2013. augusztus 9., péntek

Imádat Sátor Miskolcon

Szeretettel értesítelek benneteket, hogy az Imádat Sátor szolgálat újra indul Miskolcon!

Évekkel ezelőtt már működött ez, és most újra indul Isten kegyelméből.

Az Imádat Sátor szolgálatnak az a célja, hogy helyet adjon Isten állandósuló jelenlétének, hogy az Ő imádatában gyógyulást találjunk a szárnyai alatt, teljes személyiségünknek, és az Ő jelenléte által megváltozzon a városunk, sőt az országunk atmoszférája!

Közben ebben a prófétikus légkörben közbenjáró szolgálatot is tudunk végezni, természetesen csak aki szeretné, illetve akit indít a Szent Szellem. Szeretettel várok bárkit, aki csak csendben akarja végighallgatni, és élvezni Isten szeretetét, jelenlétét, és azokat is, akik aktívabban akarnak ott lenni.

Az Imádat Sátor nem gyülekezet, hanem egy szolgálat. Ezzel kapcsolatban az első alkalmon fogok beszélni a látásról, majd belekezdünk a közös imádatba. A későbbiekben is lesz rá alkalom, hogy beszélgetni tudunk Isten céljairól és munkájáról, az Ige alapján, valamint a szellemi meglátásaink és tapasztalataink alapján.

Gyere el, részesülj Isten gyógyító munkájában az Ő szárnyai alatt, az Ő imádatában, és tapasztaljuk meg együtt az Ő Királyságának az egyre erőteljesebb kiteljesedését!

Bővebb információkat az Imádat Sátor Szolgálat új weboldalán találsz, itt:


Országh György