2012. szeptember 4., kedd

A királyság megszilárdítása

Ahogy Péter azt írta Pál írásairól, hogy vannak benne nehezen érthető dolgok, úgy kell szemlélnünk Bill és Marsha Burns egy-egy írását is, amik inkább azért nehezen érthetőek mert inkább vázlatosan, a lényeget írják le tömören. Azok számára akik ismerik a prófétai szolgálatukat és a tanításaikat, azoknak érthetőbbek. Mégis megosztom veletek, hiszem, hogy sokaknak hasznos lesz. Legyünk állhatatosak, és kívánkozzunk mindazoknak az ígéreteknek a beteljesülésére, amiket az Úr erre az időszakra készített az Ő népének! (Ez az írás minden valószínűség szerint 2012 kezdete előtt született, de még most is van ereje!) - Gyuri
- - -

Faith Tabernacle


A KIRÁLYSÁG MEGSZILÁRDÍTÁSA

BILL BURNS


Tovább haladunk az Egyház Korszakából a Királyság Korszakába átvezető folyamatban.


2012 Isten kormányzatának a kezdete. Ez egy "AAA" minőségű Királyság lesz, aminek a jelentése (az angol szövegben csupa A betűvel kezdődő szavak: Association, Anointing, Application) Társulás, Felkenetés, Alkalmazás (a 2012 dinamikája).
Alkalmazzátok hit által azt, amit megtanultatok!  Csináljátok meg!

A királyság növekedése - először fű, azután kalász, majd végül teljes búza a kalászban. (Márk 4:26-28) 

Ebben az időszakban megtanuljuk létrehozni a királysági befedezettségünket. Egy szellemi szövetet kell szőnünk, ami lehetővé teszi, hogy ennek az időszaknak a ruháit hordjuk.

Jelenleg mindannyian olyan szellemi ruhát viselünk, amit mi magunk készítettünk, mivel beleszőttük akár a hit, akár a hitetlenség fonalát, az örömét vagy a depresszióét, a békességét vagy a zűrzavarét, a dicsőítését vagy a panaszkodásét, az engedelmességét vagy az engedetlenségét, stb. a ruházatunkba.
A ruha a szellemi befedezettségünk láthatatlan szövete. A ruhánk beazonosít bennünket - azt, akik szellemileg vagyunk, ahogy József tarka, sokszínű ruhája is bemutatta, ki ő.

A ruhád hatással van a szellemi atmoszférára ott, ahol élsz. Itt az ideje, hogy levegyük a régi ruhát, amit eddig viseltünk, és felvegyük az újat.

Máté 9:16 Senki sem vet pedig új posztóból foltot az ócska ruhára; mert ami azt kitoldaná, még elszakít a ruhából és nagyobb szakadás lesz.

A prófétai üzenet


A Trombita: Hallom, hogy az Úr az ünneplés időszakát szólítja; az imádat időszakát; amikor dicséretet zengünk azokért, amiken Isten áthozott bennünket eddig. Mert ha dicsérjük Őt azért, amit megtett, az megszilárdít bennünket egy nagyobb jelentőségű pozícióban, hogy átvehessük a mostani időszak áldásait.

Dicsérjetek azokért a dolgokért, amik megtörténtek. Adjatok Nekem tisztességet és dicsőséget azért, hogy meggyógyítottalak, vezéreltelek, és azért a kijelentésért, amit kaptatok. Mert Én kivezettelek titeket a szív fájdalmából az örömbe és a szabadságba. Dicsérjetek Engem reggel, délben és éjszaka. Minden lélek dicsérje az Urat! Azok között lakozom, akik dicsérnek Engem, mondja az Úr.

Egy prófétikus közjáték idejét éljük, ami a két időszak között van, amikor az ima és a dicsőítés szellemi táplálékán kell élnünk. Amikor dicsőítjük az Urat az Ő jóságáért és azokért, amiket elvégzett, akkor nagyobb lesz az áldásunk Isten következő megmozdulásakor - több lesz, mint amit korábban kaptunk.

