2012. december 20., csütörtök

Köszöntő

Kedves Olvasóim!

Szeretném megköszönni mindenkinek az érdeklődését a "Gyuri naplója" blogon végzett szolgálatom iránt, és mindazon témák, üzenetek és események iránt, amelyekről a blogom weboldalán keresztül értesülhettek, akár a napi email hírlevelek által, akár a weboldalt meglátogatva.

Külön köszönetemet szeretném kifejezni a támogatóimnak, akik lehetőségeik szerint segítik ezt a munkát. Szívből köszönöm az áldozatkészségeteket ebben az évben is! Nagyon sokat jelent szó szerint minden egyes adomány, amellyel lehetővé teszitek, hogy a rám bízott talentumokkal sáfárkodva (fordítással, valamint prófétikus-biblikus szemléletű híradással) szolgálhassak felétek, és mindazok felé, akik érdeklődnek a blog által megismerhető témák iránt. Isten gazdag áldása legyen rajtatok, ahogy megígérte a vetés és aratás igazsága szerint!

Köszönöm mindenkinek az imatámogatást, és a személyes levelekben, vagy hozzászólásban, facebook üzenetben küldött buzdító, bátorító szavaitokat, amelyek szintén nagyon sokat jelentenek, szellemben támogatva ezt az kifejezetten szellemi céllal végzett szolgálatot! Isten bőséges áldása legyen rajtatok!

Mind a szellemi, mind az anyagi segítségetek nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az érdeklődőkből mára több mint kétszáz regisztráló olvassa rendszeresen emailben, valamint még ennél is többen itt a blog oldalait látogatva, vagy mások által a különböző weboldalakon közzétett tartalmak által a blogom bejegyzéseit, legyen szó próféciáról, a világban történő hírek keresztény-szellemi jelentőségéről, értékeléséről, valamint tanításokról és más üzenetekről, információkról.

A karácsonyi időszakban mindenkinek tartalmas ünneplést és örömteli együttlétet kívánok, az év hátralévő napjaiban pedig új reménységet a Szent Szellem ereje által, valamint megújult látást és odaszánást az Úrral való járásunkhoz és szolgálatunkhoz a következő esztendőre!


"A reménység Istene pedig töltsön be titeket minden örömmel és békességgel a hívésben, hogy bővölködjetek a reménységben a Szent Szellem ereje által."
(Róma 15:13)

A mi Urunk Jézus Krisztus áldása és túláradó kegyelme legyen veletek!

Országh György