2015. július 5., vasárnap

VÁLTÁS TÖRTÉNIK AZ ARCVONAL VEZETŐINÉL ÉS ELŐFUTÁRAINÁL!!

VÁLTÁS TÖRTÉNIK AZ ARCVONAL VEZETŐINÉL ÉS ELŐFUTÁRAINÁL!!

2015. JÚLIUS 4. / LANA VAWSER

Sziasztok Barátaim!!! Ezen az üzeneten már egy ideje rajta ültem, és úgy éreztem, hogy ma kell közzétennem. Nagy ostrom alatt álltak az előfutárok és az arcvonal vezetői mostanában. Ez az üzenet az Úrral való átélésemből született. Előfutárok és arcvonalbeli vezetők, ne adjátok fel!!!!! "Csak néhány lépésre vagytok az áttöréstől". Nagyra becsüllek titeket, előfutárok és arcvonalbeli vezetők, azért, mert kitartotok és harcoltok!

Áldás, Lana Vawser

VÁLTÁS TÖRTÉNIK AZ ARCVONAL VEZETŐINÉL ÉS ELŐFUTÁRAINÁL

Jelenleg nagy ostrom és támadás ér sok arcvonalbeli vezetőt és előfutárt. Az ellenség keményen dolgozik azon, hogy "bezárja" őket, és megakadályozza, hogy előrehaladjanak és belépjenek abba, amit az Úr készül tenni bennük és általuk.

Votl egy látomásom, amelyben azt hallottam először, hogy ezt mondta az Úr: "ARCVONALBELI VEZETŐK ÉS ELŐFUTÁROK, DESZKÁZZÁTOK BE A NYÍLÁSZÁRÓKAT!"

Ekkor megláttam, ahogy sok arcvonalbeli vezető és előfutár együtt volt, és letérdepelve felemelték a pajzsaikat maguk elé, a hitpajzsuk mögött ülve, miközben ÖZÖNLÖTTEK a rájuk kilőtt nyílvesszők. Minden alkalommal, amikor már azt gondolták, hogy véget ért az "ostrom", felkeltek, a nyílvesszők pedig újra megindultak. Sok arcvonalbeli vezető és előfutár érezte úgy, hogy egy totális "ostrom" alatt állnak, több irányból is. Sok arcvonalbeli vezetőt és előfutárt láttam, akik már belefáradtak a harcba.

Ebben a látomásban az arcvonalbeli vezetőket és az előfutárokat szemből láttam, és láttam az ellenséget és a démonait is, akik egyik nyilat a másik után lőtték ki rájuk, arra törekedve, hogy megsebezzék őket. Ahogy ezek az arcvonalbeli vezetők és előfutárok időnként megfáradtak, letették a pajzsukat, mert el voltak csüggedve, és mert belefáradtak abba, hogy felemelve kellett tartaniuk, de emiatt eltalálták és megsebezték őket ezek a nyilak, amelyek ellenük mentek. Úgyhogy újra felemelték a hitpajzsaikat, de már nehezebb volt megtenniük, mint előzőleg, a kapott "sebek" miatt.

Akkor megláttam Jézust, ahogy odament sok arcvonalbeli vezetőhöz és előfutárhoz, és láttam, hogy egyesével rátette a kezét a hátukra, és imádkozott értük. Közbenjárt értük. Ahogy ezt néztem, azt láttam, hogy végigmozgatta a kezét az egész hátukon, különböző pontokon. Odamentem, hogy megnézzem, és más sebeket is láttam, amit ezek az arcvonalbeli vezetők és előfutárok a hátukba kaptak. Az ellenség viszont előttük volt, ezért összezavarodtam ezek miatt a sebek miatt a hátukon. Hirtelen egy "ismeret" szállt rám. Nem csak szemből kaptak találatot, amikor az ellenség erőteljes ostrom alá vette őket, hanem "hátulról" is ostrom alá vettek sokakat közülük. Olyan emberek "szúrták hátba" őket, akikben megbíztak, még hívők is, és ítéletek, átkok és irigy beszédek lettek kimondva rájuk.

