2013. november 4., hétfő

Prófécia 2013. november 4.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. november 4.

A TROMBITA, BILL BURNS:
Láttam a kereszt szimbólumát. Azt láttam, hogy átváltozik. Először Krisztus vére borította be. Utána aranyszínű árnyalatot vett fel, ami számomra az Ő isteni természetére utalt. És ebből az aranyszínű árnyalatból jött az Ő kristályfényű dicsősége, ami átragyog a generációkon, azért, hogy ma megérintsen téged -- azért ragyog, hogy helyreállítást és nagy szabadulást hozzon. Azért ragyog, hogy megnyissa az ösvényt előtted, amit Ő hozott létre. Azért ragyog, hogy bátorítson és erővel ruházzon fel, hogy ezen az ösvényen járhass, és hogy azokat a lépéseket megújult energiával és nagy reménnyel tedd meg. Az ÚR dicsősége valóban dicsőségről dicsőségre fog hordozni téged azon az ösvényen, amit neked készített azért, hogy azt kövesd. Tedd meg a lépéseket! Ezek a lépések olyan helyekre fognak elvinni téged, amelyek a legvadabb elképzeléseidet is felülmúlják. És kinyilatkoztatják azokat a dolgokat, amiket ma még fel sem tudsz fogni. Mert ebből az utazásból fog származni az aktuális időszak kijelentése, és ezekből a lépésekből lesz neked is személyes kijelentésed. Gyere hát most; hitben járva menj be az Én terveimbe, mert most van az észlelés órája, és az Én hatalmam napja, mondja a Szentséges.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Sokan éltetek át egyfajta szélcsendet, ami olyan, mintha stagnálás lenne most. De ez az idő arra szolgált, hogy megpihenjetek, és összeszedjétek magatokat. Mindazáltal ez az idő nem arra volt, hogy szellemileg ellustuljatok. Azt akarom, hogy éberek legyetek, és használjátok a szellemi ítélőképességeteket, hogy még nagyobb mélységben megértsétek és tisztában legyetek a szellemi környezetetekkel, mondja az Úr.
Zsidókhoz írt levél 5:14 Az érett korúaknak pedig kemény eledel való, akiknek érzékeit a gyakorlat kifejlesztette a jó és a rossz megkülönböztetésére.