2015. június 1., hétfő

KREATIVITÁS, ÁTÉLÉSEK, PRODUKTIVITÁS ÉS HATÉKONYSÁG

KREATIVITÁS, ÁTÉLÉSEK, PRODUKTIVITÁS ÉS HATÉKONYSÁG

2015. MÁJUS 29. / LANA VAWSER

Ebben az évben azt érzem, hogy az Úr sokszor emeli ki a kreativitást, valamint azt, hogy az Ő kreativitásának a kifejeződése egyre erősödik Krisztus testében. Ma reggel úgy éreztem, az Úr arra emlékeztet, hogy az Ő szíve vágya az, hogy nagyobb kreativitást árasszon ki Krisztus testében.

Úgy éreztem, az Úr azt mondja, hogy arra kéri a népét személyenként és testületi szinten is, hogy "adjanak teret" a kreativitásnak, hogy kiáradhasson általuk. Azt éreztem, azt mondja az Úr, hogy sokan nem hiszik, hogy ők kreatívak, valamint hogy emlékeztetni akarja a népét, hogy Ő kreatív Isten, és bennünk az Ő Szelleme él, tehát kreativitás van bennünk. Rengeteg kreativitás lett ellopva egy-egy személytől, valamint Krisztus testétől, az összehasonlítások által. Azt akarja az Úr, hogy a népe megtudja, hogy az általunk egyénenként kiárasztott kreativitás nem arra való, hogy össze legyen hasonlítva másokéval. Ez a MI Őiránta való szeretetünk kifejeződése (Kolossé 3:23), és annak a kifejeződése, akinek teremtett bennünket. Mindegyikünknél van egy-egy "kreatív" puzzle-darabka, amelyeket, ha kiöntünk és összekapcsolunk testületileg, az nem csak az Ő jóságát és szeretetét fogja bemutatni, hanem annak is az egyedi kifejeződése lesz, hogy kinek teremtett TITEKET, és az Ő kreatív dicsőítése lesz, olyan, amit csak TE tudsz Neki adni. Az egész életed egy Neki szóló dicsőítés!

Úgy éreztem, hogy az ellenség sokak életében eltékozolta a kreativitást az összehasonlítások, a bizonytalanság által, és azokkal a hazugságokkal, hogy nem vagyunk kreatívak. Ebben az időszakban az Úr felszabadítja és felfokozza a kreativitást, és ezzel ÉLETRE KELTI A NÉPÉT! NE HAGYJÁTOK, hogy a félelem ketrecbe zárja a kreativitásotokat a dicsőítés és az élet bármely területén, az Úr rá akar lehelni a kreatív kifejezésformáitokra. Hallottam, ahogy ezt mondja az Úr: "ÉBREDJETEK, TI KREATÍVAK!", és kreativitás kezdett ébredezni az Ő népe szívében.

Ahogy Isten népe előretör, Őt kérve, hogy nyisson fel nagyobb kreatív ajtókat, azt láttam, hogy az Istennel való MÉLY átélésekbe lettek bevezetve. A zene által, a festészet által, a főzés által, az alkotás által, az írás által, az álmok látása által, minden területen, ahol "teret adnak", hogy áradhasson a kreativitás, PORTÁLOKAT alkottak a Vele való MÉLY átélésekhez. Mély gyógyulások folyamata valósult meg a fizikai testekben és a szívekben, ezek által a kreatív kifejezésformák által, amelyek a VELE való mély átélésekhez vezettek. LELKEK gyógyultak meg MÉLY szinteken, ahogy a FELGYÜLEMLETT érzelmek kiszabadultak ezek által a szép és kreatív kifejezésformák által, anélkül, hogy egyáltalán észrevette volna ezt az Ő népe. Egy isteni csere folyamata ment végbe, a hamu helyett ékességet kaptak. MÉLY küszködések szakadtak meg, kigyógyultak a mély bizonytalanságból az identitásuk terén, régóta fennálló egészségügyi problémákból GYÓGYULTAK MEG, ahogy az Ő népe szívének az önkifejezése élt át egy találkozást Isten szívével, a kreativitás által.