Láttam, hogy Jézus begyógyítja ezeket a sebeket, és megerősödésért imádkozott értük a harcaik közepette. Ahogy imádkozott, az Ő igaz és szeretetteljes Szavai rendkívül mély gyógyulást hoztak. Mély megerősödés ment végbe ezekben az arcvonalon levőkben.


"Izráel Istene lesz a hátvéd mögöttetek." - Ézsaiás 52:12 (Egyszerű fordítás)


Akkor megszólalt az Úr: "Egy frissítő mennyei oázis (egy termékeny hely a sivatagban, ahol víz található) nyílik meg előttetek. Egy meghívó a mélyebb bensőséges kapcsolatra, a harc közepette. Sokan éreztétek úgy, hogy egy sivatagban, annyira intenzív volt a harc, hogy a megfáradtság hatására kiszáradva és kimerülve érzitek magatokat. Előttetek nyitok meg most egy termékeny helyet, egy olyan helyet, ahol élet van és mennyei frissítő vizek vannak Bennem."

A Vele való hihetetlen átélések helyei tárulnak fel az arcvonalbeli vezetők és előfutárok előtt.

Hirtelen víztócsákat láttam kialakulni ezek körül az arcvonalbeli vezetők és előfutárok körül a harc KÖZEPETTE. Az ellenük irányuló "nyilakkal" semmi sem változott, de a bensőséges kapcsolat új szintje nyílt meg előttük, ahogy állhatatosak maradnak a hitben. Az Ő szívével átélt megtapasztalások történtek a harc közepette, amilyet soha nem éltek át ezelőtt. Egy MÉLY felfrissülés jött el számukra. Megszaporodtak a látomások, a prófétai álmok és átélések, amelyeknek hatására elkezdtek FELÁLLNI ennek a harcnak a közepette, és bátran elindultak előre. Ahogy ők bátran elindultak előre, megláttam Jézust, ahogy velük megy, láttam Őt mögöttük, mellettük és előttük is, mindezt egyszerre. A hitpajzsukat a kezükben tartották, és egy határozottság volt a szívükben és a szemeikben, hogy legyőzve lássák az ellenséget és a démonait azzal a hatalommal, ami az övék.

Ahogy haladtak előre, az ellenség hátrálni kezdett, egyre hátrébb vonult vissza. Majd észrevettem, hogy ahogy bátran haladtak előre, és mély felfrissülések történtek ezek által az átélések által, Krisztus testének az egészének a közepén egy órát láttam meg. Olyan volt, mint egy szokásos óralap, számokkal és mutatókkal, de aztán az óra számlapján különböző körnegyedeket is megláttam, amelyek időszakokat jelképeztek, amelyekbe Krisztus teste folyamatosan átlépett. Azt láttam, hogy a kismutató csak másodpercekre volt az éjféltől, de még mindig a "harcos időszak" negyedben. Ahogy előre mentek, elkezdtek megvallásokat kihirdetni és mennyei kijelentéseket, amiket az Úr adott nekik az átéléseik során, az óra pedig hirtelen elkezdett rázkódni. Olyan volt, mintha földrengés lett volna az óra közepén, és HIRTELEN azt láttam, hogy az óramutató átállt ÉJFÉLRE, majd utána HIRTELEN megint továbbment az "ARATÁSI ÉBREDÉS TERMÉSIDŐ". Ekkor rám szállt az az "ismeret", hogy sok ilyen arcvonalbeli vezető és előfutár nagyon erős ostrom alatt állt, mivel az Úr rajtuk keresztül adja át azokat a kijelentéseket és királysági kulcsokat, amelyekkel Krisztus teste VÁLTÁSON MEGY KERESZTÜL, ÉS ÁTLÉP az "ARATÁSI ÉBREDÉS TERMÉSIDŐBE", de felgyorsított tempóban. Átviszik Isten népét egy NAGY ÉBREDÉS időszakába Krisztus testén belül, és ébredést szabadítanak rá a világra.

