2013. november 28., csütörtök

Próféciák 2013. november 28. és november 27.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. november 28.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Őrizd meg magad, és ne legyél hajlandó megengedni, hogy az érzelmi reakciók uraljanak. Ahogy különböző kihívásokkal szembesülsz, olyan lehetőségekkel fogsz találkozni, amelyekben eldöntheted, hogy a testi természetedet hagyod reagálni, vagy Szellemben jársz. Dönts bölcsen, mondja az Úr, és hagyd, hogy Én uralkodjak a szívedben. Engedd, hogy az Én természetem átragyogjon rajtad a téged körülvevő sötétségbe!

Példabeszédek 4:20-26 Fiam, figyelj szavaimra, hajtsd füledet mondásaimra! Ne téveszd szemed elől, őrizd meg azokat szíved mélyén, mert életet adnak azoknak, akik megtalálják, és gyógyulást egész testüknek. Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet! Tartsd távol szádtól a csalárdságot, és távolítsd el ajkadról a hamisságot! Szemed előre tekintsen, és egyenesen magad elé nézz! Ügyelj, hogy merre tart a lábad, akkor minden utad biztos lesz.

- - -
A tegnapi próféciát is közzéteszem most, mert tegnap nem volt lehetőségem rá:

2013. november 27.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS

Azoknak, akik azt hiszik, hogy aprólékosan gondosnak és rendkívüli embereknek kell lenniük ahhoz, hogy nagyrabecsülésben részesüljenek, azt mondom, hogy a Szellem útja az alázat és az egyszerűség. Ahogy egyre teljesebb mértékben bekerülsz az isteni rendbe, Én veled leszek, hogy segítsek leegyszerűsíteni sok különböző oldalát az életednek és a körülményeidnek. Ez a folyamat hasznos lesz, mert segíteni fog beteljesíteni azt a vágyadat, hogy teljesen átadd magad Nekem, mondja az Úr. Hadd vezesselek tökéletességre.

Máté 5:48 Ti azért legyetek tökéletesek, mint ahogy mennyei Atyátok tökéletes.