2015. május 8., péntek

"BEPECSÉTELEM A RÉSEKET A LELKETEKBEN" ... ELLENSÉGES HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA!!!!!!!

"BEPECSÉTELEM A RÉSEKET A LELKETEKBEN" ... ELLENSÉGES HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA!!!!!!!

2015. MÁJUS 8. / LANA VAWSER

Ma hallottam, ahogy azt mondta az Úr, hogy begyógyítja az Ő népének a "lelkében a réseket". "Bepecsételi" a réseket az Ő népének a lelkén, és ez éppen most történik.

Isten a LELKEK BELÉPÉSI PONTJAIVAL foglalkozik ebben az órában. Olyan területekkel a lelketekben, amelyek az ellenség célpontjai lettek, és ahová elnyomást, gyötrelmet, félelmet és betegséget vitt be.

Azt láttam, hogy az Úr egy mély munkát végez ezekben a "résekben" az Ő gyermekeinek a lelkében, és mennyei jelet tesz ezekre a résekre, és ezen a jelen ez a felirat áll: "HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA".

Az ellenséget tájékoztatta az Úr. Mert láttam, hogy az ellenség nagy gyötrelmekkel és nyomással támadott Isten gyermekeire, és sokaknál talált egy belépési pontot, ahol egyik dolgot a másik után tudta bevinni. Az Úr most véget vet ennek, AMI SOK, AZ SOK... HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA!!! Nem fognak többé csapással sújtani ezek a területek. Isten előkészítette a GYŐZELMI STÁDIUMOT számotokra!

Pont azok a területek, ahol az ellenség csapásokkal sújtott benneteket, ezek jelentik a ti következő, legnagyobb GYŐZELMETEKET! Most vonultok BE a győzelembe! Sokan egy hihetetlen mértékű csatát tapasztaltatok, és semmi jele nem volt annak, hogy ez enyhülni fog... ne csüggedjetek el emiatt... mert lehet, hogy nem volt semmi "jele" annak, hogy így lesz, de HIRTELEN meg fog történni.

A TALPAITOK ÚJ FÖLDRE LÉPNEK MOST... ELFOGLALJÁTOK A FÖLDET!!!!

Sokan csak egyetlen lépésnyire vagytok a GYŐZELEMTŐL! A föld elfoglalásától!!!! Ne adjátok fel! A talpaitok új földre lépnek most, és ELFOGLALJÁTOK A FÖLDET!!!!!

Tegnap kiposztoltam egy üzenetet arról, hogy "a hit riadója szól". Itt az ideje, hogy elfoglaljátok a harci állásotokat.

Jól sáfárkodtok azzal a fordulattal, ami körülöttetek folyik, ahogy folyamatosan MEGÁLLTOK A HELYETEKEN. Most ne görnyedjetek le! Túl közel vagytok a győzelemhez. Minden egyes kisírt könny helyébe az Úr az öröm könnyeivel fizet nektek. Ez a harc, amit oly sokan szenvedtetek el, nem volt hiába.

Május elején óriásokat láttam HANGOSKODVA felkelni a földön, hogy megszakítsák azt, amit az Úr szól és kibocsát. Szorítsátok oda a füleiteket az Ő mellkasára, és figyeljetek arra, amit Ő mond, és az óriások zaja el lesz fojtva.

A LELKETEK és a TALPATOK kapcsolatban áll egymással. A lelkeiteknek azok a területei, amelyek azt éreztették veletek, hogy nem tudtok bátran, erősen és bizakodással előremenni, ezek a RÉSEK a lelketekben most bepecsételődnek, és messzebbre fogtok előrehaladni, mint ahogy vártátok. Nagy győzelemmel fogtok előre menetelni. Az ég MÁR TISZTUL!!!!!

NE KÉSLELTESSÉTEK A TELJESSÉGRE JUTÁS MEGNYILVÁNULÁSÁT AZ ÖSSZEHASONLÍTÁSSAL ÉS A VERSENGÉSSEL

Ne nézzetek jobbra és balra, hogy összehasonlítsátok másokéval a "teljességre jutás" megnyilvánulásának a "gyorsaságát". Ahogy másokra néztek az összehasonlítás céljából, láttam, hogy belépési pontok nyílnak fel a versengésre, az irigységre és az elcsüggedésre.

Ne késleltessétek a "teljességre jutás" megnyilvánulását az összehasonlítással és a versengéssel! Az Úr befejezi a munkát, amit elkezdett bennetek, az Ő tökéletes idejében, ami DICSŐSÉGES lesz.

Tartsátok a szemeiteket Jézuson! Most van az időszak fordulója, a szülés fájdalmas volt, a segélynyújtó angyalok eljöttek, hogy egy nagy fordulat beköszöntét hirdessék. Egy új kezdetbe vonultok át!!!

A dolgok hirtelen teljes fordulatot fognak venni!!!

***************