Amiért a pajzsuk mögött "harcoltak", nem csak a SAJÁT személyes áttörésüket szolgálta, hanem Krisztus testét is, hogy az egyház által valaha látott LEGNAGYOBB fordulatok egyikét élhessék át. Utat készítenek, feltörik a talajt Krisztus teste számára, hogy a valaha tapasztalt legnagyszerűbb aratás, ébredés és gyümölcsözés idejébe léphessenek át.

Hirtelen, ahogy ez az óra átlépte az éjfélt és átment az "ARATÁSI ÉBREDÉS TERMÉSIDŐBE", FIZIKAI erőtlenségeket láttam, megmagyarázhatatlan betegségeket, súlyos anyagi terheket és szavakkal kimondott átkokat HIRTELEN eltűnni ezekről az arcvonalbeli vezetőkről és előfutárokról. Sok mindent, amit ebben az időszakban éltek át, az ellenség küldött rájuk, hogy MEGAKADÁLYOZZA azt, hogy előre menjenek, és ÁTVIGYÉK Krisztus testét az új időszakába. Egy HIRTELEN JÖVŐ helyreállítás történt. Azt láttam, hogy Jézus odament ezekhez a vezetőkhöz és előfutárokhoz, akik szilárdan álltak, előre haladtak, és átadott nekik egy HATALMAS KIRÁLYSÁGI KULCSOT. Ahogy a kezükbe tette, azt mondták: "Köszönöm Uram, elfogadom és hiszem." Láttam, hogy a kulcs felirata ez volt: "KÉTSZERES KÁRPÓTLÁS". Ahogy a kihirdetett megvallásaik és hálaadásuk összetalálkozott az Ő gondoskodásával, HIRTELEN "KÉTSZÁRNYÚ AJTÓK" zárai nyíltak meg körülöttük, amelyek rájuk árasztották a "KÉTSZERES KÁRPÓTLÁST" mindazokért a dolgokért, amik elvesztek és összetörtek az "ostrom" alatt.

Arcvonalbeli vezetők és előfutárok, sokan nagy ostrom alatt álltatok, az ellenség pedig azt ordította, hogy "ADJÁTOK FEL!" De NE ADJÁTOK FEL, mert nem csak a személyes áttörésetekért harcoltok, hanem azért is, hogy Krisztus teste ÁTLÉPHESSEN az általunk eddig látott legnagyszerűbb időszakba. Már csak néhány lépésre vagytok az áttöréstől! Az Úr veletek van. Gyógyulást hoz nektek. A legnagyobb átélések némelyike vár rátok a harc közepette. Frissítő mennyei oázist tár fel előttetek a harc KÖZEPETTE. NAGY bölcsességet és kijelentést fogtok kapni ezekben az átélésekben, és nagy megerősítést, amitől nem csak újra talpra álltok, hanem megkapjátok azokat a KULCSOKAT is, amelyek átviszik Krisztus testét ebbe az új időszakba. Az Úr veletek megy, mögöttetek és előttetek. Úgy tűnhet, hogy néhány dolog ELVESZETT és ÖSSZETÖRT ebben az időszakban, és úgy érezhetitek, hogy folyamatosan özönlöttek rátok a nyilak, ti viszont nagyobb erővel, bátorsággal, rettenthetetlenséggel és kijelentéssel haladtok előre. Nem csak a saját életetekben fogtok megtapasztalni rendkívüli áttörést, hanem VÉGIG Krisztus testében lesz egy testületi áttörés és átlépés.


Nagyra becsülöm, hogy harcoltok. Jézus nagyra becsüli, hogy harcoltok és erősen álltok. Büszke vagyok rátok, arcvonalbeli vezetők és előfutárok. Jézus büszke rátok, arcvonalbeli vezetők és előfutárok. Köszönöm, hogy erősen álltok! Jézus köszöni, hogy erősen álltok. A hitetek, az engedelmességetek és az áldozathozatalotok nem maradt észrevétlen. Nagy a ti jutalmatok.


Jézus előttetek áll, és üdvözöl benneteket a ti "ARATÁSI ÉBREDÉS TERMÉSIDŐTÖKBEN", ahová Krisztus teste is követ benneteket.
*****************************