2015. április 6., hétfő

Prófécia 2015. március 6.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2015. április 6.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Az Én életem, amely bennetek van, alá van becsülve. Amikor az Én életem árad át rajtatok, akkor azok tudtok lenni, akiknek el vagytok hívva. Az Én igém által pedig fel lesztek készítve arra, hogy a korszak királyaivá legyetek -- azokká, akik Velem uralkodnak, mint örököstársak, mindörökké. Csak ne becsüljétek alá az irántatok való szeretetemet, és azt, hogy hatalommal akarlak felruházni benneteket. Bármi is történik az életetekben, Én veletek vagyok, hogy átsegítselek a győzelemre, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Attól függetlenül, hogy mit kell elviselned ebben az életben, sosem szabad elfelejtened, hogy Én vagyok a te Üdvözítőd, a te Szabadítód és a te Biztos Menedéked. Ezen a világon lesznek gondjaid, de Én megsegítelek, és átsegítelek a győzelemre, mondja az Úr. Legyen hited Bennem!
2 Korinthus 4:6-10 Isten ugyanis, aki ezt mondta: "Sötétségből világosság ragyogjon fel", ő gyújtott világosságot szívünkben, hogy felragyogjon előttünk Isten dicsőségének ismerete Krisztus arcán. Ez a kincsünk pedig cserépedényekben van, hogy ezt a rendkívüli erőt Istennek tulajdonítsuk, és ne magunknak: Mindenütt szorongatnak minket, de nem szorítanak be, kétségeskedünk, de nem esünk kétségbe; üldözöttek vagyunk, de nem elhagyottak, letipornak, de el nem veszünk; Jézus halálát mindenkor testünkben hordozzuk, hogy Jézus élete is láthatóvá legyen testünkben.