2014. június 9., hétfő

Prófécia 2014. június 9.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2014. június 9.

A TROMBITA, BILL BURNS:

Kiválasztottaim! Azt akarom elérni nálatok, hogy ne csak megértsétek az Én igémet a kijelentések által, hanem erővel is fel legyetek ruházva a Szellemem által, úgy, hogy elkezdjétek láthatóan bemutatni a királyságot. Azt akarom, hogy előhozzátok a királyság valóságát. Gyertek a trónom elé hálaadással és reménykedéssel. Mert Én újra betöltelek és bemerítelek titeket a Szentséges Szellembe, és ezt ajándékként kapjátok tőlem. Fogadjátok el teljes mértékben, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Tedd meg a kellő mértékű erőfeszítést ahhoz, hogy kimenekülj az érzelmi fogságból. Igen, kemény volt ez az eltelt idő. Igen, borzasztó helyzetek és körülmények között voltál. De nem tudsz úgy ott maradni, ahol eddig voltál, hogy közben használható legyél mindenre, amit számodra készítettem a királyságomban. Szabadítsd fel magadat a múlt alól, és hadd hozzak gyógyulást a lelkednek, mondja az Úr. Járj Velem!
1 János 3:19-21 És erről ismerjük meg, hogy mi az igazságból vagyunk, és így nyugtatjuk meg Őelőtte a mi szíveinket. Ha szívünk vádol is minket, Isten nagyobb a mi szívünknél, és mindent tud. Szeretteim, ha szívünk nem vádol minket, bizodalmunk van az Istenhez.