2015. április 26., vasárnap

ÉGNEK A GYÖKEREK!!!!!

ÉGNEK A GYÖKEREK!!!!!

2015 április 26 / LANA VAWSER

Ma reggel, ahogy ébredeztem, hallottam az Urat beszélni, és háromszor is ezt mondta: "Égnek a gyökerek".

Olyan dolgok, amik Isten népének az életében hátráltatják az áttörést. Olyan dolgok, amik gyökeret eresztettek Isten gyermekeinek a szívében, amelyek hátráltatják a gyógyulást, amelyek hátráltatják az áttörést. Gyökerek, amelyek láncokon tartják Isten népét, és visszatartják attól, hogy mélyebbre hatoljanak abban a bővölködő életben, ami már az övék Krisztusban.

Nagy kínban voltak Isten népe közül sokan, akik kétségbeesetten vágytak már az áttörésre, és azt kérdezgették az Úrtól: "Meddig még?", "Mit kell még megtennem?", "Nem tudok kijönni ebből, nem tudok változtatni ezen, arra a pontra jutottam el, ahol már csak TE tudsz cselekedni és szabaddá tenni engem." Sokakat láttam az arcukra borulva, akik már az ígéretekben való hitük feladását fontolgatták.

Majd ezeket a verseket hallottam:

"Ábrahámnak sokáig és türelmesen kellett várnia, de végül megkapta, amit Isten ígért... Hasonlóképpen, amikor Isten egészen világosan meg akarta mutatni, hogy ígéreteit biztosan teljesíteni fogja, ő is megesküdött azoknak, akiknek az ígéreteket tette. Tehát Isten egyrészt megígért valamit, másrészt azt az esküjével erősítette meg. Ez a két dolog sohasem változik! Isten nem hazudhat, amikor ígér valamit, és nem hazudhat, amikor megesküszik. Ez erős biztatást jelent, és reménységet ad nekünk. Hiszen odamenekültünk Istenhez, és belekapaszkodtunk abba a reménységbe, amelyet ő adott nekünk." (Zsid. 6:15, 17-18 Egyszerű Fordítás)

Isten nem hazudott neked, és a hűsége örökre megbízható marad! Az Úr mélységes áttörést hoz neked. A legjobb dolgokért munkálkodik az érdekedben, és nem a "tüneteket" fogja kezelni, mert Istent a gyökerek érdeklik, mert azt akarja, hogy TELJES MÉRTÉKBEN SZABAD LEGYÉL!!!!!

Ezek a gyökerek Isten népének az életében, amelyek évek óta gyötrik őket, fizikai betegséget okoztak nekik, amelyek börtönbe zárva tartották fogva őket, ellopták az örömüket, kipréselték belőlük a békességet, ISTEN TÜZE jön MOST, és ezek a gyökerek LÁNGRA KAPTAK!!!!

A gyökerek feltárulnak, és meggyulladnak, elégnek, hogy kikerüljenek onnan, ahogy Isten gyermekei előretörnek és erősen állnak. Ne adjátok fel most a kitartást! Bármennyire megfáradtál, bármennyire elcsüggedtél, ISTEN most áttör mindenen teérted! Lehet, hogy nem ÚGY, ahogy vártad, vagy nem AKKOR, amikor te várod, de JOBB lesz, mint A LEGJOBB, AMIT REMÉLTÉL!

Az Úr tűzön viszi keresztül a népét, ami nem kellemes a léleknek, de SZÜKSÉGES az ígéretek hordozásához. Ő most előhoz TÉGED, azt az igazi éned, akinek teremtett, hogy olyan szabadságban élj, amit soha ezelőtt nem ismertél még. Olyan szabadságban, amit Jézus csodálatos vére vásárolt meg a számodra. Olyan szinten fogod megismerni a teljességet és az áttörést, amit eddig még nem ismertél.

Ő eddig nem hagyott cserben téged, és ezután sem fog cserben hagyni.

REJTŐZZ EL az Ő hűségében! Most kezd megnyilvánulni a természetes világban. Ahogy ezek a gyökerek égnek, és kikerülnek onnan, a dolgok javulni fognak.

Sokakat kínzott az a félelem, hogy "bele fognak halni" ebbe a folyamatba. Dorgáld meg ez a hazugságot! Bármennyire forrónak érzed a tüzet, te védelem alatt vagy, meg vagy őrizve, és végig vagy hordozva ezalatt a folyamat alatt! Nem lesz bántódásod, hanem olyan tisztán fogsz kijönni belőle, mint az arany!

Sokaknál azt láttam, hogy sok gyökér került ki belőlük, de nem jutottak el a "fő gyökérig", ami rengeteg problémát okozott az életükben. Az Úr ezt a FŐ GYÖKERET akarja kezelni. Láttam égni ezt a FŐ GYÖKERET, és miközben égett, az egész szerkezet, az összes hazugság, gyötrelem, ami ennek a sérülésnek és traumának a gyökerére volt ráépülve, SZÉTMORZSOLÓDOTT!!!!!!!!

Most távolítja el a HATALMAS FŐ GYÖKERET, és ez HATALMAS ÁTTÖRÉST fog hozni!!!

PEREM

Ahogy az Úrral beszélgettem ma reggel ezekről a gyökerekről, egyfolytában a "perem" szót használta.

Azt mondta: "Az Én népem az áttörés peremén áll, és most lép be oda."

PEREM - "Az a pont, ami a változás pontját jelöli"

Az Úr ezeket a mélyre nyúló gyökereket meggyújtja, és már égnek, és ez az a perem, ami jelzi a változás pontját. A DOLGOK VÁLTOZNAK!!!!! Először a szívben fognak változni ezek a dolgok, és gyógyulás fog megnyilvánulni a szívetekben, majd a külsőre is hatással lesz, ami rendeződik és meggyógyul.

AZ Ő SZÍVÉNEK A KERTJE

Úgy éreztem, hogy az Úr sokaknak ezt mondja:

"Tudom, milyen régóta gyötörnek ezek a sebek és problémák, hogy milyen régóta kínzott ez a betegség, és senki sem értette, csak én. Minden könnycseppedet összegyűjtöttem, és semmi sem volt hiába. Minden szívfájdalom és minden könny, amit ejtettél, el lett vetve a szívem kertjében, és te egy gazdag aratás részese leszel. SEMMI sem volt hiába."

Most mész át az aratásba. A leginkább szeretetteli dolog, amit az Atya tehet, az, hogy eltávolítja ezeket a gyökereket, amik megkötözve tartottak.  Meg tudta volna változtatni a "tüneteket", de ez nem lett volna hosszútávú megoldás, mert a gyökér ott maradt volna. A gyökerek lángolnak, elégnek, kikerülnek onnan, és robbanásszerű gyógyulás és áttörés fog jönni a bensődben, és mindenre ki fog áradni körülötted.

Drámai módon fognak megváltozni a dolgok, innentől kezdve kifelé haladva! Maradj állhatatos, és törj előre továbbra is! Eljutottál a PEREMHEZ, és most lépsz át a változásba! A gyorsuló változásba! Átalakuláson mész keresztül! Pillangók, itt az idő, hogy REPÜLJETEK!

******************