2015. szeptember 17., csütörtök

Szeptember: a pénzügyi áttörésed ideje, és nem az összeomlásé


Szeptember: a pénzügyi áttörésed ideje, és nem az összeomlásé

Doug Addison
2015 szeptember 17.

Te is hallottál negatív üzeneteket és figyelmeztetéseket, miszerint jelentős pénzügyi összeomlás lesz most szeptemberben?

Olyan híresztelések láttak napvilágot az interneten és TV műsorokban, amelyek arról szóltak, hogy Isten most ítéli meg a világot, és most lépünk be a végidők bibliai apokalipszisébe.

Szeretném bemutatni nektek, hogy miért vagyok meggyőződve arról, hogy ez nem fog megtörténni.

Valóban most folyik egy megrázás a földön, világméretű tragédiák és szélsőséges időjárási helyzetek kíséretében. Isten mindezt arra fogja használni, hogy egy jelentős ébredést készítsen elő - de nem ítéletet.

Az állapotunknak kell megváltoznia

Hiszem, hogy Isten új lehetőséget tár elénk a pénzügyi áttörésre - és nem az összeomlásra. Az Efézus 5:27 rámutat, hogy Jézus olyan Egyházért (Menyasszonyért) fog visszajönni, "amelyen sem szeplő, sem ránc, sem egyéb efféle nincsen, hanem szent és szeplőtelen." (Békés-Dallos ford.)

Jelenleg távol állunk ettől az állapottól, és beleestünk azokba a hibákba, hogy egymás ítélgettük, és szeretetlenek lettünk az emberek iránt, akiknek Istenre van szükségük. A szeptemberi hónap valóban egy nagy fordulat ideje lesz, de nem a globális összeomlásé, amit az emberek jósolnak.

A Királysági pénzügyek feltárása

Isten egy lehetőséget tár fel a viszontagságok közepette. Az igazi vagyon és gazdagság, az Istennel való kapcsolat. Jézus üzenetének a fő csapásiránya az emberek iránti szeretet volt. Mivel ettől messze estünk, Isten most fel fogja tárni a Királyság pénzügyi stratégiáit, hogy visszasegítsen bennünket az útvonalra.

Az 1 Mózes 26-ban azt olvassuk, hogy egy nagy éhínség volt a földön, Isten viszont mutatott egy stratégiát Izsáknak, ami lehetővé tette, hogy százszoros legyen az aratása, a veszteségek elszenvedése helyett. Izsák elment, és megtalálta a helyét, ahol biztosított volt a lehetőség arra, hogy növekedni tudjon.

"Izsák ezután vetett azon a földön, és százszorosát aratta abban az esztendőben, úgy megáldotta őt az ÚR." 1Mózes 26:12 RÚF

Az 1 Sámuel 30-ban Dávid elvesztette mindenét, de megkérdezte Istent, és kapott egy stratégiát arra, hogy visszaszerezze az egészet (1Sámuel 30:8). Dávid a veszteségét nyereségre fordította, ami megváltoztatta az életét (és Izrael életét is), és ezzel belépett abba az időszakba, amikor betöltötte a rendeltetését.

Ez ma egy prófétai üzenet mindannyiunk számára. Ne féljetek! Az a dolgunk, hogy megkérdezzük Istent, és odafigyeljünk rá, Ő pedig útmutatást és prófétai meglátásokat fog adni nekünk arra nézve, hogy hogyan leszünk áldottak bármilyen gazdasági visszaesés idején.

Az igazi gazdagság megértése

"hogy a szívük megvigasztalódjék, és szeretetben összeforrva eljussanak a megértés teljességének minden gazdagságára, Isten titkának, Krisztusnak ismeretére, akiben a bölcsesség és a tudomány minden kincse rejlik." Kolossé 2:2-3 KNV

Szeptembertől kezdve, számíts arra, hogy mélyebb kinyilatkoztatást, bölcsességet és értelmet fogsz kapni.

A szeptemberi 7 éves visszafordítás

Abban az időben vagyunk, amikor Isten visszafizeti nekünk, amit elvesztettünk mindazoknak a következtében, amik az elmúlt 14 év során történtek. 2001-ben sújtott le a szeptember 11-i terrortámadás, és egy 7 éves nyugtalansággal és félelemmel teljes időszakba sodort bennünket. (A szerző Amerikában él, de ezek az események hatással voltak az egész világra - a ford. megj.)

Majd 7 évvel később, 2008-ban az amerikai államháztartás kezdett zuhanni, a bankrendszer pedig megrázkódott. Sokan veszítették el az otthonaikat és a nyugdíj megtakarításaikat. 2008 szeptember 15-én láthattuk, ahogy az egyik legnagyobb pénzintézet csődöt jelentett.

Most itt vagyunk, 7 évvel később, és 2015 szeptembere van. Annak az ideje ez számunkra, amikor előre kell törnünk, és harcolnunk kell az áttörésért, az összeomlás helyett. Izsák és Dávid is hihették volna azt, hogy a lehető legrosszabb fog következni, de végigküzdötték magukat, és nem csak ők lettek áldottak, hanem a világot is megváltoztatták!

Most mi jövünk

Ha a félelem miatt visszavonulunk, azzal csak az ítéletről szóló önbeteljesítő próféciának engedünk teret. Ne higgyetek a negatív jelentéseket hozó beszédeknek. Isten ezt a helyzetet arra akarja használni, hogy felkészítsen bennünket a történelem egyik legnagyobb ébredésére. Ez a mi lehetőségünk arra, hogy megváltoztassuk a világot. Meg kell kérdeznünk az Urat, meg kell kapnunk a Királysági pénzügyi stratégiánkat, és azt kell végig követnünk.

Áldás,

Doug Addison

- - - - -
Forrás: DougAddison.com
Magyar változat: Prófétai Napló / Országh György