Üzenet a Kürtzengés Ünnepére

Azt prófétálom nektek, hogy a Kürtzengés Ünnepe egy új időszakot fog megszülni, ami a 2012-es évbe áthaladva teljesen meg fog nyilvánulni és nagy erőre fog jutni. Ez lesz a kezdete annak, hogy Isten kormányzása nagyon, nagyon nyilvánvaló lesz számunkra. Ennek a kormányzásnak az áldásai akkor jönnek el, amikor az Ő uralma alatt élünk. Azok, amiket Ő ad nekünk, megfelelő felkészültséget biztosítanak számunkra, és készen állunk arra, hogy végigjárjuk az utat belépve ebbe az új dologba, amit Isten készül cselekedni. Nem akarsz kimaradni majd belőle.

Határozd el, hogy belemész abba, amit Isten készül cselekedni. Szilárdítsd meg magadat ebben a felfogásban, mivel nagyon is jól tudod, hogy az Úr Napja az Ő isteni kormányzása által válik nyilvánvalóvá. Meg fogod látni. Tudni fogod, hogyan kell benne élni. Tudni fogod, hogyan kell működtetni. Pontosan tudni fogod, mit jelent számodra személyesen, és azután dicsőségről dicsőségre tudsz haladni Isten céljaiban, aki mindent tud, és előhozza a prófétai rendeltetést az Ő Szellemének az ereje által.

Jöjjetek hát, gyermekeim, egy tökéletes igazságba, annak a jelenvaló igazságába, amit Én cselekszem. Mert az előttetek álló napokban, amelyek ettől a pillanattól elvezetnek addig, amit ti a Sátorok Ünnepének neveztek, lesz egy kiáradás, egy túláradás, a Szellemem beömlesztése olyan nagy magnitúdóval, ami beemel titeket a Szentségesnek a királyságába, arra a helyre, ahol a lábaitok olyanok lesznek, mint a szarvas lábai a magas helyeken. A szemeitek megnyílnak, hogy lássátok, megfigyeljétek és megérthessétek a királyságom valóságát olyan módokon, amilyet még nem tapasztaltatok, ugyanis a kinyilatkoztatás napjai ezek. Ezek a Szellemem kenetének a napjai, ami rajtatok nyugszik, ami megtör minden rabigát. A kenet kisimítja előttetek az utat, hogy ne botoljatok meg, és ne legyen bennetek kétség. Járni fogtok ezen az ösvényen, és az ezen való izgatott örömötökből fakadóan nagy dolgok fognak történni általatok, Én népem, mondja a Seregek Ura. Jó utat! Járjatok hitben!

Induljatok el nagy örömmel, mert ezek bizony az Én királyságom megnyilvánulásának a napjai. Ezekben a napokban a természetfeletti gyülekezet valósága érthetővé kezd válni a földeteken, és az Én céljaim szerint meg is lesz, mondja az Úr. Az Én akaratom az Én népem számára az, hogy a természetfelettinek a dicsőségében éljen. Azok a természetfeletti események, amelyeket vágyakoztok meglátni, valóra válnak, és ez minden eddiginél nagyobb mértékű hitben fog megszilárdítani titeket. Ezért keljetek fel, és jöjjetek elő a királysági célkitűzésbe, mondja a Mindenható Úr Isten.

Járjatok hitben - a mostani időszak királysági célkitűzése az, hogy Isten népe be legyen hozva a hit teljességébe, hogy Isten Királyságát demonstrálni lehessen.

A rettenetes napok

Két prófétai üzenet a Kürtzengés Ünnepére és a Sátorok Ünnepére. A kettő közötti tíz napot úgy nevezik, hogy a Rettenetes Napok. A Rettenetes Napok a bűnbánat (önvizsgálat) idejét jelentik, és annak az idejét, amikor a Sátorok Ünnepének a megtartására felveszik az ünnepi ruhákat. 

Rós Hasana (a Kürtzengés Ünnepe) azt jelenti szó szerint, hogy "az év feje". Ez a kezdet az isteni kormányzás új időszaka. A Sátorok Ünnepe az ünneplésnek az ideje, amikor az ember Istennel lakozik, abban a várakozásban, hogy meglátja Isten jóságát.

Királysági Kürtök (Trombiták)

Ésaiás 58:1 Kiálts teljes torokkal, ne kiméld; mint trombita emeld fel hangodat

Ma felemeljük a hangunkat megtéréssel, imádsággal, megvallással és rendeletekkel. Ebből lesz megszőve az a szellemi szövetanyag, amiből az új időszak ruhái készülnek - a királysági ruhák!

