2013. december 9., hétfő

Prófécia 2013. december 9.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. december 9.

A TROMBITA, BILL BURNS: 
Az ünneplés és dicsőítés idejébe hívlak be, mindazok miatt, amin eddig átsegítettelek. Állj meg határozottan a hálaadás lelkületében, és olyan helyzetbe kerülsz így, hogy át tudd venni a jelen időszak áldásait. Azok között lakozom, akik teljes szívvel dicsérnek Engem. Egy olyan átmenet idejét éled most, ami kivisz téged a szívfájdalomból, és bevisz az örömbe és a szabadságba. Szilárduljon meg a hited ezalatt a prófétai közjáték alatt, ami az időszakok között játszódik, miközben várod a vezetést és az útmutatást, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
A figyelem elterelése a te ellenséged. Kétszer annyira keményen kell dolgoznod rajta, mint máskor, hogy megőrizd a szellemi koncentrálásodat. Ne legyél hajlandó megadni magadat a zajoknak, és a kötelességeid tomboló kényszerítésének. Maradj csendben, és őrizd meg a lelki nyugalmadat. Tegyél meg bármit, ami kell ahhoz, hogy az örökkévalóság szempontjából láss mindent, és válaszd el magadat mindentől, ami ellopja a szellemi életet és az életerőt, mondja az Úr. Te Hozzám tartozol!

2 Péter 1:3 Mivelhogy az Ő isteni ereje mindennel megajándékozott minket, ami az életre és istenfélelemre való; az Ő megismerése által, aki minket a saját dicsőségével és hatalmával elhívott