2015. február 28., szombat

Az egész életetekben élősködő sáskák felfordulnak!

LANA VAWSER:
AZ EGÉSZ ÉLETETEKBEN ÉLŐSKÖDŐ SÁSKÁK FELFORDULNAK!!
2015. február 28.

Lana Vawser
Ma egy látomásban HATALMAS sáskákat láttam, és az, hogy hatalmas, azt jelenti, hogy GODZILLA méretűek voltak, és ezek a sáskák Isten népe közül sok ember életében ott voltak ... SŐT, már egy jó ideje ott voltak.

Amit láttam, olyan volt, mintha a lábaik Isten népe közül sokakhoz hozzá lettek volna szorítva, miközben folyamatosan kínt és gyötrelmet fecskendeztek beléjük.

Isten emberei sokat harcolnak és küzdenek egy jó ideje, folyamatosan próbálkoztak erősen állni, de ezek a sáskák nem eresztették őket.

Egyfolytában szívták belőlük az életet. Egyfolytában hátráltatták, egyfolytában bénították, meglopták és pusztították őket.

Hallottam, ahogy azt mondja az Úr: "Itt az ideje, hogy SZABADOK LEGYETEK!" Amint ezt hallottam, megláttam egy HATALMAS órát, ami éppen éjfélt ütött!

Hirtelen azt láttam, hogy mindegyik sáska HOLTAN a hátára esett, mint egy döglött csótány. Az volt a megdöbbentő, hogy nem lassacskán kezdtek haldokolni, és aztán lassan elpusztulni, hanem HIRTELEN történt.

Isten emberei megszabadultak, meggyógyultak és kiszabadultak ezeknek a sáskáknak a fogságából, amelyek évek óta gyötröték őket.

SZABADOK lettek, és PONT AZOKON A TERÜLETEKEN, ahol megkapták a GYŐZELMÜKET, Isten most még nagyobb HATALOMMAL vitte tovább őket, hogy másokat is megszabadítsanak.

A fájdalmaitok és a küzdelmeitek NEM voltak hiábavalóak. Hirtelen fognak megváltozni a dolgok. BÁRMELYIK PILLANATBAN megtörténhet már, hogy azok a sáskák elengednek titeket! Ne adjátok fel! Harcoljatok tovább, mert a gyötrődéseitek napjai LETELTEK!

Az öröm és a gyógyulás dicsőséges gazdagsága VALÓBAN a tiétek lesz, ti pedig továbbléptek abba a "MÉG TÖBB"-be, amire teremtve lettetek.

Éjfél van! Isten valami PÁRATLAN dolgot készül tenni most! MOST MÁR VÉGET ÉR AZ ÉJSZAKA, amikor a sáskák minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megakadályozzák, hogy még bővölködőbb életet élhessetek.

FEL FOGNAK FORDULNI! A szabadság bőségesen a tiétek lesz, és ismét hallani fogjátok, ahogy zeng a GYŐZELEM hangja!

* * * * * * *

Lana Vawser szíve vágya az, hogy bensőségesebb kapcsolatra buzdítsa a hívőket az Úrral, hogy meghallják az Ő hangját, és mélyebb kinyilatkoztatást nyerjenek a személyéről és az örökségükről.