2015. szeptember 8., kedd

AJÁNDÉKOK PAPÁTÓL!

AJÁNDÉKOK PAPÁTÓL!

2015. szeptember 7. / LANA VAWSER

Láttam Isten népét felemelni a dicséretüket Őhozzá. Kezek voltak felemelve és igazi imádat szállt az Ő népének szívéből Őhozzá, Ahogy énekeltek, ahogy dicsőítettek, az imádatuk ajándékként szállt fel Hozzá. Ajándékok vették körül a trónt a világ minden tájáról, minden nyelven, amelyek Őt dicsérték. Az Ő népe dicséreteinek trónján ült. (Zsoltárok 22:2)

Ahogy Isten népe dicsőített, láttam, hogy minden zavar, félelem és aggodalom eltűnik. Minden, ami nem Tőle volt, az "út szélére hullott". Minden akadályoztatás lehullott, a mélyebb intimitásba való mélyebb elhelyezkedés történt. Pikkelyek hullottak le a szemekről, és azok a "dugók", melyeket az ellenség helyezett el fülekben, hirtelen "KIPATTANTAK".

Az Úr OLY NAGYON gyönyörködött az Ő népének dicséretében. A szemeit örömkönnyek árasztották el az Ő gyermekeinek szépsége láttán!!

Ezután láttam, ahogy Papa lehajolt a trónról és egy várakozó, izgatott szívvel ezt mondta: "KÉRJ TŐLEM... gyerünk... KÉRJ TŐLEM!!!! Oszd meg Velem a szíved vágyait és álmait, amelyek a felszínre törnek miközben Engem dicsőítesz. KÉRJ TŐLEM! KÉRJ TŐLEM! KÉRJ TŐLEM!

Ahogy ezt néztem, a szellemem elkezdett ugrálni a bensőmben egy jóságos Apától való izgatottságában, aki csak arra vár, hogy a gyermekei KÉRJENEK tőle, hogy Ő elhalmozhassa őket jó ajándékokkal. Ami felbugyogott a szívükben, ahogy dicsőítettek azzal, amit Ő a szívükre helyezett.

„Kitartóan kérjétek, és megkapjátok! Kitartóan keressétek, és megtaláljátok! Kitartóan kopogtassatok, és kinyitják nektek az ajtót! Mert aki kitartóan kéri, megkapja, amit kér. Aki kitartóan keresi, az megtalálja, amit keres. Aki kitartóan kopogtat, annak kinyitják az ajtót. Melyik apa adna a fiának követ, ha az kenyeret kér tőle? Vagy ha a fia halat kér, kígyót ad-e neki? Ha tehát még ti is — bár romlottak vagytok — tudtok jó ajándékot adni gyerekeiteknek, mennyivel inkább Mennyei Atyátok! Ő biztosan megad minden jót azoknak, akik elkérik tőle!” (Máté 7: 7-11)

Ahogy beszélt, ahogy a tökéletes szeretet és a jóságos Atya öröme körbevette az Ő népét, megtörtek azok a szorítások, amelyeket az álmodozástól való félelem, a "rossz dolgok kérésétől" való félelem, az "amit kérek, talán nem is az Ő akarata" miatt való félelem okozott.

Majd láttam, ahogy az Ő népe felkapaszkodott az ölébe és elkezdték megosztani a szíveiket és az álmaikat. Olyan fürkészően, olyan gondossággal figyelt, nehogy elkerülje egy részlet a figyelmét. Ahogy megosztották ezeket a dolgokat, ajtókat hallottam kinyílni minden irányban. Az Atya szívével való bensőséges kapcsolat új szintjei nyíltak meg.

Az Úr izgatottságtól és örömtől ragyogott. Mintha a tekintetében ez lett volna: "Ó, várj csak, mindjárt meglátod!!!!"

Hirtelen a látomás megváltozott és ismét Isten népét láttam a trón előtt állni dicsőítésben. Hirtelen elkezdett ESNI. AJÁNDÉKOK ÉS MEGLEPETÉSEK esője záporozott. Az Ő gyermekei szívének beteljesedett vágyai hulltak rájuk. Hétszeres helyreállítás ajándékai hulltak rájuk. Záporoztak a meglepetések.

Újra szólt.

"Én egy JÓSÁGOS, EGY JÓSÁGOS Atya vagyok. Ne félj kérni tőlem. Ne félj megosztani a szívedet Velem. Ne félj Velem álmodni. Ahogy dicsőítesz, figyelj, hogy mi jön a felszínre, mert felkavarom a vágyakat és az álmokat a szívedben. Ne hagyd, hogy a félelem továbbra is visszatartson. Ahogy kinyitod ezeket az ajándékokat, nemcsak hihetetlen áldásokat fogsz megkapni, vagy a szíved vágyainak és álmainak megnyilvánulását, hanem valami ennél sokkal értékesebbet...!!!"

Isten népe elkezdte egyik ajándékot a másik után kinyitni és elkezdtek zokogni. Az öröm könnyei, a helyreállás könnyei, a gyógyulás könnyei, a szabadság könnyei. Először azt gondoltam, a beteljesült álmaik és vágyaik miatt sírnak, és részben ezért is volt, de valami mélyebb dolog is volt ebben.

Az Ő hűségének és ellátásának kinyilatkoztatásában, amely mindent felülmúlt...szívek gyógyultak meg attól, hogy egy nagyobb ajándékot kaptak... a KIJELENTÉS ajándékát. Azt az ajándékot, hogy láthatták Papát!!!! Láthatták MENNYIRE JÓ IS Ő VALÓJÁBAN!!!! Mennyire törődik! Mennyire szeret!

Mindenkihez külön letérdelt és így szólt: "Ez az az idő, amikor ajándékok és meglepetések, a szívek vágyainak és álmainak megnyilvánulásai esőként fognak hullani, nagyobb gyorsulással, mint ahogy azt valaha láttad, és a bőséges zápor közepette látni fogod, hogy MENNYIVEL JOBB VAGYOK, MINT AMENNYIRE JÓNAK GONDOLSZ!!!!!!!!! Készülj fel, hogy bele fogsz csobbanni az Én jóságom meglátásának mélyebb tengerébe."

- - - - - - - - - -
Fordítás: Gáll Edit