az októberi prófétai üzenetemet. Viszont olyan sok mindent mondott Isten az elmúlt hónap során, hogy nem tudtam egyszerre közzétenni az egészet. Ezért akartam megosztani veletek ezt a cikket, hogy egy második résszel is bátorítsalak benneteket ebben a hónapban.

Idegesség, aggódás és pánikrohamok támadása
Egy támadás folyik jelenleg azzal a céllal, hogy az emberek aggodalmaskodni kezdjenek, pánikba essenek vagy idegeskedjenek. Ezzel azt próbálják megakadályozni, hogy békességben tevékenykedjetek. Régi dolgok jönnek fel a felszínre, miközben Isten mélyebb szinten hoz gyógyulást. Ne téveszd össze ezt a gyógyulási időszakot a visszafejlődéssel.

Azzal a céllal jönnek a felszínre a dolgok, hogy megerősítést nyerj, és így át tudj lépni az új időszakba, ami elközelgett. Fordíts időt a gyógyulásodra, és ne riadj meg és ne csodálkozz, vajon miért jönnek fel újra olyan dolgok, amikkel a múltban már foglalkoztál.

Fontos felülemelkedni ezen a támadáson, mert csak így fogsz tudni átvenni bizonyos dolgokat azok közül, amikről az alábbiakban írok.

A sírásból aratás lesz
Isten azt mondta nekem, hogy sokan, akik nehéz időkön mentek keresztül, egy változás megvalósulását fogják meglátni. A megválaszolt imádságok időszakába lépünk be. Isten meghallgatta a kiáltásodat, és ez az év elhozza néhány olyan ígéret beteljesülését, amiről talán már le is mondtál, vagy amit elfelejtettél.

Azok közületek, akik újra és újra a változásért kiáltottak, elkezdik megkapni a kárpótlást minden fájdalmaikért.

"Akik könnyhullatással vetnek, vigadozással aratnak majd." Zsoltárok 126:5

Itt a változás ideje azoknak, akik "könnyhullatással vetettek". Itt a fordulat az életedben, mivel Isten meghallgatta a kiáltásaidat, és megválaszolja az imáidat. A "magvetésed és könnyhullatásod" átfordul "magvetésbe és aratásba". Ez azt jelenti, hogy Isten kárpótlást fizet a fájdalmadért!

Őrállók helyreállítása
Sok közbenjáró megfáradt, néhányan pedig negatív befolyás alá kerültek és elkezdtek ítélgetni másokat azokkal a meglátásokkal kapcsolatban, amiket Istentől kaptak. Emiatt az ítélkezés miatt elvesztették a hatalmukat az imában. Amikor Isten feltár valamit a közbenjárók előtt, azt azért teszi, hogy imádkozzanak érte, és nem azért, hogy ítéletet hozzanak.

"Kőfalaidra, Jeruzsálem, őrszemeket állítottam, hogy ne hallgassanak, se nappal, se éjjel. Ti őrök, akik az Örökkévalót emlékeztetitek ígéreteire, ne nyugodjatok! Ne hagyjatok nyugtot néki, amíg Jeruzsálemet helyre nem állítja, és dicsőségessé nem teszi e földön." Ézsaiás 62:6-7

Isten helyreállítja most a prófétai közbenjárókat, és új őrállókat is állít a falakra. Isten azt mutatta nekem, hogy a prófétai közbenjárók voltak azok, akik sok terrortámadást meghiúsítottak, anélkül, hogy a tudatában lettek volna ennek.

Ahogy a terroristák is gyakran "alvó sejtekben" tevékenykednek, és nem tudnak a többi kis terroristasejt tevékenységeiről, ugyanúgy működnek a prófétai közbenjárók kis csoportjai is. Lehet, hogy senki sem tud az erőfeszítéseikről, és gyakran ők maguk sem tudnak arról, hogy miket tesznek más közbenjárók.

Isten most helyreállítja a közbenjárók hatalmát, ahogy azok felhagynak azzal, hogy az imáikat mások megítélésére használják. Egy új erő jön most, hogy feltárja és megakadályozza az ellenség támadásait.

Még több is van, ami már úton van
Ahhoz, hogy meglegyenek azok az áttörések, amelyekre most van szükségetek, az a kulcs, hogy állítsátok le azokat a támadásokat, amik elveszik a békességeteket. Miközben így tesztek, Isten felnyitja a zsilipeket, hogy kiáradhassanak a kijelentések, a kreatív ötletek és az áldások. Azok, akik könnyhullatással vetettek, "örömmel fognak aratni."

Áldás,

Doug Addison
DougAddison.com
------------------------------------
Fordítás: Országh György