2013. október 6., vasárnap

Elaine Tavolacci próféciája

Elaine Tavolacci
A Word In Season / Időszerű Üzenet

Az Úr több ezer embert mutatott, akik készen állnak megfutni a maratont. Mindenki biztosította a kellő folyadék ellátást, és rétegesen öltözködtek, hogy könnyen levehessenek belőle, ha alkalmazkodni kell a változó időjárási körülményekhez, például az erős szélhez, esőhöz, vagy hőmérséklet változáshoz. Közvetlenül az indulás előtt ledobálták magukról a külső ruházatot, ami leterhelte volna őket, lelassította volna őket, vagy bármilyen módon akadályozta volna őket.

Az Úr azt mondja, vegyél le mindent, ami leterhelne vagy kibillentene az egyensúlyból azon a futópályán, amit Én helyeztem eléd. Tedd meg a kellő kiigazításokat ahhoz, hogy könnyedén haladhass előre. Ne hagyd, hogy bármi is akadályozzon abban, hogy képes legyél kitartással megfutni a pályát. Azok a holt súlyok nem csak hogy lelassítanak, hanem érzéketlenné is tesznek a vezetésemre. Nem arra lettél teremtve, hogy súlyokat és terheket hordozz, hanem arra lettél teremtve, hogy az Én dicsőségemet hordozd. Még ha nem is egyértelműen látszik az úticélod, engedd, hogy Én vezéreljelek. Bízz Bennem, hogy Én olyan embereket hozok az életedbe, akik képesek veled együtt futni. Kerüld azokat, akik megosztást vagy szakadást visznek magukkal. Elhozok hozzád másokat, akik bátorítanak, támogatnak, és odaállnak közbenjárni érted. Ők lesznek azok, akik motiválnak téged, és nem bátortalanítanak el. Ahogy Áron és Húr felemelte Mózes kezét, amikor kimerült, úgy hozok el más hívőket az életedbe, hogy feltartsák a karjaidat, amikor kifáradsz.

Dobj le magadról minden terhet és aggodalmat, ami meglop téged attól, hogy beléphess ennek a békességnek a helyére. Értsd meg, mit jelent megnyugodni az Én salom békességemben a nyomorúságok közepette. Engedd meg, hogy Én legyek a te erőd minden megpróbáltatásban, és bízz Bennem, hogy betöltöm minden szükségedet, és elhozom az álmaid beteljesülését. Ne ingassanak meg a nyomorúságos helyzetek, amelyek látszólag késleltetik a dolgokat, ugyanis nem minden késlekedés jelent meghiúsulást. Némelyikőtök számára a keskeny úton járás már olyan lett, mintha egy kifeszített kötélen kellene végigmenni. Bízz Bennem a kihívások között, csak úgy mint az új lehetőségek között is, amelyek előtted állnak, még akkor is, amikor váratlan helyzetek állnak elő. Minden vihar véget ér egyszer. Bízz Bennem, hogy beviszlek a megfelelő ajtókon, és hozz bölcs döntéseket. Ne hagyd, hogy a jelenlegi helyzetek megbénítsanak vagy lelassítsanak. Ahogy továbbra is követed a szavamat, képes leszel megmaradni az útvonalon. Fusd meg az előtted levő pályát határozottsággal és kitartással, és Én veled leszek a futásod minden egyes lépésénél, mondja az Úr.

Jeremiás 12:5
Hogyha gyalogokkal futsz, és elfárasztanak téged: Mimódon versenyezhetnél a lovakkal?

1 Korinthus 9:24
Nem tudjátok-e, hogy akik versenypályán futnak, mindnyájan futnak ugyan, de csak egy nyeri el a versenydíjat? Úgy fussatok, hogy elnyerjétek.

Zsidókhoz írt levél 12:1-2
A hit embereinek ez a nagy serege körülvesz bennünket! Az ő életük mutatja meg igazán, mit jelent a hit. Ezért mi is dobjunk le magunkról minden terhet, amely akadályoz bennünket a futásban, s még azokat a bűnöket is, amelyek olyan szívósan tapadnak ránk és elgáncsolnak! Kitartással fussuk végig az előttünk lévő versenypályát! Közben le ne vegyük a szemünket Jézusról, aki hitünk elkezdője és befejezője! Ő azért az örömért, amely várt rá, elszenvedte még a kereszten való kivégzést is, és nem törődött a szégyennel, amelyet ez jelentett. Most pedig elfoglalta a helyét Isten trónjának jobb oldalán.