2015. február 6., péntek

Prófécia 2015. február 6.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2015. február 6.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS

Szeretteim, azt akarom, hogy a lehető legjobbak legyetek a királyságomban. Lépjetek túl ezen a világon, és első kézből tapasztaljátok meg a szellemi világot! Ne elégedjetek meg azzal, hogy másoktól hallotok történeteket a szellemi élményeikről. Lépjetek ki abban a hitben, hogy amit másokkal és mások által teszek, azt veletek is megteszem! Nálam nincs különbségtétel, és nem értékelek többre senkit a másiknál, mondja az Úr. Biztosak lehettek benne, hogy ha elérhetőek lesztek, és teljesen alám rendelitek magatokat, akkor ki fogom nyilvánítani Magamat nektek és általatok.

Apostolok Cselekedetei 10:34 Péter pedig megnyitván száját, azt mondta: Valóban látom, hogy az Isten nem személyválogató.

- - -

Kedves Olvasók és Érdeklődők! Köszönöm a türelmeteket azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt napokban nem tudtam közzétenni illetve lefordítani a napi üzeneteket. Többen érdeklődtetek, hogy mi volt velem, - köszönöm a törődést! - nem volt semmi baj, csak egy külföldi szolgálati úton voltam, ahol nem volt lehetőségem ezzel foglalkozni (kivéve hétfőn, ahogy láthattátok is, hogy aznap mégis csak sikerült megoldanom, hogy feltegyem az aznapi próféciákat, hogy legalább a hét elején olvashassátok az Úr prófétai buzdítását). Hiszem, hogy a hét többi napján is gondoskodott rólatok az Úr, hogy ne maradjatok a Szent Szellem buzdítása nélkül - ahogy természetesen azokon a napokon is közvetlenül az Úrra támaszkodunk, amikor elolvashatjuk a próféciákat. A személyes vezetés és a prófétai szolgálat nem egymást helyettesíti, hanem más-más funkciója van az életünkben. Kérlek, továbbra is látogassatok el a blogra, hogy lássátok a legfrissebb információkat, bejegyzéseket!
Sok áldást nektek!
Gyuri