2014. december 28., vasárnap

Az év első dicsőítő alkalma: január 1., csütörtök

Ahogy már olvashattátok, a korábban "Imádat Sátor" néven vezetett önálló szolgálatomat a Szent Szellem indítására egy csapatmunkába integrálva végzem tovább, a Miskolci Apostoli Gyülekezetben. Ez a gyülekezet egyrészt több évtizedes karizmatikus hagyományokkal rendelkezik, amelyeket megőrzött szellemi örökségeként, másrészt egy megújulás időszaka indult el közöttük az utóbbi időkben, a lelkipásztoruk, Demeter József kezdeményezései nyomán, mind szellemi, mind gyakorlati dolgok terén. Ebbe a folyamatba csöppentem be Isten kegyelméből októberben, ami többek között abban jelentkezett, hogy Demeter Józsi megbízott a külön rendezvények formájában tartott "Dávid Sátora" dicsőítő alkalmak vezetésével és szervezésével. Ebben a csapatmunkában a munkatársaim, akik között megtiszteltetés szolgálni: Demeter József és Pék Dávid. Mindketten tapasztalt dicsőítésvezetők és krisztusi jellemű szolgáló-vezetők.

[Kép: Dávid Sátora - dicsőítő szolgálat]

Az év első "Dávid Sátora" dicsőítő alkalma január 1-én lesz (tehát kivételesen csütörtökön), a gyülekezet évindító istentiszteletével egybekötve. Az istentisztelet 15:00 órakor kezdődik, a dicsőítő alkalom pedig közvetlenül utána (rövid szünet után), körülbelül 16:30-kor. Mindkét összejöveteli részen szeretettel várunk mindenkit!

Helyszín: Miskolc, Meggyesalja u. 75 (Miskolci Apostoli Gyülekezet imaháza) 

A Dávid Sátora dicsőítő szolgálat célja, hogy Isten jelenlétébe, dicsőségébe még intenzívebben bemenjünk, hogy gyönyörködni tudjunk az Úrban, hogy imádjuk őt szellemben és igazságban, hogy dicséret áldozatot vigyünk elé, hogy örvendezzünk előtte, hogy közösséget gyakoroljunk vele a Szent Szellem által, hogy meghalljuk a hangját, és magtapasztaljuk a szeretetét és munkálkodását, valamint hogy tovább is adjuk azokat, amiket a Szent Szellem ad, különböző szellemi ajándékok formájában. A Szentírás alapján elsősorban a prófétálás ajándékára törekszünk, de a Szent Szellem minden adománya, közlése, kijelentése épülésre van, ezért szabadon hozzuk elő ezeket az alkalom során, szeretetben és ékes rendben!

Ha a Dávid Sátora alkalommal, vagy a szolgálattal kapcsolatban bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, forduljatok hozzám bizalommal!

~ Országh György