2015. február 13., péntek

Információk

Az utóbbi napokban valamilyen hiba vagy karbantartás történhetett az emailküldő szolgáltatónál (Feedburner), mert a regisztráltak számát hirtelen "nullának" mutatta, de ellenőriztem, és továbbra is ott vannak a regisztrált emailcímek, ahogy tapasztalhattátok is, hogy továbbra is kimennek az emailek napi szinten. (Legfrissebb infó: azóta a számláló is helyreállt a szolgáltatónál!)

Körülbelül 400 elindított regisztráció van, de néhányan nem igazolták vissza az ellenőrző emailben a linkre kattintva, vagy esetleg megakadtak a képellenőrzésnél, (ezért jelenleg 370-380 körül van az aktív regisztrációk száma). Akinek segítségre van szüksége, nyugodtan írjon nekem. Csak azt kérem, hogy a saját nevetekben írjatok, mert akinek szeretnétek az email értesítéseket, nem biztos, hogy vissza fogja igazolni.

Ha te is szeretnél feliratkozni az email értesítésre, a bal oldalon található modulban el tudod végezni. Ha elakadsz, az alábbi linkre kattintva találsz infót, segítséget:


A napi emailküldés kb. öt éve folyamatosan működik, és a több száz regisztrált emailcím továbbra is nyilván van tartva a kellő helyen (a legfrissebb regisztráltaké is!). Ha esetleg a jövőben változás lenne az email értesítésekben (például szükség esetén másik levélküldő szolgáltatóra mennénk át), akkor természetesen mindenkit értesítek, de ezt már nem tartom valószínűnek, mert az automatikus emailküldés, úgy látszik, továbbra is zavartalanul működik.

Nyugodtan végezzétek el a feliratkozást, ha rajta szeretnétek lenni a címlistán!

A bal felső sarokban közvetlenül tudtok üzenetet küldeni nekem! ~ Gyuri
- - -

Gyuri naplója "Prófétai Napló", napi prófétai üzenetekkel, prófétai látással és tanításokkal. Köszönettel veszem, ha támogatod ezt az önkéntes fordítói szolgálatot.


Főoldal | Bemutatkozás | Amitől prófétai | Én is találkoztam Vele | Támogatás | Dávid Sátora