2015. augusztus 27., csütörtök

A KEGYELEM HULLÁMAI AZ ÚJ TERÜLETEKEN, HELYEKEN ÉS HALADÁSI SEBESSÉGBEN!!!


A KEGYELEM HULLÁMAI AZ ÚJ TERÜLETEKEN, HELYEKEN ÉS HALADÁSI SEBESSÉGBEN!!!

2015. AUGUSZTUS 27. / LANA VAWSER


Ma reggel láttam, hogy a kegyelem ÓRIÁSI, lenyűgözően dicsőséges hullámai jönnek Isten népe felé, amint új területekre, új helyekre és új haladási sebességbe lépnek be.

Szellemben érzékeltem az aggodalmat, az idegességet és a várakozást az új területekkel, helyekkel és haladási sebességgel kapcsolatban, amibe Ő bevezeti népét. Láttam, hogy sokan nyugtalanok és kényelmetlenül érzik magukat, miközben ezekre az új területekre lépnek, amelyek megnyíltak előttük, mivel ezek teljesen ismeretlenek. Azokat is láttam, akik nyugtalankodtak és kifáradtak amiatt, ahogy az Úr vezette őket, mert egy teljesen más útvonalra számítottak.

Hallottam, ahogy az Úr ezt mondta: „A kegyelem most kiárasztott hullámai bőségesen elegendőek az új területekre, helyekre és haladási sebességre.”

Ott, ahol úgy érzitek, hogy az Istenben való bizalom teljesen új szintjére kerültök, amit még nem ismertetek eddig, az előttetek álló „új” és „ismeretlen” pedig hegynek tűnik és nagyon nyugtalanítónak, nyomuljatok tovább előre és fogjátok az Ő kezét. Mert ahová az Úr vezet, hogy oda lépjetek ezután, ott van  A KEGYELEM HULLÁMA, amit nemcsak azért áraszt rátok, hogy teljesen elborítson az Ő kegyelme, miközben látjátok gondviselését és hűségét, hanem a kegyelemnek ez a hulláma hordozni is fog benneteket.

Miközben láttam ezt a hullámot jönni Isten népe felé, hallottam a „Mennyire szeret” című ének szövegét, ahogy elárasztotta az elmémet és a szívemet: „Ha a kegyelem óceán, mind belemerülünk.”

Aztán újból hallottam, hogy szól az Úr: „Az új területek, helyek és haladási sebességek nemcsak a bennem való bizodalmat mélyítik el népem szívében, hanem arra is felhasználom ezeket az új területeket, hogy kegyelmem kinyilatkoztatásának új birodalmát nyissam meg. Az igazi kinyilatkoztatást a kegyelmemről, amelyet a Golgotán mutattam be, és a kegyelmemről, amit folyamatosan kiárasztok  népemre minden nap, ahogy bennem élnek. Ahogy népem látja a kiárasztott kegyelem hullámait és belemerül, nemcsak a bennem való bizalommal fognak belépni ezekre az új területekre, helyekre és sebességbe, radikális gondviselést tapasztalva, hanem a társaim lesznek, hogy lássák a Szellemem olyan fajta megmozdulását, amit még eddig nem láttak.”

Bármilyen is az új terület, az új hely, az új haladási sebesség (a felgyorsulás), van egy mély megnyugvás a kegyelem hullámaiban, ahová az Úr a népét bevezeti. Nagy békesség van az új helyeken, még ha értelmetlen is a természetes gondolkodás számára. Ezek az új területek, helyek és sebességek nemcsak a nagyobb közvetlenség és bizalom felé vezető lépcsőfokok, hanem ahogy visszafekszetek és sodródtok a kegyelem hullámain, előreléptek. TÖBB gyümölcs fog megjelenni, több áttörés nyilvánul meg, több látás és gondviselés válik láthatóvá, ha visszafekszetek ennek a kegyelemnek a hullámaira és engeditek, hogy Ő hordozzon, mint ha félelemmel, szorongással, aggódással és kétkedéssel küzdenétek az új területek, helyek és haladási sebességek ellen.

Ő tudja, mit csinál! Az érdeketekben cselekszik. Feküdjetek vissza és lazítsatok! Minden rendben lesz. Engedjétek, hogy az Ő kegyelmének hullámai elborítsanak és hordozzanak! Meg fogja tenni, amit csak Ő tud megtenni bennetek és általatok ezeken az új területeken, helyeken és sebességekben. Ami megnyílt előttetek, ne késleltessétek azzal, hogy harcoltok ellene. Talán most még nem értitek, ismeretlennek tűnhet és kényelmetlennek, de valójában arra a helyre léptek be, ahol úgy fogjátok ismerni Őt, mint eddig soha. Ahol úgy fogjátok Őt hallani, mint eddig soha. Ahol úgy fogjátok látni a gondoskodását, ahogy eddig soha. Ahol nagyobbnak fogjátok látni Isten természetfeletti megmozdulását, gondviselését, az áttörést és a növekedést, mint ahogy vártátok, és mint ahogy ezelőtt láttátok.

Sokan úgy érzitek, hogy amivel szembenéztek, az JÓVAL NAGYOBB, mint ti, és ez igaz, de ez azért van így, mert Ő azt akarja, hogy a társai legyetek, az Ő kegyelme hordozzon titeket és úgy lássátok Őt cselekedni, mint még soha. Ha belemerültök a kegyelemnek ezekbe a hullámaiba, az a „látás” új birodalmát nyitja meg számotokra, hogy belelássatok Isten szívébe és Szellemébe. A kegyelem hullámainak mélyén a mennyei ismeret mélységei vannak. Vissza fogtok nézni és látni fogjátok, hogy milyen könnyedén jutottatok át ezeken az új területeken, helyeken és sebességeken, az Ő erejében, nem pedig küszködve; kegyelemmel és növekedve, és a bizonyságotok az Ő dicsőségét és jóságát fogja hirdetni mindenfelé.

A kegyelem hullámai, amelyek az új területek, helyek és sebességek miatt adattak, átzúdulnak fölöttetek!!! Még ha nyugtalannak, zavarodottnak és feszültnek is érzitek magatokat, feküdjetek vissza és sodródjatok az Ő kegyelmében, mert az Ő kegyelme elvisz benneteket oda, ahova magatoktól nem jutnátok, és az Ő dicsőségének egy nagyobb gyarapodásában, ellátásában és megnyilvánulásában, mint amit elképzeltetek. Ahová vezet benneteket, tökéletesen illik hozzátok és a helyzetetekhez. Bízzatok benne!

Ő MEG FOG JELENNI és EL FOG KÍSÉRNI BENNETEKET!

********************
https://lanavawser.com/2015/08/waves-of-grace-for-the-new-spaces-places-and-paces/

Fordítás: Zita