2015. március 6., péntek

HARCOLJATOK A KAPCSOLATOKÉRT!!

LANA VAWSER:
HARCOLJATOK A KAPCSOLATOKÉRT, A MEGBECSÜLÉSÉRT ÉS AZ EGYSÉGÉRT!!

"Mindannyiukért kérlek, hogy akik hisznek bennem, valamennyien teljes egységben legyenek úgy, ahogyan te, Atyám, bennem élsz, és ahogyan én benned élek. Ők is így éljenek mibennünk, teljes egységben, hogy a világ elhiggye, és meggyőződjön róla, hogy valóban te küldtél engem! Azt a dicsőséget, amelyet tőled kaptam, továbbadtam nekik, hogy ők is abban az egységben éljenek, ahogyan mi egységben élünk." - János 17:21-22 (Egyszerű Fordítás)

Sok különböző formában láttam a Krisztus teste ellen irányuló támadást, amelyben az ellenség keményen dolgozik azon, hogy megosztást, harcokat és sérelmeket hozzon a hívők közé. Azt láttam a Szellemben, hogy ez a támadás olyan szinten történik most Isten népe ellen, amilyet eddig még nem láttam.

Egy sürgető érzésem volt, és egy buzdítás az Úrtól, hogy Isten népe továbbra is járjon tiszta kézzel és szentül tiszta szívvel - hogy most, amikor az ellenség keményebben dolgozik a megosztáson és a sérelmeken, Isten népe mélyüljön el jobban az Úrban, hogy őrizzük a szíveinket a sértődésekkel szemben.

Az Úr egy rendkívül nagy munkát végez jelenleg Krisztus testében a kapcsolati háló kiépítése terén, és nagy kegyelem megtapasztalására nyit ajtókat ezáltal a hálózatépítés által, az ellenség pedig dühöng. Az ellenség azon van, hogy megpróbálja lerombolni azt, amit Isten csinál.

Ahogy az Ő népe jobban elmélyül az Úrban, Ő erővel ruházza fel a népét, hogy a most történő dolgokkal ellentétes szellemben forgolódjon. Hogy a fájdalmak közepette, a cserbenhagyás közepette, a megtört kapcsolatok közepette folyamatosan bízzon Őbenne, fogja a kezét, és szeresse és áldja azokat, akik átkozzák őket. Hogy imádkozzunk azokért, akik rosszat tettek velünk, és ne hagyjuk, hogy az ellenség meg tudja vetni a lábát. Hogy megmaradjunk az Úr jelenlétében, hogy folyamatosan elmélyüljünk Őbenne, míg az Ő csodálatos vigasztalása, szeretete és bátorítása gyógyulást hoz a szíveknek.

Sokakat láttam, akik küszködnek a megbocsátással, az elszenvedett sebek miatt, a cserbenhagyás és a megtört bizalom miatt. Amiatt is félelmek vannak, hogy nem tudják, "hogyan" kell megbocsátani, valamint a halogatott és az elmulasztott dolgok miatt is. Éreztem Isten könyörületét, gyengédségét és szeretetét, ahogy vigasztalást, bátorítást, erőt és megerősödést hoz. Hogy azáltal a folyamat által, amelyben folyamatosan úgy döntünk, hogy megbocsátunk, Ő elhozza a gyógyulást és a helyreállítást, és igenis, LESZ egy fordulat. Ez az egész a szívünkről szól. A megbocsátás mellett kell döntenünk, Ő pedig majd elvégzi a többit. Ő az Ő népével van, azáltal a folyamat által, amelyben rájuk árasztja a szeretetét, és segíti őket, hogy még nagyobb szeretetben járjanak a mély fájdalmak közepette is.

Úgy éreztem, hogy az Úr azt mondja, hogy az ellenség nem csak azért akar megosztást hozni, hogy lerombolja azt a kapcsolati hálózatépítést, amit az Úr végez most, ami fel fogja szabadítani a Szellemének a még nagyobb kiáradását az Egyházban és a világon, hanem azért is, hogy késleltesse Isten sok emberének a rendeltetésének a megvalósulását. Az ellenség viszont egy fogatlan oroszlán, lehet, hogy ordít, és próbálkozik, de amikor Isten kiküldi a figyelmeztetést, akkor Ő már fel is készített és fölszerelt azzal a győzelemmel, amivel FELÜL TUDUNK KEREKEDNI.

