2013. augusztus 22., csütörtök

Madártávlat - Elaine Tavolacci próféciája

Elaine Tavolacci próféciája, 2013. augusztus 22-én:

Madártávlat
[sas, kék ég, hegy]

Néhány napja egy összejövetelen több látomást is kaptam. Először egy hatalmas sast láttam szállni nagy magasságban, és a Szent Szellem azt mondta, hogy néhányan Krisztus Testén belül "madártávlatból" fogjuk látni a dolgokat. Madártávlatból látni azt jelenti, hogy a magasból tisztán látunk valamit. Ezután egy távcsövet mutatott, és ezt mondta: ahogy a távcső lencséit is be lehet állítani szélesebb látószögre, és a nagyításhoz rá lehet közelíteni vele, vagy távolabbira lehet állítani, ugyanígy fogok őrállókat és látókat állítani a falra, akik új módon fognak látni.

Az Úr azt mondja, "madártávlatot" fogok adni a népemnek, hogy a természetes világ dolgait szellemi nézőpontból lássák, azzal, hogy a látóterük kiszélesedik. Felemelem a látókat, akiknek látó szemeik lesznek, mint ahogy a sas lát nagy magasságból. Ahogy a sas panoráma látással átfogó képet lát, úgy nyitom meg a népem szemeit, és akadálymentes lesz a látásuk, és a földi világ dolgait szélesebb látókörből fogják szemlélni. Ahogy a sas több mérföldről ellát, az én népem sem lesz többé szellemileg rövidlátó, hanem pontosan fognak látni, mint aki mikroszkóppal vagy távcsővel néz. Ahogy a sas az egyik leggyorsabban repülő madár, ők is új magasságokba fognak szárnyalni, nagy sebességgel. Ahogy a sas bele tud nézni a napba, ők is képesek lesznek belenézni a dicsőséges fényembe, amint a szemtakarók lekerülnek róluk.

Akik őrállók a falon, éles szellemi felismerőképességet kapnak, és nem lesz homályos a látásuk, mivel nagy pontossággal fogják felismerni a dolgokat. Látást adok nekik, hogy a természetes látásukon túl is lássanak, ahogy beleállnak az imádkozásba és a közbenjárásba. Nem az előítéleteik fogják többé vezetni őket, és nem is a természetes gondolkodásmódjaik. Amikor megközelítik az előttük álló hegyeket, képesek lesznek felülemelkedni azokon. Amikor megmutatom nekik mások életében a hegyeket, hatalmat adok nekik arra, hogy elmozdítsák azokat. Meg fogják tanulni, hogyan hangolódjanak rá az Én frekvenciámra, miközben Velem összhangban járnak. Ez egy új nap azok számára, akiknek van szemük a látásra. Világosságot fognak kapni, hogy az Én igém hordozói legyenek, és át fogják szakítani a sötétséget, ahogy elviszik az Én dicsőségemet a föld végső határáig, mondja az Úr.

2 Királyok 6:20
És mikor bementek Samariába, monda Elizeus: Oh Uram, nyisd meg ezek szemeit, hogy lássanak. És megnyitá az Úr az ő szemeiket és látának, és ímé Samaria közepében voltak.

Ézsaiás 21:6
Mert így szólott hozzám az Úr: Menj, és állass őrállót, amit lát, mondja meg.

Habakuk 2:1
Őrhelyemre állok, odaállok a bástyára, figyelek, várva, hogy mit szól hozzám és mit felel panaszomra.

Jelenések 3:18b
szemgyógyító írral kend meg a te szemeidet, hogy láss.