2015. augusztus 4., kedd

AZ Ő KEGYELME ESŐKÉNT HULLIK, HIRTELEN VÁLTOZÁSOKAT HOZVA

AZ Ő KEGYELME ESŐKÉNT HULLIK, HIRTELEN VÁLTOZÁSOKAT HOZVA

2015. AUGUSZTUS 3. / LANA VAWSER

"Alászáll, mint eső a rétre, mint zápor, amely megöntözi a földet." Zsoltárok 72:6

Egy meghívás szabadul fel Isten szívéből az Ő népe számára, hogy megerősítsék, valóban hajlandóak "MINDENT VAGY SEMMIT" átadni Neki. Egy meghívás, hogy újból, vakmerően, átadják magukat Neki. Vakmerő önátadás MEGISMERNI Őt. Vakmerő önátadás egy mélyebb, bensőségesebb kapcsolatra Vele. Az Úr olyan területeket nyit meg a titkos helyen, ahol még nem jártunk ezelőtt. Mélységek, melyekben még nem merültünk alá. Kijelentés Róla, mely mélyebb, mint bármely kijelentés, amely ezelőtt valaha született. 

Egy megrázattatás folyik éppen, egy rostálás. Sokakra Krisztus testében épp most egy erőteljes nyomás nehezedik, a tűz egyre intenzívebb, de ahogy Isten emberei előrenyomultak az Ő szívébe, és ahogy a teljes önátadásban megpihennek, Őt csodálva, GYÉMÁNTOK emelkednek föl. Ahogy Isten népe felkel, fényesebben ragyog, mint eddig bármikor. Isten népének a szívében voltak olyan területek, melyek oly sötétnek, keménynek és sötétnek tűntek, mint a szén, az Úr arra használta fel a nyomást és a körülmények hevét, hogy előhozzon valami SZÉPET abból, ami most még egyáltalán nem tűnik szépnek. Ami úgy néz ki, mint a szén, az gyémánttá válik. Váratlan fordulatok.

Egy nagyon erőteljes hívást érzek mostanában szellemben az Isten szívéből az Ő népe iránt. "Jöjj velem egy új kalandra. Hagyd magad mögött a küszködést, a nyugtalanságot, a csalódást, aggodalmat, félelmet, és gyere velem és csak legyél velem. Gyönyörködj Bennem." 
Ahogy Isten népe az "új területek" felé igyekezett a rejtekhelyen, egy új kaland felé,  hogy megismerjék az Ő szívét, ELKEZDETT ESNI!!!

Először csak lágyan esett, ez a csodálatos, frissítő eső, de minél mélyebbre haladt Isten népe az Ő szívében, annál ERŐSEBBEN esett. A felfrissülés esője, a kijelentés esője...

Aztán éreztem az Urat szólni: "A Menny fellegei csordultig vannak, majd' kirepednek és hamarosan a HATALMAS KEGYELEM/JÓINDULAT, valamint HIRTELEN, DICSŐSÉGES NAGY változások esője fog hullni a népemre."

Láttam, ahogy egyre erősebben hullt az eső azokra, akik teljesen átadták magukat, és ez az eső TÚLÁRADÓ volt. Kegyelem kegyelemre, ajtó ajtóra, lehetőség lehetőségre, áttörés áttörésre és éreztem, mintha valósággal KÖRBEVENNE az a szó, hogy "BŐSÉG, BŐSÉG, BŐSÉG".

Isten népe olyan új, mélységekben és túláradó bőségben élt, hogy eljutottak arra a helyre, AMIRE TEREMTVE LETTEK... TÚLÁRADÓ, BENSŐSÉGES KAPCSOLATBAN VELE!!!!!!

Éreztem az Urat ismét beszélni:
"BŐSÉGES KEGYELEM esője hull a népemre, hogy a BŐSÉG FOLYAMATOS ÁRADATÁVÁ legyenek."

Isten a Vele való intimitás új helyére visz téged, amit még nem ismertél, a megadás egy új, dicsőséges mélységébe és az Ő szívének mélyebb megismerésébe, a Benne való örömbe/gyönyörködésbe, aminek az lesz a következménye, hogy az Ő esője erősebben fog záporozni rád, mint valaha. Ahogy ápolod a szívedet az "Egyszemélyes Közönség" előtt, és hagyod hogy a szeretet és alázatosság megtegye a dolgát a szívedben, a jóindulat olyan birodalmába kerülsz át, melyről még csak nem is álmodtál.

Olyan mértékben adja az Úr a jóindulat, hogy BÁRHOVÁ MÉSZ, BŐSÉGES FOLYAMOK áradjanak rajtad keresztül. 

HIRTELEN VÁLTOZÁSOK történnek általad MINDENHOL, ahol jársz, és ahova viszed az Ő fényét, szeretetét, dicsőségét. Amint belépsz ezekre a területekre, TE MAGAD leszel a FELFRISSÜLÉS áradata MINDENHOL, ahova mész.  Szellemi atmoszférák, szívek,  körülmények változnak meg, ahogy ELKEZDESZ EBBEN A BŐSÉGES FOLYAMBAN ÉLNI.

- - - - - - - - - -