2015. október 30., péntek

A KIMERÜLTSÉG SZELLEME LEFEGYVEREZVE, A STRATÉGIAI HELYEK BEGYÚJTVA AZ Ő TÜZÉVEL

A KIMERÜLTSÉG SZELLEME LEFEGYVEREZVE, A STRATÉGIAI HELYEK BEGYÚJTVA AZ Ő TÜZÉVEL

LANA VAWSER / 2015. 10. 30.

A kimerültség szellemét láttam, ahogy sokakra rászáll a semmiből, az életük stratégiai területét érintve - az ajándékokban való mozgástól kezdve, a soron következő küldetéseken át, az ő ígéreteiért való küzdésen át, az úttörőmunkákon, látásépítésen, az eléd helyezett munka folytatásán át, a "még több" célba vételéig.

Ez a kiküldött szellem egy abnormális fizikai kimerültséggel veszi célba ezeket a stratégiai pontokat, különösen olyankor, amikor arra készültök, hogy az előttetek levő konkrét stratégiai feladatot hajtsátok végre. Azzal próbálkozik, hogy egy közönyös, csüggedt szellemiséget árasszon ki arra a stratégiai területre.

Azokat a szavakat hallottam, hogy "dicsőíts, mielőtt nekikezdesz"; és úgy éreztem, hogy azt mondja az Úr, hogy azzal lehet LEFEGYVEREZNI ezt a szellemet, hogy aktívan dicsőítünk azon a stratégiai helyen és a hely fölött. Dicsőíts, mielőtt nekikezdesz!! Ahogy dicsőítetek, nemcsak a szellem lefegyverezése történik meg, hanem hanem még nagyobb, konkrét stratégiákat küld nektek az Úr, ezekkel a stratégiai területekkel kapcsolatban.

Ezeken a helyeken, amiket a kimerültség ostrom alá vett, ezeken a stratégiai helyeken, miközben előretörsz és nem adod fel, folyamatosan hűséges maradsz, Isten tüze fog leszállni ezeken a helyeken, és úgy lángra lobbantja azokat, ahogy el sem tudod képzelni. Az ellenség azért ostromolja ezeket a stratégiai helyeket, mert ezekről a területekről óriási áttörés és gyümölcsözés fog kiindulni.

Miközben láttam, ahogy Isten tüze leszáll ezekre a stratégiai helyekre, az áttörés felszabadult ezeken keresztül sokak számára. Majd láttam, ahogy az Úr ráfúj ezekre a lángoló stratégiai helyekre, a Szellem szele pedig felkapta a lángot, és az ellenség fejére szórta.

Az életednek az a területe, ahová az ellenség hirtelen nagy mértékű kimerültséget akar hozni, pontosan az a terület lesz, ami a legnagyobb kárt fogja okozni az ő királyságának ebben az időszakban.

Dicsőítéssel törj utat magadnak, ahogy keresztülmész ezen! A győzelmed már biztosítva van, te pedig pozícióba vagy állítva egy nagy LÁNGRA LOBBANTÁSRA!

*************************************************