2012. december 14., péntek

Kansas állam kormányzója bűnbánó imát mondott

A Breaking Christian News mai híre:

Kansas állam kormányzója bűnbánó imát mondott a ReignDown USA rendezvényen
Teresa Neumann - kommentár (2012 dec. 14.)

A bátorsága miatt a világi kritika viharát kell kiállnia. Kérlek, imádkozzatok Istennek ezért az emberéért.


(Topeka, KS)—December 8-án, szombaton, több száz keresztény gyűlt össze egy nagy sátor alatt, a kormányzó otthonától nem messze fekvő parkban, Istent dicsőíteni és imádkozni. A ReignDown USA mozgalom részeként megtartott ünnepség világszerte közvetítve volt, amit becslések szerint 25-30 millióan láttak.

Sam Brownback
Ez az esemény valószínűleg nem keltette volna fel az USA fővonalas sajtójának a figyelmét, ha nem Kansas kormányzója szerepelt volna, Sam Brownback, aki egy bűnbánó imádságot vezetett. (Fotó: Corey Jones/the Capital-Journal)

Amint a Topeka Capital-Journal beszámol róla, Brownback körülbelül 10 percet beszélt, amely során elmondta a bizonyságtételét arról, hogy hogyan jött Krisztushoz 1995-ben, azután, hogy megállapították, hogy rákos.

A bűnbocsánatért mondott imájában ezt mondta a kormányzó: "Ezt Isten gyermekeként imádkozom. Ezt egy bűnös emberként imádkozom. Ezt olyan emberként imádkozom, aki Kansas állam kormányzói pozíciójában van. Ezt Jézus nevében imádkozom."

A világi hírforrások ezekkel a főcímekkel álltak elő: "Világi csoport támadja Brownback kormányzót a hitrendezvény támogatásáért", illetve "Kansas kormányzója keresztény imaösszejövetelt támogat; megsérti az Alkotmányt".

Az ilyen vádak a sajtó részéről végső soron nem csupán elfogultak és félrevezetőek, hanem a történelem kontextusából nézve alaptalanok is. Ez ugyanis azt jelentené, hogy Abraham Lincoln elnök, Franklin D. Roosevelt elnök, és szinte minden amerikai elnök, aki valaha hivatalban volt, megsértette az Alkotmányt.

Köszönjük Brownback szenátor, hogy bátran, méltósággal és meggyőződéssel szembesül a kritikusaival. Isten áldja önt, és nagyszerű államát, Kansas-t!