Isten népének harcolnia kell, hogy megtartsa az egymás iránti megbecsülést, harcolnia kell, hogy a szeretet "bekapcsolva maradjon" bennük. Sajnos lehetséges, hogy a viták során nem történik meg a helyreállítás és a megbékélés, de éreztem az Úr biztatását, hogy Isten népe tartsa ellenőrzés alatt a szívét az Ő jelenlétében, hogy a folyamat során tisztesség, szeretet, megbocsátás és megbecsülés alakuljon ki bennük.

AZ Ő DICSŐSÉGÉNEK A NAGYOBB MÉRTÉKŰ MEGTAPASZTALÁSAI

Az ellenség KEMÉNY harcot vív, hogy MEGOSZTÁST hozzon, mert az Úr az Ő Szellemének a hatalmas kiáradását készíti elő most a közösségi szintű helyzetek által, hogy még nagyobb mértékben mutatkozzon meg az Ő Dicsősége. Amikor Isten népe összejön dicsőíteni, imádkozni, az Igében elmélyülni... akkor Ő készen áll arra, hogy az Ő Dicsőségének nagy mértékű megtapasztalását hozza el, az ellenség pedig azon próbálkozik, hogy megakadályozza ezt. Álljatok ellen ennek, a szeretet és az imádkozás által! Őrizzétek a szíveiteket és az egységet!

TÁMADÁS A HÁZASSÁGOK ELLEN

Az utóbbi időkben a házasságok ellen is láttam az ellenség támadását, hogy megosztást vigyen közéjük. Hogy veszekedést vigyen a bensőséges, bizalmas kapcsolatok helyére, és káoszt teremtsen. Azt éreztem, hogy az Úr arra biztatja a házasokat az Ő népe között, hogy imádkozzanak tovább a házastársukkal, mert ez a ti legnagyobb fegyveretek, és ettől fog erős maradni a bensőséges kapcsolatotok. Ne hagyjátok el az együtt imádkozást!

Azok, akiknek hitetlen házastársa van, továbbra is imádkozzanak értük! Egyfolytában "tartsátok bekapcsolva a szereteteteket", mert ébredés közeledik azoknak a családoknak az életébe, ahol az egyik fél még nem ismeri, milyen dicsőséges örömöt jelent kapcsolatban lenni Jézussal. Rendkívüli mértékben meg fognak szaporodni azok a megtérési bizonyságok, amelyek a hitetlen házastársakról szólnak. Azoknak a házastársaknak a megtéréséről, akik a férjük vagy feleségük által tapasztalt szeretet miatt tértek meg. Azt is láttam, hogy ezek az emberek prófétikus álmokat álmodnak, és Jézus meglátogatását élik át éjszaka, ami megnyitja a szemeiket, és megtérésre vezeti őket. Ne adjátok fel a házastársatokért való imádkozást!

A SZÁRAZ CSONT KAPCSOLATOK FELKELNEK

Sok kapcsolatot láttam, ami meghalt, még ha folyamatosan próbálkoztak is a békítéssel, és azt láttam, hogy ezek közül sok életre kelt. Ahol elszállt a remény, ahol megmaradtak a sebek, ahol a tékozlók nem tértek vissza, azt láttam, hogy ezek közül sok kapcsolat újra életre kelt. Egy nagyobb mértékű kapcsolat-helyreállítást, és mély megbékéléseket láttam, amelyek által Isten népe meg fogja látni, mennyire hatékonyak valójában az igazak könyörgései!

Isten most nyitja meg a nagy kegyelmének és a kapcsolati háló építésének a csodálatos ajtóit, most, ebben az időszakban, amely az Ő Szellemének a nagyszabású munkáját fogja bevezetni. Őrizzétek a szíveiteket, őrizzétek a kapcsolataitokat, harcoljatok a bensőséges kapcsolatokért, a kölcsönös megbecsülésért és szeretetért! Őrizzétek a szíveiteket a sérelmekkel szemben, és tudatosan cselekedjétek a szeretetet! Tudjátok meg, hogy sokatok életében a viszályok és a káosz, amit a kapcsolataitokban tapasztaltok, az ellenség munkája, aki azért jön, hogy megosztást okozzon, hogy romboljon, és a sérelmek és megbocsátatlanság magvait ültesse el, hogy ezáltal késleltesse az emberek rendeltetésének a beteljesülését. Cselekedjetek ezzel ellentétes szellemben! Cselekedjetek szeretetben! Erősen őrizzétek meg a közös imádkozásotokat......

ÉS FIGYELJÉTEK, ahogy az ellenség hasra esik... és a KAPCSOLATI HÁLÓZAT ÉPÍTÉSÉNEK A NAGYOBB KEGYELMÉRE megnyílnak az ajtók előttetek!!!!!!!!