2015. május 25., hétfő

ÚGY ÉREZTÉTEK, MINTHA HEGYET MÁSZTATOK VOLNA, PEDIG...

ÚGY ÉREZTÉTEK, MINTHA HEGYET MÁSZTATOK VOLNA, PEDIG...

2015. MÁJUS 25. / LANA VAWSER



Sokakat láttam Isten népe közül, és sokan nagyon fáradtak voltak, úgy érezték, mintha folyamatosan hegynek felfelé menetben kellett volna harcolniuk eddig. Sokan érzik úgy, mintha egy "hegyet" kellett volna mászniuk eddig. Mintha ez az év egy hegymászás lett volna mindeddig, aminek nem látták a végét. Sokakat láttam ezt a hegyet mászni, akik nagyon fáradtak voltak, izzadtság csepegett a szemöldökükről, mert már bele voltak fáradva a küzdelembe. Bele voltak fáradva, hogy tűrni kell. Bele voltak fáradva a harcba. Majd hallottam, ahogy azt mondja az Úr, hogy ami sokaknak egy folyamatos hegymászásnak tűnt, egy soha véget nem érő harcnak, mivel folyamatosan tűrtek mindezek közepette, és az Ő kezét fogták, az most FORDULATOT VESZ.

Úgy éreztem, hogy az Úr arra biztatja a népét, hogy habár "hegynek felfelé mentben folytatott harcban, folyamatos hegymászással" kellett haladniuk, mivel benyomultak és folyamatosan törekedtek előremenni, erősebbek lettek. A növekedésük exponenciális (hatványozott) lett, még akkor is, ha nem így érezték. Mélyebben lettek meggyökerezve Őbenne, kitartóbbak lettek, a kapacitásuk fokozottabb lett, állhatatosság épült ki bennük. Ebben a hegymenetben, ebben a harcban, Isten népe, akik folyamatosan engedelmeskedtetek Neki, akik a vesződség ellenére is a folyamatra figyeltetek, Ő MÉLYEN munkálkodott bennetek, hogy formálja a jellemeteket, sőt erőssé tegye a jellemeteket, hogy ez MEGTARTSON titeket az előléptetés helyén.

Egy erősség lett beépítve bennük, miközben fejlődik a jellemük, ami Isten népében MÉLY bizonyosságot és reménységet alakít ki abban, hogy kik ők, hogy kiéi ők, és az üdvösségükről.

"De nemcsak ennek örülünk, hanem a megpróbáltatásoknak is, amelyeket ki kell állnunk. Miért? Mert tudjuk, hogy ezek türelmes kitartást fejlesztenek ki bennünk. A türelmesség eredménye a kipróbált jellem, abból pedig reménység származik." - Róma 5:3-4

Miközben Isten népe folyamatos "hegymenetben harcolt", hallottam, ahogy ezt mondta az Úr: "Sokan lépnek át éppen most egy exponenciális görbére". Rákerestem az exponenciális görbe jelentésére, és megtudtam, hogy az exponenciális görbék általában GYORS, FELGYORSULT NÖVEKEDÉST mutatnak. Megduplázódott, és MÉG NAGYOBB növekedés! A dolgok NAGY SEBESSÉGGEL készülnek megváltozni. Amit Isten készül tenni most, az minden eddigit felülmúló lesz.

Az Úr sokakat visz át most egy mennyei "exponenciális görbére", ahol meglátjátok, hogy a hamu helyébe ékességet kaptok, és még sokkal többet is. Ami rettenetes nehézségek és hegymenetben folytatott harc éve volt, azt az Úr sokaknak átfordítja felgyorsult, könnyed növekedésre, ami abból fakad, hogy megtartottátok a hiteteket Őbenne és az Ő Igéjében, és nem a küszködésben. Igaz, hogy sokan hegynek felfelé haladva harcoltatok, folyamatosan hegyet másztatok, de miközben Őrajta tartottátok a szemeiteket, és előre törtetek, eljutottatok egy mennyei jelzőpontra a vándorutatok során, és egy fordulaton mentek át, átkerültök egy mennyei exponenciális görbére, ami nagy sebességű exponenciális növekedést, helyreállítást és változást jelent. Itt az ideje egy új iránynak és egy új útnak!

Úgy éreztem, hogy ezt mondja az Úr: "Akik ebben az időszakban elviselték a tüzet, a megmetszést, valamint a mély jellemformálást és lelki gyógyulást, azok most lépnek át a felgyorsulás, a növekedés, a helyreállítás, az igazolás és változás legnagyobb exponenciális görbéjére, amit az eddigi életükben valaha láttak. Most már meg is történt a belépés ide. Bizony, ők elindultak egy dicsőséges és izgalmas, mennyei utazásra Velem. Csatoljátok be a mennyei biztonsági öveket, nagyon jól fogjátok érezni magatokat!"

***************************