2015. október 28., szerda

MEGOSZTÓ KÜLDETÉS

MEGOSZTÓ KÜLDETÉS

LANA VAWSER / 2015. 10. 28.

Láttam, hogy az ellenség küldetést indít, amivel megpróbál megosztottságot okozni Krisztus testében mindenhol. Láttam, ahogy ez a szellem megpróbál pusztítást okozni, gyanakvást kelteni, valamint megosztást és a kapcsolatok megromlását előidézni mindenfelé Krisztus testében.

Ez a szellem épp most támadta meg a stratégiai kapcsolatokat és hálózatokat, amelyek sok gyümölcsöt fognak hozni Isten Királyságáért, amikor együttműködnek. 

Ahogy ez a megosztó szellem útnak indult Krisztus testében, hallottam szólni az Urat, és azt mondta, hogy "ami mellé betársulsz, azt felhatalmazod."

Úgyhogy ebben a zűrzavarban az, ami mellé betársulsz, az lesz feltüzelve és felhatalmazva. Az ellenség az utóbbi időben nagyon keményen sújtotta a stratégiai kapcsolatokat, amiatt az áttörés miatt, a Szent Szellem mozdulása és az Ő erejének és dicsőségének a demonstrációja miatt, ami még nagyobb mértékben fog felszabadulni általuk.

Ezután az Úr megmutatta ennek a megosztó szellemnek az ellenszerét és gyógymódját, és ez az volt, hogy SZERESS, HALLGASS MEG és BECSÜLJ MEG. Miközben az ellenség megosztottságot, gyanakvást és problémákat próbál kelteni a semmiből a hívők között, éreztem, hogy az Úr sürget bennünket a folyamatos SZERETETRE, MEGHALLGATÁSRA és MEGBECSÜLÉSRE. Ahogy Isten népe együtt kiáll szeretetben, miközben meghallgatják és megbecsülik egymást, láttam, ahogy az ellenség visítva és rikoltozva menekült, a tervei pedig a porba hulltak.

Az Úr most azt akarja, hogy a népét bensőségesebben hozza össze, az egység még  nagyobb kifejezésével, mindenhol Krisztus testében, és pont most megyünk át a nagyobb egység időszakába, az ellenség pedig meg van rémülve ettől, mert ebben az egységben nagy hatalom van.

Ez nem egy passzív "dőlj hátra, és hagyd, hogy elvégezze az Úr" jellegű dolog, hanem "haladj előre a cél felé", egymás felé szeretetben, halló és meghallgató fülekkel, és megbecsüléssel.

Ne hagyd magad, hogy az a próbálkozás felizgasson téged, ne engedj a gyanakvásnak, ne társulj be e mellé a megosztó szellem mellé. Az Úr nagyobb tisztánlátást és belátást bocsát ki, olyan szemeket ad, amelyekkel az Ő szemszögéből látjuk a dolgokat, amivel leromboljuk a falakat, a gátakat és a megosztottságot.

Nagy áttörések történnek most az egység és a kapcsolatok terén. Magasabb szintű kegyelmi munka árad ezekre a stratégiai kapcsolatokra. Új mélységben alakulnak ki a kapcsolatok és a hálózatok, Isten Királyságának az előmeneteléért. Ne hagyjátok, hogy az ellenség hátráltassa azt, amit Isten készül megtenni a kapcsolatok által a ti életetekben, azaz ne legyetek partnerek abban, amiket ő súg. Legyetek partnerek az Úrral! Menjetek előre szeretetben és bölcsességben, meghallgató szívvel, megbecsülő szívvel, és az a megosztó szellem el fog futni Jézus nevében.

**********************************