2012. november 27., kedd

Sokkoló információk a kínai kényszerabortuszokról

Szeretném megosztani veletek ezt az alig fél órás műsort. Habár nincs lefordítva, mégis szeretném, ha tudnátok a lényegéről, akik pedig tudnak angolul, azoknak nagyon ajánlom a figyelmébe a videó megtekintését. Imádkozzunk annak a leállításáért, ami Kínában folyik, és aki mást is tud tenni, az tegye meg, amire Isten lehetőséget ad neki.

Reggie Littlejohn ügyvédnő,
a WRWF női jogvédő szervezet alapítója és elnöke
A videóban elhangzó dolgokat összefoglalva: az interjúban megszólaltatott ügyvédnő megfelelő dokumentációval rendelkezik annak a bizonyítására, hogy Kínában az "egy gyermekes családpolitika" miatt tömegesen kényszerítik abortuszra a nőket. Kínában évente több száz millió abortuszt hajtanak végre, ezek közül nagy arányban kényszer abortuszt. Sokszor szó szerint elhurcolják az abortuszra ítéltek börtönébe azt, akin felfedezik, hogy terhes és nincs szülési engedélye, és altatás nélkül abortuszt hajtanak végre rajta. Emellett a kínai családpolitika részét képezi a kényszer-sterilizálás is. További felvilágosító információk, adatok, és sokkoló részletek (fényképek is) a videóban.
Az ügyvédnő különböző fórumokon beszélt már a Kínában folyó dolgokról - Fehér Ház, EU parlament, brit parlament, egyetemek stb. A szervezetének a tevékenysége, hogy segítséget nyújtson azoknak a kínai nőknek, akik meg akarják tartani a gyermeküket.

Az xpmedia oldalon található beszélgetés címe: Állítsuk meg a kényszerabortuszt! (Stop Forced Abortion)




Az ügyvédnő (Reggie Littlejohn) jogvédő szervezete: Women's Rights Without Frontiers (Női Jogok Határok Nélkül). Weboldaluk, ahol a petíciót is alá tudod írni:
http://www.womensrightswithoutfrontiers.org/

"Szabadítsd meg azokat, akik a halálra vitetnek, és akik a megöletésre tántorognak, tartóztasd meg! Ha azt mondanád: ímé, nem tudtuk ezt; nemde, aki vizsgálja az elméket, ő érti, és aki őrzi a te lelkedet, ő tudja? és kinek-kinek az ő cselekedetei szerint fizet." Példabeszédek 24:11-12