PRODUKTIVITÁS, RUGALMASSÁG, HATÉKONYSÁG

Ahogy Isten népe teret adott a kreativitás feltárulásának és áradásának, ezeket a szavakat hallottam: "produktivitás, rugalmasság, hatékonyság".

Azt láttam, hogy Isten népe egy olyan életmódot alakított ki, amellyel "teret adtak" a kreativitásnak az Ő imádatában, és felszabadították a mennyei produktivitást az emberek életében.

SOKKAL több szabadult fel, mint amennyi beléjük került. Egy olyan kenet és kegyelem áradt a kreativitás helyeiről, ami hatást gyakorolt az életük MINDEN területére. Megnövelte a kapacitást, és ennek az lett a következménye, hogy kirobbanó mennyei gyümölcstermés történt rengeteg területen, ahogy Isten népe a kreativitásuk kifejezésformáiba vetett (invesztált). Csodálatos dolgok készültek megnyílni és felfakadni, minimális időbefektetéssel és erőfeszítéssel, mert Ő MAGA LEHEL RÁ EZEKRE (Zakariás 4:6)

Azt láttam, hogy az emberek nagyobb rugalmassággal mozgolódtak. Ahogy még többet invesztáltak ezekbe a "kreatív terekbe" az életükben, mély megnyugvás jelent meg az elméjükben, a testükben és a lelkükben, ami Isten népét erősebb emberekké tette, és még inkább képessé tette őket arra, hogy rugalmasabbak és könnyedebbek legyenek, ahogy Vele együtt mennek át a viharokon és a megpróbáltatásokon. Letörtek a félelmek, amik arra irányultak, hogy kockázatot vállaljanak Őérte. Akkor észrevettem, miközben ezt néztem, hogy a "kreatív terek" által azt cselekedte Isten egyéni és testületi szinteken, hogy eltávolította a szívekből azokat a dolgokat, amelyek gátolták a MÉLY BIZALMAT Isten gyermekeinek az életében. A mély bizalom helyreállítása történt. Azok a területek, amelyeken Isten népe közül sokan úgy érezték, hogy "kificamodtak" a megpróbáltatások, betegségek, csalódások és viharok miatt, most VISSZAUGROTTAK az eredeti, ISTENTŐL RENDELT identitás és forma helyére.

Isten RENGETEG dolgot cselekszik, egyéni és testületi szinteken, azáltal, ahogy az Ő népe "teret ad a kreativitásnak". Nem csak felébreszti és felnyitja a kreativitást, hanem egy ÓRIÁSI növekedés és kenet árad ki a kreatív kifejezésformákra, amelyekre Ő rálehel, és ez olyan AJTÓKAT NYIT MEG, amiket csak Ő tud megnyitni (Ézsaiás 22:22), és ezek elhozzák azt a mély gyógyulást, helyreállítást és "visszaugrást", amiért sokan kiáltottak már.

Ebben a KREATÍV FOLYAMATBAN, amelybe Ő bevezeti és amelyen végigvezeti a népét, Isten gyermekei az eddigieknél is nagyobb mértékben felébrednek és ÉLETRE KELNEK. Azzá válnak ezáltal, akinek alkotva lettek, és pozícionálva lesznek arra, hogy készek legyenek a következő nagy lehetőségre és nyitott ajtóra, amit Ő készített nekik.

Ahogy testületileg összekapcsolódunk mindannyian a saját "kreatív kifejezésformánk puzzle darabkáinkkal", felemelkedünk arra a helyre, amit Isten szánt nekünk... hogy az egész bolygó LEGKREATÍVABB NÉPE legyünk. Hogy világvezetők legyünk a kreativitásban, amely által BEMUTATJUK a mi CSODÁLATOS ISTENÜNK JÓSÁGÁT és SZÉPSÉGÉT.

Ébredjetek, kreatív emberek! A teljessé válásotok folyamata megy most végbe, és beléptek a mennyei kreativitás mélyebb szféráiba, hogy kiárasszátok a földön!

****************