2014. március 5., szerda

Imádkozzunk, és ha tudunk, cselekedjünk

Sokan tudják a keresztények között is már, hogy a politika nem az ördög találmánya, hanem Isten egyik fő munkája. Ha a Bibliát végignézzük, az egész Szentírásban láthatjuk, hogy Istennél mindig is központi kérdés volt, hogy kik kerülnek a hatalom pozíciójába, és hogyan élnek ezzel a felhatalmazással. Azt is láthatjuk, hogy az ördög, valamint az emberi gonoszság, az Istentől elidegenült gondolkodás pedig mindig megrontotta ezt a fentről származó felhatalmazást. A visszaélések miatt ma is sokan kiábrándultak. De ne hagyjuk, hogy ez így legyen.

Az Úr Jézus Krisztusé minden hatalom, mennyen és földön. Ne maradjon az ördög kezében a politika sem, és ne maradjon az isteni élettől elidegenült emberek kezében sem. Imádkozzunk, és ha tudunk, cselekedjünk is érte.

Hiszem, hogy ennek is prófétai jelentősége van: Lehetőség van rá, hogy egy újjászületett keresztény önálló hangja hallatszódjék a magyar parlamentben!

Akik a 18. kerületben laknak, azoknak a figyelmébe ajánlom ezt a keresztény pártot (A VÁLASZ), és Dr. Kecskés D. Gusztávot. Nem csak a valódi kereszténysége miatt, hanem a komoly véleményei és jártassága miatt is. Szerintem nagyon jó lenne, ha egy ilyen hang is lenne a magyar országgyűlésben! Ha ott laknék, biztos, hogy rá szavaznék mint egyéni jelöltre. Kérlek, tegyétek meg helyettem!

Tegyétek lehetővé, hogy a testvérünk a parlamenti munkája által minél szélesebb körben betölthesse Jézusnak ezt a parancsát: Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat. (Máté 5:16)

A 18. kerület weboldalán olvashattok A VÁLASZ Pártról, valamint a saját weboldalukon is (avalasz.hu), meg a facebookon is.

[A VÁLASZ Párt logója - szőlőfürt]
A VÁLASZ