2015. július 10., péntek

KÉTSZERESEN IGAZ, ÉS ELJÖN HOZZÁTOK!!!

KÉTSZERESEN IGAZ, ÉS ELJÖN HOZZÁTOK!!!

2015. JÚLIUS 10. / LANA VAWSER

Ma reggel volt egy látomásom, amelyben Isten népe közül sokakat láttam, akik ketrecekben voltak, de a ketrecek "rácsai" olyan rájuk kimondott "szavakból és mondatokból" voltak, amik nincsenek összhangban Isten Atyai szívével és az Ő igéjével. Isten népe közül sokan lettek lekorlátozva negatív szavak/ mondatok által, és kimondott átkok által, amiket vagy igazként fogadtak el, vagy a hatásaikat érzik.

Akkor megláttam Jézust, ahogy odament ezekhez a rácsokhoz, a kezében egy kulcsot tartott, és így szólt:

"A rátok kimondott dolgok ELLENTÉTE KÉTSZERESEN IGAZ, és ELJÖN HOZZÁTOK."

Írjátok le mindazokat a szavakat, amiket az életetekre mondtak ebben az időszakban, amelyek nincsenek összhangban Isten szívével veletek kapcsolatban, amik hazugságok, kimondott átkok, stb., és kérjétek el Apa Istentől az Ő igazságát. Amit Ő mond nektek, az Ő ígérete, KÉTSZERESEN IGAZ, és ELJÖN HOZZÁTOK!!!! Kétszer annyi jön el hozzátok azon a területen, ahol korlátok közé lettetek zárva. Az Ő igazságának és irántatok való szívének a kinyilatkoztatása SZABADDÁ FOG TENNI TITEKET!!!!

Ahogy Isten népe felkelt, és elkezdte kihirdetni az IGAZSÁGOT, azoknak az ELLENKEZŐJÉT, amiket negatív módon kimondtak rájuk, Isten ígéretei SZÉTZÚZTÁK a KETRECEKET, ők pedig az áttörés, a szabadság és az ÖRÖM új szintjeire léptek be.

Ezek a hozzátok közeledő KÉTSZERES IGAZSÁGOKRÓL szóló ÓRIÁSI kinyilatkoztatások az erre az időszakra kapott nyílvesszők a ti tegzeitekben, amelyek ÓRIÁSI áttörést hoznak el.

KÉTSZERES MÉRTÉK JÖN HOZZÁTOK!

************************************