2013. február 7., csütörtök

2013. február 7.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. február 7.


APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
  
Azokhoz szólok, akik a hitükben élnek meg egy válságos időszakot. Nem arról van szó, hogy nem hisztek Bennem, vagy nem hisztek az igémnek; hanem arról, hogy a tüneteitek hangosabban beszélnek, mint a hitetek. Álljatok meg, és gondoljátok át, hogy Én vagyok az Isten, aki meggyógyít titeket. Semmi sincs, ami túl nehéz lenne nekem. Erősítsétek meg az elkötelezettségeteket arra, hogy igazán hinni fogtok a teljes gyógyulásotok és helyreállásotok érdekében ebben a konkrét helyzetben. Legyetek erősek és mozdíthatatlanok, mondja az Úr.

Zsoltárok 107: De az ÚRhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből. Elküldte igéjét, meggyógyította, és a sír mélyéről kimentette őket. Adjanak most hálát az ÚRnak szeretetéért, az emberekkel tett csodáiért, mutassanak be hálaáldozatot, beszéljék el ujjongva tetteit!

- - - - -
O.Gy.: Érdekes, hogy tegnap este azt helyezte a szívemre az Úr, hogy írjam le az egyik gyógyulásom bizonyságát, ami évekkel ezelőtt történt. Ezt itt olvashatjátok:
http://orszaghgyorgy.blogspot.hu/2013/02/bizonysag-egy-gyogyulasrol.html
A mai prófécia szintén a gyógyulásról szól. Ez egy dupla megerősítés számomra arról, hogy Isten erőteljesen be akarja bizonyítani nekünk az Ő gyógyító szeretetét. Övé a dicsőség!