2015. augusztus 17., hétfő

A kegyelem 5 hónapja


Prófétai üzenet: A kegyelem 5 hónapja
Doug Addison
2015 augusztus

Egy kritikus időszakhoz közelítünk, ami augusztustól szeptemberig fog tartani. A következő néhány hónap során megerősödnek bizonyos dolgok az életedben, még ha most nem is annyira kristálytisztán láthatóak. Isten most tárja fel a rád vonatkozó rejtett terveit.

Számíts rá, hogy gyorsan lefutó változásokat fogsz megtapasztalni. Át kell küzdened magad a csüggedésen, valamint a kapcsolataidat és az egészségedet célzó támadásokon. Az ellenség továbbra is túlzásba viszi a támadásait sok ember ellen. Ez azért van, mert egy erőteljes áttörés közeleg azoknál, akik végig megállnak a viharok alatt.

Egy magasabb szintű visszafizetés jön el azok számára, akik győztesen megállnak ezalatt az időszak alatt. Meg fognak sokasodni a prófétai álmok. Szokatlan mennyiségű bölcsesség és kegyelem van kiárasztva éppen most.

Az alázat kulcsfontosságú
Erő van az alázatban. A büszkeség szelleme sokak életében rejtőzött a jogos harag álarca mögé. Ahogy megalázod magad (még akkor is, ha neked van igazad), Isten meg fog védeni téged, és fel fog emelni. "Alázzátok meg tehát magatokat Isten hatalmas keze alatt, hogy felmagasztaljon titeket annak idején." 1 Péter 5:6

Támadás a stratégiai fontosságú emberek ellen
Ha te, vagy valamelyik ismerősöd az ellenség támadásai alatt áll már egy ideje, akkor nagyon valószínű, hogy te stratégiai fontosságú ember vagy Isten Királyságában.

Az ellenség azokat próbálja kilőni, akik Isten most közelgő nagy munkájának a résztvevői lesznek. Akik a frontvonalon vannak, azoknak el kellett szenvedniük a kiégést, az ellenség folyamatos támadását, a betegséget és a csüggedést.

Az ellenség azokat próbálja kilőni, akik mindeddig harcoltak, és a királyság munkáját végezték. Ebből a támadásból csak úgy lehet kikerülni, ha visszahúzódsz, és új stratégiát kapsz.

Akik most a fronton maradnak a harc közepette, az a veszély fenyegeti őket, hogy kilövik őket. Ez nem azt jelenti, hogy ott kellene hagynod azt, amit csinálsz. Csupán annyit jelent, hogy hátrébb lépsz, és összeszeded magad, hogy összpontosíthass. Fokozd a közbenjárást, legyen egy új terved, és sok esetben egyes embereknek új kapcsolatokat kell kialakítaniuk.

A kegyelem öt hónapja
Öt hónapnyi kegyelem kerül kibocsátásra, hogy bekerülhessetek Isten időzítésébe. Mostantól kezdve, 2016 elejéig Isten kibocsátja az Ő időzítését, és új pozícióba helyez egyes embereket, valami nagyobb dolog érdekében, ami most közeledik.

A következő öt hónap során az ellenség támadásainak a forrása fel lesz tárva. Isten ki fogja jelenteni az ellenségtől jövő stratégiai támadásokat, amelyek lefogva tartották az embereket, és akadályozták az előre haladásukat. Ha ismétlődő ciklusokban tapasztalod a vereséget vagy a csüggedést az életedben, akkor ez a prófétai üzenet neked szól.

Isten bölcsességét kell gyakorolnod. Erő és kegyelem található abban, ahogy megnyugszol és összeszeded magad. A következő öt hónap stratégiai fontosságú idő lesz, amikor mélyebb belátást fogsz nyerni a helyzetedre nézve.

Októberben új feladatok lesznek kiosztva, és angyali segítséget fogsz kapni, ami sebesen átvisz téged az elhívásodba. Feltárulnak a rendeltetések. Annak az ideje van, amikor hosszútávú terveket kell készíteni.

