2015. április 22., szerda

Lana Vawser próféciái magyarul

Lana Vawser egy frissen feltűnt prófétai szolgáló, akinek az üzenetei rendkívül eleven módon, és egy teljesen friss kenettel "szólalnak meg" a weboldalán (http://lanavawser.com) minden nap olvasható prófétikus üzenetek, látomások leírásából.

Lana Vawser
Lana szolgálatát az Elijah List ("Illés Lista") oldalain fedeztem fel - őt is felfedezték, mint a mai idők egyik jelentős prófétikus hangját, aki, ahogy az Elijah List szolgálatvezetője írja róla, férjével és családjával Ausztráliába költözött, hogy Istennek engedelmeskedve, más prófétai szolgálók közelében élve elszámoltatható lehessen, és hasznos segítséget jelentsen az ottani szolgálatoknál.

Nálam a Szent Szellem személyes bizonyságtétele volt természetesen a legfontosabb érv amellett, hogy rendszeresen olvassam, és amennyire lehetőségem van, számotokra is lefordítsam Lana naponkénti próféciáit - noha eddig az erre fordítható idő korlátai miatt nem gyakran volt lehetőségem. (Amint láthattátok, az ő üzenetei terjedelmesebbek, mint Marsha és Bill Burns napi próféciái!) Reménykedem benne, hogy minél többet fogok tudni foglalkozni Lana szolgálatának a közvetítésével is a magyarul beszélő kereszténység felé. Kérlek imádkozzatok ez ügyben, és ha az Úr indít, hogy támogassatok ebben, azt köszönettel veszem!

Ha támogatni szeretnétek ezt a munkát, a szellemi vetés-aratás megvalósításaként, meg tudjátok tenni az itt olvasható módokon: http://gyurinaploja.blogspot.hu/p/tamogatas.html.

Sok-sok áldást nektek!

Gyuri

u.i.: Lana Vawser eddig lefordított próféciáit ide kattintva találod: