2012. november 13., kedd

2012 november 13.


Habár a "Trombita" (Bill Burns üzenete)  a mai napon kifejezetten az amerikai népnek szól, úgy gondolom, nekünk is építő lehet, ha megértjük Isten gondolkodását ilyen és hasonló volumenű dolgokkal kapcsolatban is. (Gy.)

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle
2012 november 13.


A TROMBITA, BILL BURNS:
Észrevetted Amerika, hogy megváltozott az ország szellemi légköre? Ez azért van, mert a választások traumája véget ért. Azoknak, akik csalódottak az eredmény miatt, újra kell fókuszálniuk a figyelmüket, mert különben a csüggedés és rettegés szelleme fog folyamatosan üldözni benneteket. Íme a dolgok igazságtartalma: Szellemileg nem a világ királyságában éltek, amely a sátán uralma alatt van. Ti a Menny Királyságában éltek. Isten Királyságának vagytok az állampolgárai, és olyan időszakban éltek, amikor e világ királyságai a mi Urunk királyságai lesznek.
Jelenések 11:5 A hetedik angyal is trombitála, és nagy szózatok lőnek a mennyben, amelyek ezt mondják vala: E világnak országai a mi Urunkéi és az ő Krisztusáéi lettek, aki örökkön örökké uralkodik.

Az országos választás véget ért, de Én most egy királysági választást írok ki. Ahogy az ország szavazott, ugyanúgy kell nektek is szavazni. Választanotok kell, kit fogtok szolgálni. Józsué 24:15 "Hogyha pedig rossznak látjátok azt, hogy szolgáljatok az Úrnak: válasszatok magatoknak még ma, akit szolgáljatok; akár azokat az isteneket, akiknek a ti atyáitok szolgáltak, amíg túl valának a folyóvizen, akár az Emoreusok isteneit, akiknek földjén lakoztok: én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk."
Ti a végidőkben életek, és minden úgy fog történni, ahogy meg van írva az Én Igémben, mondja az Úr.

2 Péter 1:10 Annakokáért, atyámfiai, igyekezzetek inkább a ti elhívatástokat és kiválasztatásotokat erőssé tenni; mert ha ezeket cselekszitek, nem ütköztök meg soha.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Látomásban láttam egy szűrőrácsot, amit a kavics és a sóder megrostálására szoktak használni, és hallottam, ahogy ezt mondja az Úr: "A megtisztító finomítás folyamatában vagytok most, amihez szükséges a rostálás, hogy eltávolítsam a természetetekből mindazt, ami érdes, durva. Különösen azzal foglalkozom, ami nyers, és mások számára bántó. Jól tennéd, ha engednél ennek a folyamatnak, mert az előtted álló napok sokkal zökkenőmentesebbek lesznek a kapcsolataid terén, ha hagyod, hogy végbemenjen ez a munka", mondja az Úr.
Példabeszédek 17:3 Az olvasztótégely az ezüst számára van, és a kemence az aranyéra; a szívek vizsgálója pedig az Úr.