Zseblámpa angyal álom
Volt egy prófétai álmom, amelyben egy ezüstösen csillogó zseblámpa jelent meg előttem a levegőben. Álmomban tudtam, hogy ez egy angyal, akinek az a feladata, hogy megvilágítsa az utat ezen a sötét időszakon át, amin sokan mennek most keresztül. Örömemben fel-le ugráltam amiatt, hogy ilyen angyali feladatok lettek kiosztva.

Számíts rá, hogy mélyebb belátást fogsz nyerni a helyzetedbe, mivel Isten angyalokat küld, hogy az Ő fényével világítsanak, és végigvezéreljenek ezen az időszakon.

Úszónadrág akció álom
Egy üzletben voltam, ami ragyogóan fehér volt, és egy angyal is velem volt. Akciósan árulták az úszónadrágokat. Volt egy "kettőt az egyért" akció is, ahol megláttam egy kék nadrágot, amilyen évekkel ezelőtt volt nekem, amit nagyon szerettem. Itt viszont vadonatúj volt.

Ennek az álomnak az a jelentése, hogy Isten visszahoz olyan ajándékokat, keneteket és elhívásokat, amelyek korábban itt voltak már az életünkben. Ez egy meghívás arra, hogy most menjünk mélyebbre a Szellemben. A víz a szellemet jelképezi, az úszónadrág pedig a mélyre úszás képességét. A "kettő az egyért" azt jelenti, hogy Isten megduplázza azt, amit korábban neked adott.

A cápából fóka lesz
Volt egy álmom, amelyben a leggyönyörűbb kristálytiszta kék óceánra néző stégen álltam. Hirtelen megláttam, hogy egy óriási, fekete cápa közeledik a stéghez. Kiugrott a vízből, és rám támadt. Visszarohantam a házba, ahol a szállásom volt, a cápa pedig végigsiklott felém a padlón. De akkor átváltozott fókává.

Ez az álom azt jelzi, hogy az ellenség félelemmel akar támadni bennünket, de Isten megfordítja, és valami pozitív dolgot hoz ki belőle. A fókák szórakozást és kellemes időtöltést jelenthetnek, de ugyanakkor Isten rajtad levő pecsétjét is [angolul a "seal" fókát is jelent, meg pecsétet is - a fordító megj.]. A mostani időre vonatkozó egyik kulcs az, hogy át kell törni a félelmen, és nem szabad hagyni, hogy az ellenség félelmet keltsen benned.

Álmok és szokatlan kegyelem és bölcsesség

"Jézus pedig gyarapodott bölcsességben, testalkatban, és Isten és emberek előtti kedvességben (kegyelemben)." Lukács 2:52

A következő néhány hónap során Isten álmok által fog szólni. Nem csak ahhoz kell majd bölcsesség, hogy megértsük az álmokat, hanem hogy tudjuk, hogyan kell reagálnunk. Ahogy bekerülsz Isten időzítésébe, Isten kegyelmének szokatlanul nagy mértéke fog kezdeni beáradni az életedbe.
Készülj fel az álmokra és a természetfeletti átélésekre. Számíts a bölcsességre, kijelentésekre és stratégiákra. Figyeld, ahogy az ellenség tervei lelepleződnek, miközben Isten stratégiai rendeződést bocsát ki az életedre vonatkozó időzítésébe. Állj készen az eddig még soha nem látott mennyiségű kegyelemre és áldásra!

A szellemi világban most fognak felhevülni a dolgok, jó értelemben. Kegyelem, reménység és szeretet nektek!

Áldás,


Doug Addison

DougAddison.com

Doug Addison prófétai álommagyarázó, előadó, író, életvezetési tanácsadó, és stand-up humorista. Doug a szeretet, a reménység és a vidámság üzenetével járja a világot. Egyedi stílusa segít abban, hogy az emberek megnyíljanak, hogy felfedezhessék a rendeltetésüket és megtapasztalják Isten természetfeletti szeretetét és erejét. Doug díjnyertes szerző, aki hét könyvet írt. A feleségével, Lindával, a kaliforniai Los Angeles-ben él.

- - - - -
Fordítás: Országh György