1. Megtérés - Atyám, bocsásd meg az elmúlt időszakban elkövetett bűneinket.
Most vedd le rólunk azokat a ruhákat, amiket beszennyezett a test.

Ésaiás 57:14-15 És szól egy szó: Töltsétek, töltsétek, készítsétek az útat, vegyetek el minden botránkozást népem útáról. Mert így szól a magasságos és felséges, a ki örökké lakozik, és a kinek neve szent: Magasságban és szentségben lakom, de a megrontottal és alázatos szívűvel is, hogy megelevenítsem az alázatosok lelkét, és megelevenítsem a megtörtek szívét.

2. Imádság - királysági ruhákat kérünk, amelyek azt nyilvánítják ki, hogy MINDEN ígéreted (jóságod) a miénk ebben az új időszakban, és hogy azok igen és ámen.
3. Megvallás - emeld fel a hangodat, mint a trombita. A jogaink kinyilvánítása. Kihirdetjük, hogy:
a. A bűneim meg vannak bocsátva.
b. A Te sebeid által meggyógyultam.
c. Erős vagyok az Úrban, és az Ő hatalmas erejében.
d. Te gondoskodsz rólam, mert a Tiéd vagyok.
e. Felruházol engem Szent Szellemmel és erővel.
f. Vezetni és vezérelni fogsz engem ebben az időszakban.
g. Velem leszel, és megerősíted az igédet jelekkel.
h. Te vagy a hitem Kezdője és Bevégzője.
Kihirdetem, hogy Tebenned élek, mozgok és létezem. Győztes vagyok - felettébb diadalmas - és mindig győzelemre vezetsz engem, stb. (és amire szükséged van).

4. Rendeletek - Isteni Kormányzásból (tekintélyből)

A Lovak Időszaka

Jeremiás 12:5 "Hogyha gyalogokkal futsz, és elfárasztanak téged: mimódon versenyezhetnél a lovakkal? És ha csak békességes földön vagy bátorságban: ugyan mit cselekednél a Jordán hullámai között?"

Eszter könyve adja meg a királyi rendeletek mintáját. 

Eszter 8:8 "Ti pedig írjatok a zsidóknak, a mint tetszik néktek a király nevében és pecsételjétek meg a király gyűrűjével; mert az írás [rendelet], a mely a király nevében van írva és a királynak gyűrűjével van megpecsételve, vissza nem vonható."

Eszter 8:13 Az írásnak mássa, hogy adassék törvény [rendelet] minden egyes tartományban, meghirdettetett minden népnek, hogy a zsidók készen legyenek azon a napon, hogy megbosszulják magokat ellenségeiken. 

A mi rendeletünk:

Ésaiás 54:17 Egy ellened készült fegyver sem lesz jó szerencsés, és minden nyelvet, mely ellened perbe száll, kárhoztatsz: ez az Úr szolgáinak öröksége, és az ő igazságuk, mely tőlem van, így szól az Úr.

Semmi támadás!  Semmi átok!  Semmi akadály!  Semmi kísértés!  Semmi betegség!  Semmilyen ellenünk készült fegyver nem lesz jó szerencsés!

Márk 11:22-23 És Jézus felelvén, monda nékik: Legyen hitetek Istenben. Mert bizony mondom néktek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy amit mond, megtörténik, meg lesz néki, amit mondott.

Királysági Uralom

Az Ő hatalma az Ő népe felett
Az Ő hatalmának a bemutatása
Az Ő dicsősége az Ő királysága felett

Ésaiás 4:4 Akkor teremteni fog az Úr Sion hegyének minden helye fölé és gyülekezetei fölé nappal felhőt és ködöt, s lángoló tűznek fényességét éjjel; mert ez egész dicsőségen oltalma lészen.

Ezen a napon az új időszakra való felkészülés befejeződött.  Ámen! 
- - -
Faith Tabernacle of Kremmling
111 North Fourth Street   
P. O. Box 1148
Kremmling, CO 80459
http://ft111.com

Forrás: http://ft111.com/establishingthekingdom.htm
Fordítás: Országh György