2012. október 25., csütörtök

Jön az ébredés

Jön az ébredés
Az élet ösvénye, 36. rész

2012., 43.hét
Rick Joyner
Heti üzenet

Azokba az időkbe lépünk be most, amelyek minden eddiginél érdekesebbek és izgalmasabbak lesznek a földön. Az egyik legnagyobb megtiszteltetés Isten részéről az, hogy arra választott ki minket, hogy ezekben az időkben éljünk. Már benne is vagyunk Isten legnagyobb földi munkálkodásának az első lépéseiben. Nem akarok magamnak tulajdonítani semmilyen vezetői szerepet, vagy akármilyen pozíciót abban, ami most készül kibontakozni, de évekkel ezelőtt átadtak nekem egy fáklyát, amiről A fáklya és a kard című könyvemben írtam, és most ez a fáklya arra lett használva, hogy elindítson egy tüzet, ami nem fog kialudni.

Lehet, hogy ez a most elindított tűz kicsi még, és aki látni akarja, annak a megfelelő helyen kell lennie, és a megfelelő irányba kell néznie, de már lángra kapott. A következő évek folyamán a világ különböző részein kitörő ébredésekre számíthatunk. Olyan csodákat fognak véghezvinni, amik az egész világon benne lesznek a hírekben, és egész országok fognak megtérni egyetlen nap alatt. Ezek azok az idők, amiket a régi próféták és igazak vágyakoztak meglátni, mi pedig most itt vagyunk, hogy átéljük ezeket.

Ahogy a Szentírás is világosan elénk tárja, ez a sűrű sötétség ideje is lesz egyben. De ez is csak a világosságot fogja sokkal feltűnőbbé tenni. Az Úr angyala, aki a sarlót tartja a kezében, arra készül, hogy ezt a sarlót leeressze a földre, hogy learassa azt. Annak van az ideje, hogy félretegyünk mindent, ami hátráltat és elvonja a figyelmünket attól, hogy a helyünkre kerüljünk az Krisztus testében, és készek legyünk megtenni a mi részünket. Erről az időről beszél nekünk a Zsidókhoz írt levél 12:22-29:


Ti a Sion hegyéhez járultatok, és az élő Isten városához, a mennyei Jeruzsálemhez és az angyalok ezreihez;

az elsőszülöttek ünnepi seregéhez és gyülekezetéhez, akik fel vannak jegyezve a mennyekben, mindenek bírájához, Istenhez és a tökéletességre jutott igazak lelkeihez;

az új szövetség közbenjárójához, Jézushoz és a meghintés véréhez, amely hatalmasabban beszél, mint az Ábel vére.

Vigyázzatok, hogy el ne utasítsátok azt, aki szól! Mert ha azok nem menekültek meg, akik elutasították azt, aki a földön adott kijelentést, mennyivel kevésbé menekülünk meg mi, ha elfordulunk attól, aki a mennyből szól hozzánk.

Az ő hangja akkor csak a földet rendítette meg, most azonban ezt ígéri: "Még egyszer megrendítem nemcsak a földet, hanem az eget is."

A "még egyszer" pedig azok megváltozását jelenti, amelyek mint teremtett dolgok megrendülhetnek, hogy megmaradjanak a rendíthetetlenek.

Ezért tehát mi, akik rendíthetetlen országot kaptunk, legyünk hálásak és azzal szolgáljunk Istennek tetsző módon: tisztelettel és félelemmel.

Mert a mi Istenünk emésztő tűz.

- - -
Forrás: MorningStar Ministries - Revival Is Coming - The Path of Life, Part 36
Fordítás: Országh György