2014. január 20., hétfő

Prófécia 2014. január 20.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2014. január 20.

A TROMBITA, BILL BURNS:
Harcold meg a nemes harcot, és biztos, hogy győzni fogsz! Mert a te győzelmed ideje van most. Mindazok a dolgok, amiket láttál, és amikről megállapítottad, hogy ellened készült fegyverek, azok szerencsétlenek lesznek. A szabadulás napja van. A Szellemem ott lakozásának a napja van, Aki felkelt benned, mint egy harcos, Aki érted harcba száll. Most pedig menj vele! Indulj! Harcold meg a nemes harcot! Törj előre a győzelem helyére, mert ez a rendeltetésed, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Állj készen arra, hogy kitörj a múlt korlátai közül! Itt az ideje, hogy kiterjeszkedj a régi kereteken és határokon túl, mondja az Úr. Azt fogod tapasztalni, hogy az ellenállás régi helyei eltűnnek, mint a reggeli köd, és lehetőségek fognak adódni a növekedésre, az életed számos területén. Készítsd a szívedet azáltal, hogy beállítod a hitedet arra, hogy kihasználj mindent, amit adok.
Ézsaiás 54:2 Szélesítsd ki sátrad helyét, és hajlékaid kárpitjait feszítsd ki, ne kíméld! Hosszabbítsd meg köteleidet, és cövekeidet erősítsd meg!