2013. január 7., hétfő

A HALADÁS ÚTJA, MARSHA BURNS

Faith Tabernacle
2013. január 7.

A HALADÁS ÚTJA, MARSHA BURNS:

Néhány prófétai meglátás arról, ami 2013-ban vár ránk:

Nagyobb kinyilatkoztatást és betekintést kapunk a Szellem munkájával kapcsolatosan.

Szellemi éhség fog kialakulni azokban, akik tudatosan táplálkoznak a szellemi valósággal, és őrzik a figyelmük fókuszát, úgy, hogy folyamatosan a Szellem dolgain gondolkodnak. Ez gyors fejlődést fog eredményezni.

Máté 5:6 Boldogok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot: mert ők megelégíttetnek.

Tartsd edzésben a szellemi izmodat, a rendszeres gyakorlással és fegyelemmel. Az eredmény miatt megéri az erőfeszítéseket.

Akár észrevetted, akár nem, egy intenzív szellemi edzés időszakában vagy egy ideje. Noha nagy megpróbáltatásokon mentél át, most már erősebb vagy a hitben és az állhatatosságban, mint valaha.

Figyeld a kenet új szintjét, és az erősebb céltudatosságot, amelyek a bizakodó várakozás és az öröm hullámát indítják el.

A hatékonyság új helyére viszlek titeket, nem csak az élettapasztalatok terén, hanem a szellemi éberségben is. Haladj az áramlattal! Én megyek elöl, mondja az Úr.

A szellemi érettség akkor jön el, amikor a testedben levő reakciókat legyőzöd.

Élj szellemi valóságban, azáltal, hogy időt fordítasz a test és a Szellem közötti különbség megismerésére.

Jobban látható elkülönülés lesz azok között, akik a kiválasztottak, Krisztus hűséges követői, akik Szellemben járnak, és a vallásos, testi keresztények között. 

2 Korinthus 6:17 Azért jöjjetek ki közülük és váljatok el tőlük, szól az Úr. Tisztátalanhoz ne nyúljatok, és én magamhoz fogadlak titeket. 

Példabeszédek 3:25-26 Ne félj a hirtelen való félelemtől, és a gonoszok pusztításától, ha eljő; Mert az Úr lesz a te bizodalmad és megőrzi a te lábadat a fogságtól.
 
Legyél éber a kísértések miatt, amelyek arra akarnak rávenni, hogy hazugságokat higgy el, amik félelemre vezetnek.
False (Hamis)
Evidence (Bizonyítékok)
Appearing (Látszólag)
Real (Valóságosak)
(Az angolban a kezdőbetűk - FEAR - jeletése: félelem; "a valóságosnak látszó hamis bizonyítékok" - a ford.)
 
Sok próféta, aki úgymond elvesztette a hangját, újra megtalálja, és jelentőségteljes prófétai útmutatást fognak előhozni Krisztus Teste számára.

A szellemi látás is jelentőségteljesebb lesz, prófétai álmok, látomások, bölcsesség és megértés/meglátás formájában, a dicsőség területeire való belépés által.

Efézus 1:17 Hogy a mi Urunk Jézus Krisztusnak Istene, a dicsőségnek Atyja adjon néktek bölcsességnek és kijelentésnek Szellemét az Ő megismerésében
 
Sokan kaptak olyan prófétai kijelentéseket korábban, amik nem váltak valóra. Ezek közül a kijelentések közül nagyon sok volt olyan, ami a testből, vagy a tesi felfogásból származott, és fantázia lett belőlük. Ezeket a hamis ígéreteket muszáj elengedni, hogy a szellemi valóságra irányuló fókuszt újra be lehessen állítani. Itt az idő felszabadulni a csalódás kötelékéből. Maradj a jelenben, és ne azt a beteljesedést várd, és ne arra számíts, ami csak a jövőben létezik.

Most van annak az ideje, amikor egyszerűsíteni kell az élet egyes területeit, amik túl bonyolultak lettek. Ezzel egy időben egy erőteljesebben érzékelhető biztonság és rend lesz megszilárdítva.

Példabeszédek 1:33 De aki engedelmesen hallgat rám, biztonságban fog élni, félelem nélküli nyugalomban, távol a veszedelemtől. 

Utat készítek nektek, hogy a stabilitás olyan szintjére gyertek, amihez hasonlót soha nem ismertetek még. Ennek a stabilitásnak a gyümölcse a tisztánlátás lesz, és az, hogy nagyobb könnyedséggel viszitek véghez mindazt, amiben felelősséget bíztam rátok, mondja az Úr.

Ne becsüld alá a felbukkanó megpróbáltatásokat. Tanulj engedelmességet a szenvedés által. Azonosítsd be, és fogalmazd meg újra a megpróbáltatás természetét, hogy felismerd és megértsd az engedelmesség ösvényét.

Zsidókhoz írt levél 5:8 Ámbár Fiú, megtanulta azokból, amiket szenvedett, az engedelmességet

Bocsáss meg másoknak, és engedd el őket! A megbocsátatlanság gátolni fogja az áldást és a bővölködést az Én királyságomban. 

Továbbra is bőven adódnak majd lehetőségek arra, hogy győzedelmeskedj a megbántások felett, és megbocsáss, amikor felemelkedik az elutasítás. Ez a szellemi pozíciódat fogja megerősíteni, és eltünteti a hátráltató munkákat.

Engedd, hogy kezeljem azokat a területeket, ahol bizonyítanod kell. Ez a büszkeségből fakad, ami a biztonságérzet hiányának és az elutasítottságnak az egyik kezelési módja. De te nem vagy kitéve bizonytalanságnak, és nem is vagy elutasított az Én királyságomban. Legyen a Bennem való bizalmad olyan szilárd, mint a fundamentumod szegletköve. Én vagyok a te erősséged a gyengeségben; a te segítséged a nehézségek idején, mondja az Úr.

Most már kiválóan tudsz előre haladni a Szellemben járva, ahelyett, hogy engednéd a negatív gondolkodást uralkodni.
 
Filippi 4:8 Továbbá, atyámfiai, csak azokról gondolkodjatok amik igazak, amik tisztességesek, amik igazságosak, amik tiszták, amik kedvesek, amik jó hírűek; ha van valami erény és ha van valami dicséret.
 
Engedd meg, hogy belépjek a szükséghelyzetedbe egy áldással. Hogy ez így legyen, le kell számolnod a hiánytól való félelemmel. Bízz Bennem, hogy megadom, hogy ne legyen hiányod semmiben, mondja az Úr. Te az áldás birodalmában lettél elhelyezve és megszilárdítva. Amit Én megáldok, az áldott, és egy ember sem tudja ezt aláásni, vagy eltéríteni téged a terveimtől és céljaimtól. Én választottalak téged, és minden akaratomat megcselekszem. Az Én beszédem nem tér vissza Hozzám üresen.

Ésaiás 55:11 Így lesz az én beszédem, amely számból kimegy, nem tér hozzám üresen, hanem megcselekszi, amit akarok, és szerencsés lesz ott, a hová küldöttem.