2015. május 7., csütörtök

A HIT RIADÓJA SZÓL!!!!!

A HIT RIADÓJA SZÓL!!!!!
2015 MÁJUS 7 / LANA VAWSER

Az utóbbi héten az Úr újra meg újra arról beszél, hogy milyen fontos a hit és a hitünk aktiválása ezekben az időkben, amelyekben most élünk, és az ÁTKELÉS során, ami éppen most történik. Egyfajta sürgősség érződik a levegőben.

Ma az Úr a Zsidókhoz írt levél 11:29-hez vezetett:

"Hit által keltek át a Vörös tengeren, mintha szárazföld lett volna ..."

Ez Isten üdvözítésének a képe, annak, ahogyan Ő az utat készíti, Isten szabadításának a képe, Isten védelmének a képe, Isten EREJÉNEK a képe és demonstrációja.

A most történő megrázással és a közeledő viharral az Úr A HIT RIADÓJÁT FÚJJA MEG! Hiszem, hogy az Úr azt kéri tőlünk, az Ő népétől, hogy mindenképpen kerüljünk összhangba vele, álljunk erősen a hitben, és ne ingadozzunk abban, amit Ő mondott, és abban a kijelentésben, amit átadott nekünk.

A hitünk aktiválása és annak a deklarálása, hogy azon állunk, amit Ő mondott nekünk, az Úr üdvözítését, szabadítását, védelmét és ellátását fogja magával hozni CSODÁK útján.

Ahogy ez a megrázás folyik, és a közelgő vihar körülvesz bennünket, be fogja mutatni az Ő csodatevő erejét az életünkben, ahogy mi folyamatosan megállunk, és NEM mozdulunk el attól, amit Ő mondott nekünk.

A hit riadóját fújja! Aktiváljátok azt, amit Ő szólt nektek, és figyeljétek, hogyan fog utat nyitni, ti pedig át fogtok kelni egy lehetetlenségen, egy viharon keresztül, és száraz földön fogtok járni, amikor a vizek tombolnak körülöttetek. Ő utat készít ott, ahol nincs út.

Ahogy szól a riadó, Ő megerősíti és megnöveli az Ő népének a hitét, hogy ellenállóak legyenek a viharral szemben, és átkeljenek KEGYELEMMEL és GYŐZELEMMEL.

Bill Johnson gyakran mondja, hogy "Ne legyél hajlandó témát váltani" ... Bármit is látnak a szemeitek, és bármit is hallanak a füleitek, NE LEGYETEK HAJLANDÓAK témát váltani abban a kérdésben, hogy milyen Isten természete, az Ő Igéje, és amit Ő mond nektek. Itt az ideje, hogy A SARKATOKRA ÁLLJATOK abban, amit Ő mondott nektek, fogjátok meg a kezét, és NE ingadozzatok!

ÉRTÉKES KIJELENTÉS, ERŐTELJES BÖLCSESSÉG

A kijelentések jelentőségteljes kiárasztása történik éppen most, ahogy az Úr hívogatja a népét a nagyobb kijelentés asztalához. Az Úr értékes kijelentést és erőteljes bölcsességet áraszt ki az Ő népére éppen most.

Hiszem, hogy az Úr azt kéri tőlünk, az Ő népétől, hogy sáfárkodjunk jól a kijelentéssel, amit Tőle kaptunk, és továbbra is kérjünk Tőle bölcsességet. Annak a kijelentésnek a súlyát, amit most áraszt ki, nagy bölcsességgel kell elhordozni. Ne siessétek el a kijelentések továbbadását, kövessétek a Szent Szellem indíttatását.

Egy figyelmeztetést érzékeltem a Szellemben, ami nekünk szól, Isten népének, hogy ne kapkodjunk az Úrtól kapott kijelentések megosztásával. Hiszem, hogy az Úr azt kéri tőlünk, hogy legyünk bölcsek a kijelentéssel, amit Ő ad nekünk, és hogy legyünk az Ő vezetésében. (Máté 7:6)

Az Úr egyesíti a kijelentést és a bölcsességet az Ő népének az életében, miközben mi egyre beljebb hatolunk, és amikor a kijelentés a maga idejében előjön, akkor sokkal több fog kivirágozni és kibontakozni belőle, mint amire számítottunk.

Azt érzem egy ideje, hogy az Úr minket, az Ő népét, mélyebbre hív, azzal a kijelentéssel, amit Ő áraszt ki, hogy Vele legyünk, beszélgessünk Vele a kijelentésről, amit kiáraszt, és elmélkedjünk ezeken a dolgokon a szívünkben, ahogy Mária is tette.

"Mária pedig megjegyezte mindezeket a dolgokat, és el-elgondolkodott rajtuk szívében." (Lukács 2:19)

Ahogy Vele "elmélkedünk", egy nagyobb dolog születése megy végbe bennünk, az Ő népében. Ő egy kibővítést, egy megértést hoz elő, és az elmélkedés és az Úrra való várakozás közben bölcsességet szabadít fel a kijelentésben.

Engedjétek, hogy a kijelentés és a bölcsesség egyesüljön a szívetekben, úgy, hogy nem kapkodjátok el a kijelentés átadását, hanem leültök Őnála, és az Ő indíttatására cselekedtek.

...És a kijelölt időpontban, amikor ez a kijelentés bölcsességgel jön elő, akkor a képzeleteteket és álmaitokat felülmúló (Efézus 3:20) ajtók fognak SZÉLESRE TÁRULNI előttetek...

Az Úr a hit riadóját fújja! Álljatok erősen! Álljatok erősen! Álljatok erősen! Ne ingadozzatok! Az eddigi életetek legnagyobb átkelésén mentek végig most!

********************