2013. szeptember 6., péntek

Prófécia 2013. szeptember 6.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. szeptember 6.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
  
Habár a lerombolás időszakán mentél át, amikor úgy tűnt, hogy egyik veszteség után a másik ért, sokféle módon, most mégis elkezdelek felépíteni téged. Viszont nem a saját elképzelésed és a testi vágyaid szerint fog menni, hanem az Én terveim és rendem szerint fog történni. Mert őszintén mondom, hogy voltak olyan dolgok, amiket ki kellett igazítani, és ezek az igazítások nem tudtak volna megtörténni drámai felfordulások nélkül, azokban a dolgokban, ahol változás volt szükséges.

Ne sajnálkozz azok miatt, amiket elveszítettél, inkább nézz fel, és engedj a kezem munkájának, ami az életedben és a körülményeidben folyik. Az új, isteni rend nem fog többé lerombolni, hanem fel fog építeni, és erős leszel!

Most van az ideje, hogy "feszítsétek ki lankadt kezeteket és ingadozó térdeiteket, és lábatokat szoktassátok egyenes járásra, hogy a béna tag ne ficamodjon ki, hanem gyógyuljon meg!" (Zsidókhoz írt levél 12:12-13)

Lehet, hogy úgy érzed, hogy lebénultál, viszont a hozzáállásod és a szemléleted erőt és gyógyulást fog hozni. Biztos, hogy nem annak van az ideje, hogy leragadj ennek a nagytakarításnak az áldozataként. Szellemileg jót tett neked, akár tudsz róla, akár nem. Én pedig bizonyosan olyan úton vezetlek téged, amit nem ismertél eddig, és egyenessé teszem az egyenetlen ösvényeket előtted.

Foglald el a jogos és erős pozíciódat ebben az új időszakban, és állj rá hitben és reménységgel arra, hogy jó szellemi magvakat fogsz vetni, és hogy nagyot és bőségeset fogsz aratni. Tedd ezt tudatosan és akarattal, mert eljött az ideje, hogy az elszenvedett változások előkészítsék a terepet az isteni rend számára az életedben és a körülményeidben, mondja az Úr.

Ésaiás 42:16 Vezetem a vakokat olyan úton, amelyet nem ismernek, viszem őket olyan ösvényeken, ahol még nem jártak. A sötétséget előttük világossággá teszem, a göröngyös utakat elegyengetem. Bizony, ezeket teszem velük, s őket soha el nem hagyom.