2015. március 25., szerda

Lana Vawser próféciája - és egy fantasztikus bizonyság

Kérlek, olvassátok el ezt a csodálatos próféciát, utána pedig egy fantasztikus bizonyságot fogtok találni a prófécia alatt:

~ ~ ~

LANA VAWSER
EGY ÚJ PRÓFÉTAI DALT ÁRASZTOK RÁD...
2015. március 25.

Az utóbbi hetekben az Úr vágyakozását éreztem, hogy egy mélyebb bensőséges kapcsolatra jusson a gyermekeivel, olyan mélyen, amilyet még nem éreztem. Egy csalogatás, egy udvarlás jött az Atya szerető szívéből, amivel egy mélyebb közvetlenségre hívogatott.

Csendesítsétek el a szíveteket a jelenlétében, hajoljatok közel a mellkasához, mert most egy új prófétai dalt áraszt ki az életetekre. Egy mélyebb bensőgéges kapcsolatról szóló dalt. Egy olyan dalt, ami új reményt és új látást áraszt az életetekbe. Sokan már "dallamokat" is hallottak, amiket soha előtte nem hallottak, és ezek Isten szívéből származnak. Sokan álmodtak arról, hogy valaki énekelt fölöttük, ami egy prófétai szimbóluma annak, amit az Úr énekel fölöttetek.

Egyedi dalok indulnak ki most az Atya szívéből a gyermekei életébe, miközben időt töltenek azzal, hogy elcsendesedjenek, és figyeljenek.

Ezek a dalok nem csak az akadályokat fogják letörni rólatok, amelyek meggátolták, hogy mélyebbre hatoljatok, hanem egy új ajtót is fognak nyitni előttetek, hogy személyesen találkozzatok az Atya szívével és az Ő szeretetével. Személyes szintű szabadulások fognak történni, és azonnali gyógyulások, miközben az Ő dala hangzik az életetek fölött, nektek viszont MUSZÁJ, MUSZÁJ, MUSZÁJ EGYETÉRTENETEK az életetekre szóló dalával, és el kell fogadnotok.

Írjátok le a prófétai dalt, amit az Atya énekel nektek. Tartsátok közel a szívetekhez, és hirdessétek ki! Ez egy fegyver számotokra, hogy áttörjetek bármin, ami visszatart a Vele való mélyebb bensőséges kapcsolattól, és attól, hogy mélyebben megtapasztaljátok az Ő szeretetteljes szívét és az ígéretét. Sokan próbálták sokféleképpen, hogy "áttörjenek" a mélyebb átélések helyére, és hogy az Ő szívét keressék, de az akadályok továbbra is ott maradtak. A tőle küldött dal éneklése hozza el az áttörést.

Sokan vannak, akik "kételyek" között vannak, miközben az Úr jelenlétében ülnek, és egyik ígéretet a másik után hallják, egyik dalt a másik után, de továbbra is kételkednek benne, hogy vajon az Úr szólt-e hozzájuk. Azok a dalok és ígéretek, amik a szívetekben csengenek újra és újra, nektek szólnak, és az Atya szívéből származnak. Ne engedjétek, hogy a kételkedés kiraboljon titeket! Brian Simmons mondta ezen a héten: "Ha túl jónak hangzik valami ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg az evangélium". Isten JÓ DOLGOKAT készített nektek. Az Evangélium és a keresztény élet JÓ HÍR. Ne engedjétek, hogy a kételkedés kiraboljon titeket!

AZ ÖSSZEHASONLÍTÁS MEGÖLI A SZÍVETEKBEN A REMÉNYT ÉS A LÁTÁST

Ahogy ebben a mély, bensőséges kapcsolatban vagyunk az Úrral, és az Úr dalokat küld erről a bensőséges kapcsolatról, és a népének szóló prófétai üzeneteket a rejtekhelyen, sokakat láttam, akik egymással társalogtak, és összehasonlították a "dalaikat". Ez nem egészséges összehasonlítás volt. A kisebbrendűség érzéséből származott, a hazugságokból és a félelmekből. Engedjétek el az összehasonlítást. Különben megöli a szívetekben a reményt és a látást. Elveszi belőletek az életet, és nem adni fogja az életet, pedig az Úr ezt akarja tenni veletek. Meg akarja mutatni, mennyire ég a szíve értetek! Hogy az ő szenvedélyes szíve mennyire ég értetek!

