2015. május 12., kedd

A JÚDABELI OROSZLÁN ORDÍT!

A JÚDABELI OROSZLÁN ORDÍT!

2015. MÁJUS 12. / LANA VAWSER



A Júdabeli Oroszlán ordít az Ő népe fölött, és mindaz, ami nem rendeződik, nem kerül összhangba az Ő Szavával, az ki lesz mozdítva.

Ez a hirtelen rendeződés, ami azáltal történik meg, hogy Isten fennhatósága demonstrálva van, ez a rendeződés megnöveli a kapacitást Isten népének a szívében és életében. Nagyobb mértékű kapacitást terjeszt ki. Ahol összepréselve éreztétek magatokat, ott fel fogtok emelkedni. Ahol úgy éreztétek, hogy nincs időtök foglalkozni az ajándékaitokkal, az elhívásotokkal, a talentumaitokkal, és amiket szerettek csinálni, ennek a RENDEZŐDÉSNEK a során VISSZAKAPJÁTOK AZ IDŐT.

A kapacitásotok a következő FELADATOTOK miatt van megnövelve. Amit ki kell mozdítani, azt csak Ő tudja kimozdítani. Az Ő ORDÍTÁSA ÁTÍRJA azt a történetet, amivel éppen most szembesültök. GYŐZNI FOGTOK! Ami FEJJEL LEFELÉ van most, az HIRTELEN VISSZAFORDUL AZ EREDETI POZÍCIÓJÁBA!

"Semmit sem kell tennetek, csak maradjatok nyugton! Az Örökkévaló maga fog harcolni értetek!" - 2 Mózes 14:14

Csendesedjetek el, maradjatok nyugodtak, álljatok szilárdan. Ahogy Ő ordít, MINDEN megrázkódik, és a helyére zökken. NAGYOBB RENDEZŐDÉS A KÖVETKEZŐ FELADATOTOK ÉRDEKÉBEN!

Sokan vagytok, akik már nem fogjátok ÚJRA körbejárni a hegyet, hanem FELHÁGTOK rá. Eljutottatok a MENNYEI FOKOZÓDÁS CSÚCSPONTJÁRA!

Mindezeknek a súlya alatt többé már nem ÖSSZEGÖRNYEDNI fogtok, hanem FELHÁGNI.

A Júdabeli Oroszlán ORDÍT!