2015. augusztus 8., szombat

RÓKÁK PRÓBÁLJÁK ELLOPNI A GYŐZELMETEKET ÉS AZ ARATÁSOTOKAT!

RÓKÁK PRÓBÁLJÁK ELLOPNI A GYŐZELMETEKET ÉS AZ ARATÁSOTOKAT!

2015. AUGUSZTUS 8. / LANA VAWSER

Ma sokakat láttam küszködni a győzelem és az aratás területein, amelyekre már beléptek, de egy hirtelen történt csata jött elő a semmiből.

Az Úr előzőleg már kibocsátott egy áttörést, az Ő ígéretének a megnyilvánulását, de akkor hirtelen egy "csata" kezdődött.

Úgy éreztem, hogy azt mondja az Úr: "Rókák próbálják ellopni a győzelmeteket és az aratásotokat, itt az ideje rókabiztossá tenni a győzelmeitek és aratásotok területeit, a Nekem szóló dicsérettel, a már megkapott áttörés területei fölött. A győzelem és áttörés területét meg fogja oltalmazni a Nekem szóló dicséret kihirdetése és hálaadás afölött a terület fölött."

Emeljétek fel a szavatokat, Isten népe! Hirdessétek ki Isten dicséretét az áttörésetek, a győzelmetek és aratásotok területe fölött, és az Ő Dicsőségének a pajzsa fog kiterjedni a győzelmetek és aratásotok területe fölött. Nem fogják tudni ellopni a bőségeteket és az aratásotok terméshozamát, miközben dicséretet mondtok, ehelyett az áttörésetek, a győzelmetek és az aratásotok KI FOG TERJEDNI, ti pedig még nagyobb HULLÁM EFFEKTUSOKAT fogtok tapasztalni az aratásotok, az áttörésetek és a győzelmetek terén.


************************************