AZ ÉLETETEKRE VONATKOZÓ JÓ TERVEI FELTÁRULNAK

Jézus meg akarja mutatni az Ő jó terveit az életetekre. Ezeknek a prófétai daloknak, amiket a népének énekel, az egyik szerepe az, hogy meglássák Isten terveit (Jeremiás 29:11) kibontakozni az Ő népe életében, és hogy látás szülessen. Az összehasonlítás elrabolja ezt a látást, és meggátolja a szülést. Térjetek meg az összehasonlításból, és dobjátok el magatoktól!

ERŐTELJESEK VAGYTOK

Isten, miközben énekel nektek, meg fogja mutatni nektek, hogy mennyire ERŐTELJESEK VAGYTOK, mert Ő él bennetek, és ti NAGY DOLGOKAT fogtok megtenni ŐÉRTE!

NAGYON SZERET veletek lenni!!! Ő akar benneteket!!! Hallani akar MINDENT, ami a szívetekben van!!!

EGY ERŐTELJES FEGYVERT KAPTOK A KEZETEKBE

Ő egy ERŐTELJES FEGYVERT helyez most a kezetekbe!!! Egy prófétai dalt, az Ő szívéből a ti szívetekbe. Nem olyan prófétai dalt, amit valaki mástól kaptatok. Nem olyan prófétai dalt, amit olvastatok, hanem egy SZEMÉLYES prófétai dalt az Atya szívéből NEKTEK.

Amikor a helyzetek azzal a dallal ellentétesnek látszanak, amit Tőle kaptok, akkor ÉNEKELJÉTEK HANGOSAN, és NAGY ÁTTÖRÉS fog történni, és az atmoszféra ki fog cserélődni, ahogy Apa szeretetének a még nagyobb kinyilatkoztatása jön elő minden egyes alkalommal, amikor hangosan éneklitek ezt.

Készüljetek fel, hogy fülig szerelmesek lesztek Bele, JOBBAN, mint valaha, és az imáitokban még több "SZERETLEK URAM" lesz, mint amennyi eddig volt. Isten népe MAGASABB SZINTEN FOG ÉHEZNI RÁ, és ez szinte visszatarthatatlan lesz! Isten fülig szerelmes népe most kel fel!! Ó, milyen dicsőséges átélésekbe megyünk át!!!! Isten népe szívének a kiáltásai egyre elszántabbak lesznek, ahogy előre törnek, mert látni akarják Őt, és hallani akarják Őt. Ő többféle dicsőséges módon fog megmutatkozni nekünk, mi pedig olyan módon fogjuk megismerni Őt, ahogy ezelőtt még SOHA nem ismertük. A SZERETETBE való bemerítkezés!!!!! Ó Jézus, szeretünk téged!!!

Dicsérjétek Őt!!! Dicsérjétek Őt az Ő jóságáért és az életetekre küldött daláért! Ahogy Őt dicséritek, a menny leszáll!!!!!!

Egy ERŐTELJES FEGYVER van a kezetekben!

************

Egy csodálatos bizonyság a fentiekhez:

Mielőtt megtaláltam az emailjeim között ezt a mai próféciát, előtte az Úrral töltöttem időt, és a zongoránál ülve játszogattam, dicsértem őt, és élveztem Isten jelenlétét és a közvetlenségét, megnyugodtam, elcsendesedtem nála.... Egyszer csak az ismert dalok után egy új dal szövege és dallama kezdett formálódni bennem! Ez egy olyan dallam volt, amilyet korábban még nem írtam (amúgy is régen volt már új dalom). Az eddigi dalaimtól nagyon eltérő stílusú ez a dal! Ahogy ezt énekeltem, azonnal megváltozott a légkör, és tudtam, hogy ezt a dalt mások előtt is énekelni fogom, és ott is meg fog változni a légkör... És csak EZUTÁN nyitottam meg az emailjeimet, hogy megnézzem, van-e valami újdonság... és ahogy megtaláltam és elolvastam Lana mostani, aktuális próféciáját, teljesen ledöbbentem! Pontosan ezt csinálta most velem az Úr, a prófécia olvasása előtt, amiről Lana ír a Szent Szellem által! Dicsőség az Úrnak! Buzdítalak benneteket is, hogy töltsetek időt az Úrral, és figyeljétek, milyen dalt énekel nektek, és mindazokra buzdítalak, amiket a próféciában olvastok! Nekem ez egy hatalmas jel volt, amivel nagyon megpecsételte az Úr, hogy ez egy aktuális prófécia, amit le is kell fordítanom, hogy kitegyem ide, mert sokunknak szól!!! - Országh Gyuri