2015. április 16., csütörtök

A Gégény házaspár vendége Magyarországon: Phil Whitehead

Egy olyan konferenciasorozatról szeretnélek tájékoztatni benneteket, amelyet a szívemnek kedves emberek szerveznek. A Gégény házaspár hoz Magyarországra egy szolgálót Londonból, aki világszerte sok nehéz terepen szolgált már az evangéliummal.

A neve Phil Whitehead, és ha szeretnétek többet megtudni róla, illetve a konferenciasorozat eseményeiről, dámutairól, helyszíneiről, akkor a Dunamis konferenciák információs oldalán részletesen megtaláltok minden szükséges tudnivalót, itt: http://regisztral.weebly.com/

Az alkalmak április 30. és május 3. között lesznek, három helyszínen: Debrecen, Miskolc, Veresegyház. (további részletek a fenti weboldalon)

Gégény Csaba és Éva szolgálatát évek óta egyre többen ismerik és szeretik Magyarországon is. Miután egy hosszabb időszakot töltöttek Angliában, majd felvették a kapcsolatot Dennis Walker-rel, és része lettek a "szolgálati családjának" is (Dunamis Family of Ministries), amelynek keretén belül több országban is szolgáltak azóta, nemrég azt a vezetést kapták, hogy költözzenek vissza Magyarországra. Azóta itthon szerveznek konferenciákat, összejöveteleket, amelyek során a különböző hátterű emberek, keresztények sokasága kapott és kap aktuális áldást, megerősítést az Úrtól.

Kattints a képre, hogy teljes méretben is megtekinthesd!